• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

Kızlarr lütfen karamsarlığa kapılmayın. Allah hepimizin gönlünden geçeni biliyor, hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verecektir bize :KK54:
evet canım bende inanıyorum hayırlı zaman da hayırlı evlatlarımız olacak

saol tatlım söylediklerin iyi geldi valla :KK24: insan bazen bunları aklından çıkarıp kendi kendini yiyo birilerinin destek olması çok güzel çok saolun kızlar. Hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalımda hepimiz ilk son hiç farketmez canlarım :KK52:
olcak olcak birgün bizde hamiş olcaz o zaman birbirimize koca göbişlerimizin fotoğrafını göndeririz :)
sende saol canım benim. ben de çok kafaya takardım kimselere de bişey anlatmaz içime atardım aylardır. geçenlerde anneme anlattım ve büyük bir duygu patlaması yaşadım bağıra bağıra ağladım sonra rahatladım ohh beeee. içinize atmayın sakın, paylaştıkça hafifliyor herşey

olcak olcak birgün bizde hamiş olcaz o zaman birbirimize koca göbişlerimizin fotoğrafını göndeririz :)
sende saol canım benim. ben de çok kafaya takardım kimselere de bişey anlatmaz içime atardım aylardır. geçenlerde anneme anlattım ve büyük bir duygu patlaması yaşadım bağıra bağıra ağladım sonra rahatladım ohh beeee. içinize atmayın sakın, paylaştıkça hafifliyor herşey

inşallah canım inanıyorum görücez o günleri :anneadayı: iyki varsın :KK37:

inşallah canım inanıyorum görücez o günleri :anneadayı: iyki varsın :KK37:
sen de iyiki varsın güzel anne adayı :) bak şimdi bendeki hayallere :)
bir bakmışsın aynı zamanda hamile kalmışız. benimde erkek seninki kız (ayda tam tersi),yıllar geçmiş biz dünür olmuşusuz hahahahayyyy ne gülerim ama :)

sen de iyiki varsın güzel anne adayı :) bak şimdi bendeki hayallere :)
bir bakmışsın aynı zamanda hamile kalmışız. benimde erkek seninki kız (ayda tam tersi),yıllar geçmiş biz dünür olmuşusuz hahahahayyyy ne gülerim ama :)

hahahah hiç gülesim yoktu tatlım ya sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün :KK48: olur olur dünya küçük :KK24:

hahahah hiç gülesim yoktu tatlım ya sen beni güldürdün rabbim de seni güldürsün :KK48: olur olur dünya küçük :KK24:
sağol canım, hepimizin yüzünü güldürsün rabbim, hiçbirimizi ağlatmasın inşallah.
ah bir kilo verebilsem benim de gülecek yüzüm ama ah ahhhh olmuyor işte :) şimdi de bebek meselesini bıraktım kiloya kafayı taktım, sende kafana takacak başka bişey bul daha rahat oluyo o zaman :KK60:

sağol canım, hepimizin yüzünü güldürsün rabbim, hiçbirimizi ağlatmasın inşallah.
ah bir kilo verebilsem benim de gülecek yüzüm ama ah ahhhh olmuyor işte :) şimdi de bebek meselesini bıraktım kiloya kafayı taktım, sende kafana takacak başka bişey bul daha rahat oluyo o zaman :KK60:

kilo bendede var sorma bende o dertten muzdaribim amannn bi sürü kilolu hamile kalan var etrafımda o engel deil. ama niyeyse ona kafayı takmıyom neyse bu ay olmazsa ben ona kafayı takayım :63:

kilo bendede var sorma bende o dertten muzdaribim amannn bi sürü kilolu hamile kalan var etrafımda o engel deil. ama niyeyse ona kafayı takmıyom neyse bu ay olmazsa ben ona kafayı takayım :63:

bencede kiloyu takmayın şu anda. sağlıklı beslenin illa tartıdakine takılmayın. benim bi akrabam 110 kilo falandı doğumu da yaptı kızıda 5-6 yaşlarında şu anda. ama o hiç takmadı kilosunu halada takmıyor. bikini ile denize bile girer yani :) acayip pozitif bi insandır çok severim onu

Belirtilerimide yazim ayni adet olacak gibi kasiklarim.agriyodu ama kisa suruyodu geciyodu goguslerim adet olacak gibi hala aciyo ama goruntusunde degisme yok acligadayanamaz oldum bat gunumde test yaptim.koyu cizgi cikti kandada746 cikti:)

bencede kiloyu takmayın şu anda. sağlıklı beslenin illa tartıdakine takılmayın. benim bi akrabam 110 kilo falandı doğumu da yaptı kızıda 5-6 yaşlarında şu anda. ama o hiç takmadı kilosunu halada takmıyor. bikini ile denize bile girer yani :) acayip pozitif bi insandır çok severim onu

doğru cnm zaten okadar kilolu değilim ama haklısın bide onun stresini yaşamayalım :KK76:

doğru cnm zaten okadar kilolu değilim ama haklısın bide onun stresini yaşamayalım :KK76:

kesinlikle hiç gerek yok. bende şu anda hiç dikkat etmiyorum fazlamı yedim azmı yedim. tamam ya yeter diyene kadar yiyorum. bebiş bi olsun da ondan sonra kiloya bakarız ya şu anda keyfimiz yerinde olsun yeter ki ;)

kesinlikle hiç gerek yok. bende şu anda hiç dikkat etmiyorum fazlamı yedim azmı yedim. tamam ya yeter diyene kadar yiyorum. bebiş bi olsun da ondan sonra kiloya bakarız ya şu anda keyfimiz yerinde olsun yeter ki :KK66:

doğru diyosun sağlıkla hayırlısıyla bi beişler olsun sonra hem kafa rahat hem beklenti olmadığı için daha hızlı ve azizmli veririz :KK6:

tak tak bence sende buna kafayı tak şu andan itibaren :) bir sürü kilolu bayan hamile kalıyo da bana gelince neden dr kilo ver diyo anlamış değilim. ama bir ara kilo vermiştim 2-3 ay adetlerim öyle düzenli olmuştu ki şimdi yine sapıttı. ne zaman adet olacağını bilmek ne güzel bir duygu öyle yaaa :( çok imreniyorum gününde adet olanlara walla

tak tak bence sende buna kafayı tak şu andan itibaren :) bir sürü kilolu bayan hamile kalıyo da bana gelince neden dr kilo ver diyo anlamış değilim. ama bir ara kilo vermiştim 2-3 ay adetlerim öyle düzenli olmuştu ki şimdi yine sapıttı. ne zaman adet olacağını bilmek ne güzel bir duygu öyle yaaa :KK43: çok imreniyorum gününde adet olanlara walla

soğan suyu içsene tatlım adetlerin düzene girer ve yumurtlamana yardımcı olur 2 ay yap bak hep düzenli olyo ;)

Back