- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
- 133
beni de ekler misiniz kızlarr 15 Aralık@zobiska........................3 Aralık.......................................Yeni yıl yeni umutlar
@yasuyasu......................4 Aralık ......................................beklemede
@nane-limon.................4 Aralık ......................................beklemede
@balarisi1.......................6 Aralık
@tpm.............................6 Aralık ......................................şüpheli
@KEVOK........................7 Aralık
@ceyloss27......................8 Aralık
@kuse.............................9 Aralık
@denizz87......................9 Aralık
@papatyak10..................10 Aralık
@ZehreNur....................11 Aralık
@UYAA38......................11 Aralık
@Duuyguu09.................12 Aralık
@nesnesly......................13 Aralık
@lamb-h.......................13 Aralık
@srn_frh.......................14 Aralık
@aleysa..........................15 Aralık
@Akasya.........................15 Aralık
@tanem7777...................15 Aralık
@kahve_delisi.................15 Aralık
@agustos72......................15 Aralık
@bahar12umut...............17 Aralık
@yaren92.......................19 Aralık
@abadiss.........................19 Aralık
@hzrn6..........................20 Aralık
@nurduaa.......................21 Aralık
@azure34........................24 Aralık
@only_time.....................26 Aralık
@Hijyenik........................26 Aralık
@niliferrr.........................29 Aralık
@chickpeas......................29 Aralık
@gokceasaf......................31 Aralık
beni de ekler misiniz kızlarr 15 Aralık
bu gün 4 aralık gün karanlık malesef kırmızılar geldi
haha buna güldüm işte hiç sanmıyorum....Hakkında hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demek ki, ne dersek diyelim insan üzülüyor ama kırmızı döneminin bitimi yeni bir ay ve yeni umutlar demek, yeni bir yıl yeni bir başlangıç olur senin için inşallah
( Dipnot:Kendi kırmızılarımı gördüğümde Polyanna tarafım kendime de işleyebilecek mi merak konusu)
Tabii ki ekleriz canım, hoşgeldin. uğurunla gelirsin inşallah :)beni de ekler misiniz kızlarr 15 Aralık
beklenen adet tarihi demek canımBat ne demek:)
Canim benim ne guzel anlatmissin duygulandim valla rabbim tez zamanda hepimize nasip eder insallah o misss kokulu bebisleriBenim pembe pembe bişeyler gelmiş. Geldi yine sanırım
Artık evimde bebek kokusu istiyorum uyuyamayayım yorgunluktan öleyim istiyorum. Allahım bana minik meleğini ne zaman nasip edeceksin verdiğine de vermediğine de razıyım ama anne olma isteğime söz geçiremiyorum
Inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bekletmek sabret etmek çok zor ama artık zamanını bekleyeceğiz umudumuzu yüksek pskolojimizi sağlam tutmamız gerekliBenim pembe pembe bişeyler gelmiş. Geldi yine sanırım
Artık evimde bebek kokusu istiyorum uyuyamayayım yorgunluktan öleyim istiyorum. Allahım bana minik meleğini ne zaman nasip edeceksin verdiğine de vermediğine de razıyım ama anne olma isteğime söz geçiremiyorum
İnşallah canım en güzel hediye olur bize :))O zaman benim bat da 13 aralik☺☺☺ yeni yila evli mutlu cocuklu girelim insallah Rabbim hayirlsni versin
Mrb canım bat larımız aynı galiba inşallah güzel haberler alırız Bu ay .ne zamandır deniyorsun canımkızlarrr herkese slm :) nasılsınız? ben giremiyorum fazla akşama kadar işyeri yoğun akşamda çalışmalar yoğun :) bugün 15.gün tam gaz devam yorgunluktan bi hal olduk orası ayrı tabi
Mrb canım bat larımız aynı galiba inşallah güzel haberler alırız Bu ay .ne zamandır deniyorsun canım
Benim pembe pembe bişeyler gelmiş. Geldi yine sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?