Bu ayda olmazsa yapayım bu kürü gerçi tarçını pek sevmem ama bebek için katlanabilirim.10 yemek kaşığı bal
12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu
10 çay kaşığı tarçın
Adetin 2.günü başlayıp 12. gününe kadar 10 gün boyunca sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Aynı anda başka kür yapamıyorsun.
sağol canım.beğendim ben bunu. adet olursam bu ay bende yapayım kolaymış bunu yapmak. tadı nasıl peki
Bu ayda olmazsa yapayım bu kürü gerçi tarçını pek sevmem ama bebek için katlanabilirim.
hahahahaaayyyy çok iyi fikir yatadı berbat canım ya hemen peşine su içiyorum zaten bi süre sonra öğüre böğüre gözden yaş gele gele yiyom ama napim çocuk için mecbur katlanıyorumama ahdım var olsun bebek aklı başına gelince bundan yediricem ki anlasın değerimi ne çektiğimi
o zaman ben soğan kürü yapmaya çalışayım.Yap canım yalnız bu kür yumurta büyütüyo ve yumurta büyür de çatlamazsa biliyosun çatlamayan yumurtalar kist olabiliyo ama adetle gidiyo aklında olsun ..gerçi bende hiç kist olmadı ama olanlar varmış. Çünkü birden fazla yumurtan oluşuyo.
o zaman ben soğan kürü yapmaya çalışayım.
bundan niye vazgeçtin ki
"kist" dedin korkuttun vazgeçti işte:)o zaman ben soğan kürü yapmaya çalışayım.
ama eğrisini doğrusunu didim"kist" dedin korkuttun vazgeçti işte:)
Ayneeeennnbu beklemek ne zor şeyniş bide benim gibi meraklı birine
Yumurta ile bir sorun yaşamadığım için vazgeçtim canım.bundan niye vazgeçtin ki
Evet beklemek çok zor bat 15 aralık eşim test yapsana diyorbu beklemek ne zor şeyniş bide benim gibi meraklı birine
Evet beklemek çok zor bat 15 aralık eşim test yapsana diyor
Yok canım ya çıkmaz şimdiden benim ovülasyonun üstünden 3 gün geçti döllenme 8-10 gün sürüyor.Benimde bat 15 aralik test yapsak cikarmiki yaa benimde icim icimi yiyor varmi belirti?
Himm anladimYok canım ya çıkmaz şimdiden benim ovülasyonun üstünden 3 gün geçti döllenme 8-10 gün sürüyor.
Bugün kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor ama ben soğuktandır diye avutuyorum kendimi.
bu gün 4 aralık gün karanlık malesef kırmızılar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?