Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Bu ayda olmazsa yapayım bu kürü gerçi tarçını pek sevmem ama bebek için katlanabilirim.

sağol canım.beğendim ben bunu. adet olursam bu ay bende yapayım kolaymış bunu yapmak. tadı nasıl peki

tadı berbat canım ya hemen peşine su içiyorum zaten bi süre sonra öğüre böğüre gözden yaş gele gele yiyom ama napim çocuk için mecbur katlanıyorum ama ahdım var olsun bebek aklı başına gelince bundan yediricem ki anlasın değerimi ne çektiğimi

Bu ayda olmazsa yapayım bu kürü gerçi tarçını pek sevmem ama bebek için katlanabilirim.

Yap canım yalnız bu kür yumurta büyütüyo ve yumurta büyür de çatlamazsa biliyosun çatlamayan yumurtalar kist olabiliyo ama adetle gidiyo aklında olsun ..gerçi bende hiç kist olmadı ama olanlar varmış. Çünkü birden fazla yumurtan oluşuyo.

hahahahaaayyyy çok iyi fikir ya

o zaman ben soğan kürü yapmaya çalışayım.

hala beklemedeyim ama sanırım hasta olucam ya öyle hissediyorum...karnım ağrıyor

Benimde bat 15 aralik test yapsak cikarmiki yaa benimde icim icimi yiyor varmi belirti?
Yok canım ya çıkmaz şimdiden benim ovülasyonun üstünden 3 gün geçti döllenme 8-10 gün sürüyor.
Bugün kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor ama ben soğuktandır diye avutuyorum kendimi.

Yok canım ya çıkmaz şimdiden benim ovülasyonun üstünden 3 gün geçti döllenme 8-10 gün sürüyor.
Bugün kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor ama ben soğuktandır diye avutuyorum kendimi.
Himm anladim 8-10 gun suruyormu yaa uzunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…