• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Umutlarla gelsin ARALIK;))

zobiska zobiska ........................3 Aralık.......................................???
yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık :nazar:
nane-limon nane-limon .................4 Aralık :nazar:
B balarisi1 .......................6 Aralık :nazar:
T tpm .............................6 Aralık :nazar:
gokceasaf gokceasaf ......................6 Aralık :nazar:
KEVOK KEVOK ........................7 Aralık :nazar:
C ceyloss27 ......................8 Aralık :nazar:
K kuse .............................9 Aralık :nazar:
denizz87 denizz87 ......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık :nazar:
U UYAA38 ......................11 Aralık :nazar:
D Duuyguu09 .................12 Aralık :nazar:
nesnesly nesnesly ......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
S srn_frh .......................14 Aralık :nazar:
aleysa aleysa ..........................15 Aralık :nazar:
Akasya Akasya .........................15 Aralık :nazar:
T tanem7777 ...................15 Aralık :nazar:
K kahve_delisi .................15 Aralık :nazar:
agustos72 agustos72 ......................15 Aralık :nazar:
bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık :nazar:
yaren92 yaren92 .......................19 Aralık :nazar:
abadiss abadiss .........................19 Aralık :nazar:
hzrn6 hzrn6 ..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
azure34 azure34 ........................24 Aralık :nazar:
only_time only_time .....................26 Aralık :nazar:
Hijyenik Hijyenik ........................26 Aralık :nazar:
N niliferrr .........................29 Aralık :nazar:

Aralık ayı anne adaylarımız şu an 31 kişiyiz. Yarından itibaren teker teker listemizdeki bu 31 hatunun bekleyişleri ya mutlu sona kavuşmaya başlayacak ya da bazılarımız umudumuzu 2015 yılına devretmeye başlayacağız. Sonuç ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeden sabırla yolumuza devam edeceğiz. Henüz listemizden güzel bir haber alamadık. İnşallah ilerleyen günlerde bol hamişli bir liste görürüz. Şimdiden hamiş arkadaşlara hayırlı olsun diyor ve bakalım listemizin ilk hamişi kim olacak çok merek ediyorum :)

selam güzel anne adayları ,bugün adetimin 6. günü,yumurta geliştirici kullanıyorum , eğer yumurtalarım büyürse BAT: 29 Aralık :KK66:

hepimiz yeni yıla çooookkk güzel haberlerle gireriz inşAllah,Amiiiiinnnn :) :) :)

selam güzel anne adayları ,bugün adetimin 6. günü,yumurta geliştirici kullanıyorum , eğer yumurtalarım büyürse BAT: 29 Aralık :KK66:

hepimiz yeni yıla çooookkk güzel haberlerle gireriz inşAllah,Amiiiiinnnn :) :) :)
zobiska zobiska ........................3 Aralık.......................................???
yasuyasu yasuyasu ......................4 Aralık :nazar:
nane-limon nane-limon .................4 Aralık :nazar:
B balarisi1 .......................6 Aralık :nazar:
T tpm .............................6 Aralık :nazar:
gokceasaf gokceasaf ......................6 Aralık :nazar:
KEVOK KEVOK ........................7 Aralık :nazar:
C ceyloss27 ......................8 Aralık :nazar:
K kuse .............................9 Aralık :nazar:
denizz87 denizz87 ......................9 Aralık :nazar:
@papatyak10..................10 Aralık :nazar:
ZehreNur ZehreNur ....................11 Aralık :nazar:
U UYAA38 ......................11 Aralık :nazar:
D Duuyguu09 .................12 Aralık :nazar:
nesnesly nesnesly ......................13 Aralık :nazar:
@lamb-h.......................13 Aralık :nazar:
S srn_frh .......................14 Aralık :nazar:
aleysa aleysa ..........................15 Aralık :nazar:
Akasya Akasya .........................15 Aralık :nazar:
T tanem7777 ...................15 Aralık :nazar:
K kahve_delisi .................15 Aralık :nazar:
agustos72 agustos72 ......................15 Aralık :nazar:
bahar12umut bahar12umut ...............17 Aralık :nazar:
yaren92 yaren92 .......................19 Aralık :nazar:
abadiss abadiss .........................19 Aralık :nazar:
hzrn6 hzrn6 ..........................20 Aralık :nazar:
@nurduaa.......................21 Aralık :nazar:
azure34 azure34 ........................24 Aralık :nazar:
only_time only_time .....................26 Aralık :nazar:
Hijyenik Hijyenik ........................26 Aralık :nazar:
N niliferrr .........................29 Aralık :nazar:
chickpeas chickpeas ......................29 Aralık :nazar:
Hoşgeldin 32. anne adayımız :) amin canım inşaallah Allahım nasip ederde yeni yıla göbişlerimizde bebişlerimizle gireriz :anneadayı:

Günaydın bayanlar :KK49: Bat a 6 gün kaldı çok heyecanlıııı diğer aylardan farklı olarak sanki göğüs uçlarımda acı var gibi :KK76:

bence de canım daha erken, hemen umutsuzluğa kapılma
Sabah uyandım çok afedersiniz peçeteye pempe leke geldi ama hala hiç bişey yok ne ağrı ne sızı :( acaba adetmi olucam ben hiç erken olmam ki 3 4 gün var daha :( ilk kez böyle bişey yaşıyorum ümidim tamamen bitti :(

Sabah uyandım çok afedersiniz peçeteye pempe leke geldi ama hala hiç bişey yok ne ağrı ne sızı :KK43: acaba adetmi olucam ben hiç erken olmam ki 3 4 gün var daha :KK43: ilk kez böyle bişey yaşıyorum ümidim tamamen bitti :KK43:
Yerleşme kanaması olmasın o bence ümidini kaybetme

Sabah uyandım çok afedersiniz peçeteye pempe leke geldi ama hala hiç bişey yok ne ağrı ne sızı :KK43: acaba adetmi olucam ben hiç erken olmam ki 3 4 gün var daha :KK43: ilk kez böyle bişey yaşıyorum ümidim tamamen bitti :KK43:
yapma böyle ama :( ümitsizliğe kapılma. inşallah yerleşme kanamasıdır da bebeğin sana tutunuyordur.

Yerleşme kanaması böyle mi oluyo ki ? :110: benim daha önce bi düşüğüm var ama onda böyle bi belirti yaşamamıştım.. ve hiç bugüne kadar erken olmamıştım. Kızlar gerçekten çok ümitliydim çok üzgünüm :KK42:

Yerleşme kanaması böyle mi oluyo ki ? :110: benim daha önce bi düşüğüm var ama onda böyle bi belirti yaşamamıştım.. ve hiç bugüne kadar erken olmamıştım. Kızlar gerçekten çok ümitliydim çok üzgünüm :KK42:
Kanamanın devamı gelmezse bat gününde test yap. Yerleşme kanamasını bi araştır istersen.

Kanamanın devamı gelmezse bat gününde test yap. Yerleşme kanamasını bi araştır istersen.
inşallah yerleşme kanamasıdır cnm :KK76: bekleyelim bakalım nolcak araştırdım böyle olabiliyormuş şimdi baktım ama niyeyse ümidimi kaybettim neyse artık yapcak bişey de yok :KK61:

inşallah yerleşme kanamasıdır cnm :KK76: bekleyelim bakalım nolcak araştırdım böyle olabiliyormuş şimdi baktım ama niyeyse ümidimi kaybettim neyse artık yapcak bişey de yok :KK61:
benim geçen ay adetim 15-16 gün belki daha da fazla gecikti. tamam bu defa kesin oldu yoksa bu kadar niye geciksin diyordum.ama yanılmışım :( sonunda tarlusal kullanmak zorunda kaldım ve adet oldum.sen düşün nasıl bir hayal kırıklığı yaşar insan. geçen ay benim için bir son oldu artık asla kendimi şartlandırmayacağım. olmuyorsa Yaradanımın vardır bir bildiği, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyorum. Elbet birgün bende anne olacağım inanıyorum ama hayırlı zaman gelmedi demek ki. Allah korusun sağlıksız bir bebek olup ömür boyu onun gözlerine baktıkça acı çektiğini görmek beni kahreder. Bu yüzden artık geç olsun güç olmasın diyorum. Sende böyle düşün,insanın içine bir rahatlık geliyor. ve asla umudunu kaybetme sende birgün "ANNE" olacaksın :)

benim geçen ay adetim 15-16 gün belki daha da fazla gecikti. tamam bu defa kesin oldu yoksa bu kadar niye geciksin diyordum.ama yanılmışım :KK43: sonunda tarlusal kullanmak zorunda kaldım ve adet oldum.sen düşün nasıl bir hayal kırıklığı yaşar insan. geçen ay benim için bir son oldu artık asla kendimi şartlandırmayacağım. olmuyorsa Yaradanımın vardır bir bildiği, demek ki böylesi daha hayırlıymış diyorum. Elbet birgün bende anne olacağım inanıyorum ama hayırlı zaman gelmedi demek ki. Allah korusun sağlıksız bir bebek olup ömür boyu onun gözlerine baktıkça acı çektiğini görmek beni kahreder. Bu yüzden artık geç olsun güç olmasın diyorum. Sende böyle düşün,insanın içine bir rahatlık geliyor. ve asla umudunu kaybetme sende birgün "ANNE" olacaksın :)

saol tatlım çok güzel yazmışssın tabiki biz veya bebeklerimizin sağlıklı olmamasındansa geç olsun razıyım ...ama insan işte ümit ediyo üzülmemek elde deil ama çok deil 1 2 gün sonra yeni aya ümit ediyoruz.. neyse 2 gün üzüleyim sonra kendime gelirim :110:

Nasılsınız kızlar ne var ne yok görüşmeyeli?
Dün tam dipteydim sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi akşam yorgunluktan bayılacaktım.
Bugün de kendime maske bakım falan, bat beklerken saçmalama katsayım da artıyor:KK76:
Bu arada gece 12 gibiydi lavaboda peçeteye hafif pembe açık sarı aynı adet bitimi gibi bir şey geldi.
Kafamın karışıklığı bünyeme de tesir ediyor galiba :confused:
Yerleşme kanaması mı yoksa o :)

saol tatlım çok güzel yazmışssın tabiki biz veya bebeklerimizin sağlıklı olmamasındansa geç olsun razıyım ...ama insan işte ümit ediyo üzülmemek elde deil ama çok deil 1 2 gün sonra yeni aya ümit ediyoruz.. neyse 2 gün üzüleyim sonra kendime gelirim :110:
üzülme işte canım hiç üzülme herşeyde vardır bir hayır. sen çalışmalarını aksatmadan yapıyorsan sorun yok :-) bu konuda her zaman senin durumundan daha kötüsünü düşün o zaman aslında hiç de üzülecek bir durumumuz olmadığını görürsün

kimbilir belki de listemizin ilk hamişi sen olursun :KK76::KK76::KK76:

kimbilir belki de listemizin ilk hamişi sen olursun :KK76::KK76::KK76:
saol tatlım söylediklerin iyi geldi valla :KK24: insan bazen bunları aklından çıkarıp kendi kendini yiyo birilerinin destek olması çok güzel çok saolun kızlar. Hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalımda hepimiz ilk son hiç farketmez canlarım :KK52:

Back