yeni türkce örendim

Ben olsam görüşmem öz annemle
sana annelik mi yapti ?sana bakti mi?
Seni dogurup sokaga atti
sseni evlatlik alan baban seni bu duruma getirdi..

evet bende bazen öyle düsniyom ama gercekden Verdi neden dorusa ozaman olan bana olur , anliyormusunuz ?

BAK CANIM ANNE KOŞULSUZ SEVER..SENI YILLAR SONRA BULDUYSA PARAYI DUSUNMEZ..SAKIN INANMA.SEVGISI YALAN..ANLADIN MI?YALAN BİR SEVGİYE BEDEL ÖDEME..ZATEN YILLARCA ONSUZ BUYUMUŞSUN NEDEN HAYATINA SOKUYOSUN?DUYGUSAL DÜŞÜNÜYOSUN..SAKIN VERME..

Ve akli basinda in

antisemiten degilim ok !
bu anlatikklarin uymuyor , din ayrimi yapmiyorum ama gercek bu , ki ilk tevrat karsi buna canim hadi simdi schalom

samamninda mahkmeye bas vumanin sebebi , sadece merrrak di , simdi sorsan pisman oldum, ama isin icinden cikamiyomda, ama senin dedin Dogru , sadece acidiim, ama haklisin cok duygularima bakiyom

Ve akli basinda in

antisemiten degilim ok !
bu anlatikklarin uymuyor , din ayrimi yapmiyorum ama gercek bu , ki ilk tevrat karsi buna canim hadi simdi schalom
belli anitisemitisch olmadin, lütfen bana birdaha yazma, teseküler ve SHALOM

samamninda mahkmeye bas vumanin sebebi , sadece merrrak di , simdi sorsan pisman oldum, ama isin icinden cikamiyomda, ama senin dedin Dogru , sadece acidiim, ama haklisin cok duygularima bakiyom

AYNEN..SAKIN DUYGUSAL OLMA.BAK BENDE HAMILEYIM..AMA DOĞURMAK DEĞİL ÖNEMLİ OLAN..ASIL MARİFET BÜYÜTMEK EMEK VERMEK..

SENIN ANNEN EMEK VERMEMİŞ.BU SAATTEN SONRA OYLE INSANI ALMA HAYATINA..ISTEMIYORUM SENI DE ,MUHATTAP OLMA..

ANNE SENI GERCEKTEN SEVSE PARA ISTEMEZ..

OLABILIR SENDE MERAK ETTIN AMA ,ONUN SENI SEVDIGI FALAN HIKAYE...

haklisin, bu arada cocunla mutluklar ve saglik. telefonda cok agladi, mesburdum diye

(uyuyamiyom ) !! yazdigin cümle bile kendini ele veriyor , kurslarda bozuk tipik konusma sekli degil düzgün türkce ögretirler ve hicbirzaman sonradan türkce ögrenen insanlardan duyulmayan yanlis bu , yazi seklinden de belli gerci ....kib

Hey gidi yıllar. Vaktiyle yüksek lisans derslerimden biri yabancılara Türkçe öğretme yöntemleriydi. :)
"ğ" kullanımına ve yazıma özellikle dikkat ederlerdi. Tıpkı bizim inatla "she is, he has" dememiz gibi.
Neyse konuya geleyim. Sizin yerinizde olsam parayı vermem şu dil kursuna da sağlam bir dava açarım.
Selamlar, sevgiler....

yamusak g kaviyemde yokki

Para verme.
Seni evlatlık vermişler.
Senden para istemeleri doğru değil.

neden hala yaziyorsun bana, sen bir almanca yada ingilizce kursuna git , acaba yanlisis 4 sene sora yasabilcekmisin, merrak ediyom

Kac tane musevi aile tanidin?

Yerine "y" kullanıyorsun. :)
4 senedir bunu ve "geliyom gidiyom" biçimini öğrettilerse seni dolandırmışlar diyorum.
Yöntemleri ve sonuçları bilmesem kabul edeyim de ı ıh, mümkün değil.
hocalara neden suc buluyorsun ki, belki benim ögrendim bukadar . ögrendimin g si yumusak g,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…