Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Mümkünse koyu olsun ben cok cektim o silik cizgiden yanlis çıkabiliyor maalesef.benimde 5gun kaldi catliycam meraktan

Inşallah Aralığın ikinci yarısında hamiş kalan olur ama artık yaaaa.. hadi bizimkisi umutsuz vaka 'doğal yolla olması' size ne oluyor hanımlar..

hala yok mu hamiş haberi
arkadaşlar ben bu ay fazla düşünmemeye çalısacagım.inşaallah bunu başarabilim.aklıma geldikçe zikr çekip aklımı dağıtmaya çalısıyorum.zikr cekmek manevi olarak beni çok rahatlattı..birde bu ayda bal tarçın kürüne devam ediyorum artı adaçayı içmeye basladım.ocak ayı yeni yıl umarım bize yeni heyecanlar getirir.

Ovülasyon pozitif idrar negatif. Sıkıldım artık 2 kere mi yumurtluyorum anlamadım

Eklentiler

• 2014-12-13 21.31.40.jpg
    247,9 KB · Görüntüleme: 49
Iki dusugum ildu kanimda pihtiladma varnis ucuncu nsdip olursa igneye basliycas.insallah rabbim tum isteyenlere TEZ vakitte nasip eder.kolay degil gercekten stres yapmiycas dusunmiyces zamanini bekliyces arkadaslar dusundukce strsten baska seyler cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…