• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

ben maalesef değilim canım takvim şaşmadı dün akşam oldu :KK43: kısmet napalım Rabbim hayırlısını versin inşallah bozmayalım morallerimiz Rabbim o duyguyu yaşatacak inşallah hayırlı cumalar dilerim.
@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık :nazar:
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.........................14 Aralık :nazar:
@aleysa............................15 Aralık :nazar:
@Akasya..........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777....................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92........................19 Aralık :nazar:
@abadiss..........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6............................20 Aralık :nazar:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@kelebekk47 ...................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

ben maalesef değilim canım takvim şaşmadı dün akşam oldu :KK43: kısmet napalım Rabbim hayırlısını versin inşallah bozmayalım morallerimiz Rabbim o duyguyu yaşatacak inşallah hayırlı cumalar dilerim.

Amin. Inşallah ben inanıyorum hepimiz Allahın izniyle meleğimizi kucağımıza alacağız..

Rabbim hasretimizi dindirsin..

Günaydın kızlar, nasılsınız
Listede hala umut yok galiba:KK43:
Benim adetim bitti yepyeni bir umut dönemi başladı, kocişle oturduk konuştuk anlaştık sıkı beslenip yumurtlama falan takmadan gün aşırı çalışacağız lamı cimi yok artık.Zaten inofolic kullanıyorum geçen ay boşa gitti bakalım bu ay hayırlısı...
Benim mesai günleri başlar:KK48:Buarada merakla ve umutla sizleri takipteyim:KK25:

günaydın canım
dur ya daha sana "yeni yıl yeni umutlar" demek için erken. benm de bat 15 aralık, sen öyle deyince kötü hissettim kendimi :KK43:
Tatlım hiç belirtim yok umudum kalmadı artık.

olsun önemli değil elbet birgün olucak o zaman bu günlerini düşünüp gülüceksin emin ol

Bata 9 gün var ama içimde büyük bi umutsuzluk var bu ay da olmicak gibi geliyo:cry:

Inşallah yakında hamile haberi Alırız.. En Büyük KKAralık bi kıyak yapsın artık bize tamamen ümitsizliğe düşmeyelim.. kim olursa olsun yeterki çıksın biri de hamileğimmmmm desin.:KK49:

Kızlar bende yumurtlama dönemine giriyorum şu 3 4 günü bi anlatsam da kafamı dinlesem:KK14: bari adet olana kadar bebek ilişki yumurtlama vs gibi konulardan uzak kalayim herkese de bu yöntemi tavsiye ederim:KK19:

bu ay bende hep senin gibi hissettim bakalım sonuç ne olacak :KK43:
İnşallah hislerimizin tersi çıkar canım ya :110:

Topik olarak ne kadarda bahtsiziz boyle yaa :( 1 tane bile hamile cikmadi.aramizdan acil guzel bir haber ciksin bizde umutlanalim azcik yaaa

Yeni yıl yeni umutlar :KK43: Yeni bat 7 Ocak.

benimde 6 Ocak :/

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yıl sonu umut dolu :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@balarisi1.......................6 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 1 Ocak
@tpm.............................6 Aralık ...................................... şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık ..................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık .................................... ???
@kuse..............................9 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@denizz87.......................9 Aralık .................................... ???
@papatyak10...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@hamel4215 ...................10 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@ZehreNur......................11 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@UYAA38.......................11 Aralık .................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 6 Ocak
@fiyonkbakery ................11 Aralık ................................... ???
@Duuyguu09...................12 Aralık ................................... ???
@nesnesly........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 7 Ocak
@lamb-h..........................13 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@cnrma...........................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.........................14 Aralık :nazar:
@aleysa............................15 Aralık :nazar:
@Akasya..........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777....................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık ................................... Yeni yıl yeni umutlar :nazar: 11 Ocak
@bahar12umut................17 Aralık :nazar:
@sadecenben..................17 Aralık :nazar:
@yaren92........................19 Aralık :nazar:
@abadiss..........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6............................20 Aralık :nazar:
@nurduaa........................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@kedicik61 .....................25 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@zobiska..........................27 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@kelebekk47 ...................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf.......................31 Aralık
xenforo-smilies-kk02.png

yaaa yapmayın kızlar yeter ama artık ağlıycam şimdi haaa :KK43: ne bu halimiz böyle. muhtemelen bende arkanızdan geliyorum adet belirtilerim başladı sanki
Ben bu ay çok umutluydum ama dün akşamdan anladım regl olacağımı. Karın ağrılarım falan başladı. Ne zaman güzel haberler verebileceğiz acaba :(

Ben bu ay çok umutluydum ama dün akşamdan anladım regl olacağımı. Karın ağrılarım falan başladı. Ne zaman güzel haberler verebileceğiz acaba :KK43:
yarın dr a gitsem mi acaba diye düşünüyorum ya da bekliyim adet olduktan sonra mı gideyim, gidip de ne deyim napıyım şaşırdım kaldım :(

yarın dr a gitsem mi acaba diye düşünüyorum ya da bekliyim adet olduktan sonra mı gideyim, gidip de ne deyim napıyım şaşırdım kaldım :KK43:
3 günün varmış canım senin daha. Biraz daha bekle bakalım senin umutlar hala bitmiş değil. Olmadı gidersin doktora. Ne kadar olmuştu senin denemelerin?

Adet döngüm 31gün bugün 15.günüm ve ovulasyon testi yapTim.. iki çizgi belirlendi ama ikisi de hafif !!?? Bu ne şimdi:KK11:

Adet döngüm 31gün bugün 15.günüm ve ovulasyon testi yapTim.. iki çizgi belirlendi ama ikisi de hafif !!?? Bu ne şimdi:KK11:
Ben hiç kullanmadım cnm o testlerden bir fikrim yok ama en azından tek çizgisinin koyu olması gerekiyor sanırım. Gebelik testlerinde öyle yazıyor çünkü. Eğer koyu değilse test de hata vardır diyor. İçinde kağıdı varsa oku bi istersen.

KIZLARR !bişey sorucam hamile kalamıoruz dioruz herkez sorununu yazabilirmi mesala miyom var.adat göremiorumm hormonlar gibi.sorunu yok kende hamile kalamayan varmı.ben öyleyim herşey normal.spermi buluşturamadık yumurtayla:)gözle görülüğr bişey olsa tutacam spermii ahaa bakk aha yolun buraaa burda durcan çatladımı gircen dicem.lafdanda anlamıorlar:)

Back