@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut doluben maalesef değilim canım takvim şaşmadı dün akşam oldukısmet napalım Rabbim hayırlısını versin inşallah bozmayalım morallerimiz Rabbim o duyguyu yaşatacak inşallah hayırlı cumalar dilerim.
ben maalesef değilim canım takvim şaşmadı dün akşam oldukısmet napalım Rabbim hayırlısını versin inşallah bozmayalım morallerimiz Rabbim o duyguyu yaşatacak inşallah hayırlı cumalar dilerim.
Tatlım hiç belirtim yok umudum kalmadı artık.günaydın canım
dur ya daha sana "yeni yıl yeni umutlar" demek için erken. benm de bat 15 aralık, sen öyle deyince kötü hissettim kendimi
bu ay bende hep senin gibi hissettim bakalım sonuç ne olacakBata 9 gün var ama içimde büyük bi umutsuzluk var bu ay da olmicak gibi geliyo
Inşallah yakında hamile haberi Alırız..Aralık bi kıyak yapsın artık bize tamamen ümitsizliğe düşmeyelim.. kim olursa olsun yeterki çıksın biri de hamileğimmmmm desin.
Kızlar bende yumurtlama dönemine giriyorum şu 3 4 günü bi anlatsam da kafamı dinlesembari adet olana kadar bebek ilişki yumurtlama vs gibi konulardan uzak kalayim herkese de bu yöntemi tavsiye ederim
İnşallah hislerimizin tersi çıkar canım yabu ay bende hep senin gibi hissettim bakalım sonuç ne olacak
inşallah canım inşallah. aylarca her ay bebişin olduğunu hissettim ama sonu hüsran oldu inşallah bu ay da yine hislerimin tam tersi çıkarİnşallah hislerimizin tersi çıkar canım ya
Yeni yıl yeni umutlarYeni bat 7 Ocak.
yaaa yapmayın kızlar yeter ama artık ağlıycam şimdi haaabenimde 6 Ocak :/
Yeni yıl yeni umutlarYeni bat 7 Ocak.
benimde 6 Ocak :/
Ben bu ay çok umutluydum ama dün akşamdan anladım regl olacağımı. Karın ağrılarım falan başladı. Ne zaman güzel haberler verebileceğiz acabayaaa yapmayın kızlar yeter ama artık ağlıycam şimdi haaane bu halimiz böyle. muhtemelen bende arkanızdan geliyorum adet belirtilerim başladı sanki
yarın dr a gitsem mi acaba diye düşünüyorum ya da bekliyim adet olduktan sonra mı gideyim, gidip de ne deyim napıyım şaşırdım kaldımBen bu ay çok umutluydum ama dün akşamdan anladım regl olacağımı. Karın ağrılarım falan başladı. Ne zaman güzel haberler verebileceğiz acaba
3 günün varmış canım senin daha. Biraz daha bekle bakalım senin umutlar hala bitmiş değil. Olmadı gidersin doktora. Ne kadar olmuştu senin denemelerin?yarın dr a gitsem mi acaba diye düşünüyorum ya da bekliyim adet olduktan sonra mı gideyim, gidip de ne deyim napıyım şaşırdım kaldım
Ben hiç kullanmadım cnm o testlerden bir fikrim yok ama en azından tek çizgisinin koyu olması gerekiyor sanırım. Gebelik testlerinde öyle yazıyor çünkü. Eğer koyu değilse test de hata vardır diyor. İçinde kağıdı varsa oku bi istersen.Adet döngüm 31gün bugün 15.günüm ve ovulasyon testi yapTim.. iki çizgi belirlendi ama ikisi de hafif !!?? Bu ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?