- 29 Ocak 2015
- 49
- 4
- 38
-
- Konu Sahibi Rachel1986
ne kadar bir para istedi ve ne için istedi yani ne için kullanacakmış bu parayı?
yani onca sene sonra para için diyaloga geçmesi garip bir durum.
Çok ilginç konusuyorsun
Resmen fake tarzi biliyor bilmezden geliyor gibi ilginc
Hmm.... alman musevi bir aile asla musluman / turk cocuk evlat edinmez ..ve almanyada ki kanun evlatlik verilen aileleri asla aciklamiyor ..hadi varsayalim siz buldunuz normalde bile bir kisinin bilgilerini hicbir kurum vermez insan haklari nedeniyle yasaktir özele gecer.
Istersen ver, ama biyolojik annenle de görüş ve vakit geçir bence :)slm millet,
belki biraz uzun olcak ama buraya yasmak istedim.
ben 29 yasinda almanyada dodum ve büydüm. evet, Burda söylemek gerekn birsey var, ben bir türk annesinden babasindan dodum ama beni evlatlik verdiler.
ve bugüne Kadar öz ailemi sadece birsefer gördüm ve bu bana yetti. beni evlatlik Alan aile musevidi, fakat ben 4 yasindayken annem evi terk etti ve ben babamla kaldim.beni sadece babam bu yasa getirdi ve ona canimi verzem asdir. Babam isleri yogun olmazina ragmen , beni hic ihmal etmedi ve ben babamin isinden gittim ve onun okudu bölümü bir bucuk sene önce bittirdim. bunun yaninda türkce ögrenmek istedim ve 4 zenedir kursa gidiyorum. lütfen affedin Burda basi yanlislarim olabilir.
asil derdim benim , gecen öz annem benim yasadim yeri buldu ve benden para istior. ben ama cok kararsizim, cünkü benim babam (evlatlik Alan) taninan biri bu demek yani durmu iyi.ben türkleri fazla tanimiyom öz anneme nasil davranmaliyim. bir yanlis yapmak istemiom. akil veren olurmu?
selamlar Rachel
:) Musevi ailenin yetiştirmiş olduğu bir çocuk "slm millet"demez.Bu bir. 2)Asla ama asla onların kanunları bizim gibi işlemez evlatlık işleri sır gibidir. 3)Annen seni bulmuş ve seni büyüten baba "Ne işi varmış onun burda!(Türk aile yapısını konuştum sen anlarsın diye)Demesi lazımken " para verebilirsin" diyor.Pes!Bence ders çalış!
evet maalesef var. tehdit eden bile olduOnu bunu bilmem, fakemi değilmi, para versinmi vermesinmi bişey diyemem.
Ama yahudi diye özelden küfredenler gercekten hala varmı ya? Sizin adınıza utanıyorum.
sisin fikrinisYurt dışında yaşıyorum. Türkçe öğrenen bir çok yabancı tanıyorum. Kusura bakmayın ancak yazım tarzınız sonradan Türkçe öğrenen bir insandan çok öyle davranmaya çalışan birinin yazdıklarına benziyor.
Kim size Yahudisiniz diye küfür etti?maalesef, ben türkleri yardim sever sandim, ama özelden yahudiyim diye küffür eden ve fake sin diye bana üstme gelenler var. yasiklar olsun! bana iyi davranip yol gösteren, arkadaslara tesekür ederim
Türkçe: para sakın verme.slm millet,
belki biraz uzun olcak ama buraya yasmak istedim.
ben 29 yasinda almanyada dodum ve büydüm. evet, Burda söylemek gerekn birsey var, ben bir türk annesinden babasindan dodum ama beni evlatlik verdiler.
ve bugüne Kadar öz ailemi sadece birsefer gördüm ve bu bana yetti. beni evlatlik Alan aile musevidi, fakat ben 4 yasindayken annem evi terk etti ve ben babamla kaldim.beni sadece babam bu yasa getirdi ve ona canimi verzem asdir. Babam isleri yogun olmazina ragmen , beni hic ihmal etmedi ve ben babamin isinden gittim ve onun okudu bölümü bir bucuk sene önce bittirdim. bunun yaninda türkce ögrenmek istedim ve 4 zenedir kursa gidiyorum. lütfen affedin Burda basi yanlislarim olabilir.
asil derdim benim , gecen öz annem benim yasadim yeri buldu ve benden para istior. ben ama cok kararsizim, cünkü benim babam (evlatlik Alan) taninan biri bu demek yani durmu iyi.ben türkleri fazla tanimiyom öz anneme nasil davranmaliyim. bir yanlis yapmak istemiom. akil veren olurmu?
selamlar Rachel
anlamadim pardon?Türkçepara sakın verme.
maalesef, ben türkleri yardim sever sandim, ama özelden yahudiyim diye küffür eden ve fake sin diye bana üstme gelenler var. yasiklar olsun! bana iyi davranip yol gösteren, arkadaslara tesekür ederim
parayı verme diyorum anlaşılmayan ne ..anlamadim pardon?
evet bende bazen öyle düsniyom ama gercekden Verdi neden dorusa ozaman olan bana olur , anliyormusunuz ?neden para ıstıyor...ne alaka..tanınan bir baban var bunu bilip kullanıyor..bence sakın VERME !