• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

arkadaşlar erken test yapmayın valla çıkmayanca insan çok üzülüyor ve hep başka umutlanıyor geç döllenmedir yok test yanlıştır daha kana geömemiştir falan filan hatta adet oluyosun üztüne görmedir diyosun o derece....

@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................beklemede
@nane-limon.................4 Aralık ......................................beklemede
@balarisi1.......................6 Aralık :nazar:
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık :nazar:
@kuse.............................9 Aralık :nazar:
@denizz87......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
@ZehreNur....................11 Aralık :nazar:
@UYAA38......................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09.................12 Aralık :nazar:
@nesnesly......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.......................14 Aralık :nazar:
@aleysa..........................15 Aralık :nazar:
@Akasya.........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777...................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@bahar12umut...............17 Aralık :nazar:
@yaren92.......................19 Aralık :nazar:
@abadiss.........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf......................31 Aralık :nazar:
beni de ekler misiniz kızlarr 15 Aralık

bu gün 4 aralık gün karanlık malesef kırmızılar geldi:KK61:

Hakkında hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demek ki, ne dersek diyelim insan üzülüyor ama kırmızı döneminin bitimi yeni bir ay ve yeni umutlar demek, yeni bir yıl yeni bir başlangıç olur senin için inşallahHoppa

( Dipnot:Kendi kırmızılarımı gördüğümde Polyanna tarafım kendime de işleyebilecek mi merak konusu:confused: )

Hakkında hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demek ki, ne dersek diyelim insan üzülüyor ama kırmızı döneminin bitimi yeni bir ay ve yeni umutlar demek, yeni bir yıl yeni bir başlangıç olur senin için inşallahHoppa

( Dipnot:Kendi kırmızılarımı gördüğümde Polyanna tarafım kendime de işleyebilecek mi merak konusu:confused: )
haha buna güldüm işte hiç sanmıyorum....

beni de ekler misiniz kızlarr 15 Aralık
Tabii ki ekleriz canım, hoşgeldin. uğurunla gelirsin inşallah :)
@zobiska
........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................Yeni yıl yeni umutlar :nazar:
@nane-limon.................4 Aralık ......................................beklemede
@balarisi1.......................6 Aralık :nazar:
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli :KK6:
@KEVOK........................7 Aralık :nazar:
@ceyloss27......................8 Aralık :nazar:
@kuse.............................9 Aralık :nazar:
@denizz87......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
@ZehreNur....................11 Aralık :nazar:
@UYAA38......................11 Aralık :nazar:
@Duuyguu09.................12 Aralık :nazar:
@nesnesly......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
@srn_frh.......................14 Aralık :nazar:
@aleysa..........................15 Aralık :nazar:
@Akasya.........................15 Aralık :nazar:
@tanem7777...................15 Aralık :nazar:
@kahve_delisi.................15 Aralık :nazar:
@agustos72......................15 Aralık :nazar:
@thetis_t.........................15 Aralık :nazar:
@bahar12umut...............17 Aralık :nazar:
@yaren92.......................19 Aralık :nazar:
@abadiss.........................19 Aralık :nazar:
@hzrn6..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
@azure34........................24 Aralık :nazar:
@only_time.....................26 Aralık :nazar:
@Hijyenik........................26 Aralık :nazar:
@niliferrr.........................29 Aralık :nazar:
@chickpeas......................29 Aralık :nazar:
@gokceasaf......................31 Aralık :nazar:

15 aralık da ya patır patır hamile haberi alacağız ya da hepimiz 2015 e geçiş yapacağız, hayır olsun bakalım :)

Benim pembe pembe bişeyler gelmiş. Geldi yine sanırım:KK42:
Artık evimde bebek kokusu istiyorum uyuyamayayım yorgunluktan öleyim istiyorum. Allahım bana minik meleğini ne zaman nasip edeceksin verdiğine de vermediğine de razıyım ama anne olma isteğime söz geçiremiyorum:KK42:

Arkadaşlar beni de ekler misiniz 17 Aralık bat.umarım bu ay gelir yılım mutlu biter

Artık evimde bebek kokusu istiyorum uyuyamayayım yorgunluktan öleyim istiyorum. Allahım bana minik meleğini ne zaman nasip edeceksin verdiğine de vermediğine de razıyım ama anne olma isteğime söz geçiremiyorum:KK42:
Canim benim ne guzel anlatmissin duygulandim valla rabbim tez zamanda hepimize nasip eder insallah o misss kokulu bebisleri

Inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bekletmek sabret etmek çok zor ama artık zamanını bekleyeceğiz umudumuzu yüksek pskolojimizi sağlam tutmamız gerekli

kızlarrr herkese slm :) nasılsınız? ben giremiyorum fazla akşama kadar işyeri yoğun akşamda çalışmalar yoğun :) bugün 15.gün tam gaz devam yorgunluktan bi hal olduk orası ayrı tabi :KK70:

kızlarrr herkese slm :) nasılsınız? ben giremiyorum fazla akşama kadar işyeri yoğun akşamda çalışmalar yoğun :) bugün 15.gün tam gaz devam yorgunluktan bi hal olduk orası ayrı tabi :KK70:
Mrb canım bat larımız aynı galiba inşallah güzel haberler alırız Bu ay .ne zamandır deniyorsun canım

Mrb canım bat larımız aynı galiba inşallah güzel haberler alırız Bu ay .ne zamandır deniyorsun canım

bi yıllık evliyim. iki kaybım var ikisi de ilk denemede olmuştu. sonra malum kan sulandırıcı falan kullanmaya başladım bi süre ara verdik doktorum hamile kal dediği ay kalamadım bu deneme 2 olacak bakalım işi sıkı tutuyorum ama nasip kısmet olcağı varsa olur :)

Ancak bu kadar güzel ifade edilebilir, duygulara tercüman olunabilirdi...Gözlerim doldu, burnumun direği sızladı...

Back