yeni türkce örendim

ne kadar bir para istedi ve ne için istedi yani ne için kullanacakmış bu parayı?
yani onca sene sonra para için diyaloga geçmesi garip bir durum.

2000€ istedi, kocasi (yani niolojik babam) borc yapip kacmis, baska birsey icin olsaydi vrmezdim

nerden biliyorsuns , ben kendim huckucyum, ve mahlemeye bas vurrarak ailenin soyadini adini ögrenbilirsin. birde su musevi müslüman konusunu birakin, hepimiz insanis , ben yahudi yim siz müslüman , ama sisi insan olarak göriyorum, siz görmiyorsaniz oh sizin sornunuz

maalesef, ben türkleri yardim sever sandim, ama özelden yahudiyim diye küffür eden ve fake sin diye bana üstme gelenler var. yasiklar olsun! bana iyi davranip yol gösteren, arkadaslara tesekür ederim

Istersen ver, ama biyolojik annenle de görüş ve vakit geçir bence :)

türkce kursunda , türkce ögretikleri icin ve bu forumda insanlar türk oldu icin shalom yerine selam dedim, yoksa burdakiler sizce türk deyilmi.

evet, bazi insanlarin kalbi herzaman Temiz ve Düzgün ve benim babaminda öyle, babam benim icin göze herseyi alir, sizinki almiyorsa, yazik!

biraz önce arakdasa dedim gibi , mahkemeye basvurdumu ögrenbilirsen öz ailenin kim oldunu

maalesef, ben türkleri yardim sever sandim, ama özelden yahudiyim diye küffür eden ve fake sin diye bana üstme gelenler var. yasiklar olsun! bana iyi davranip yol gösteren, arkadaslara tesekür ederim
Kim size Yahudisiniz diye küfür etti? Lütfen bu isimleri burada ifşa edin de yönetim de gerekli tedbiri alsın!

Bu arada ben para falan vermezdim. Azıcık gururu olan, istemeye utanır zaten. Sen doğur sepetle, yıllar sonra ondan evlat diye medet um. Yok öyle bir dünya

samsoon Burda bana fake dijenler küffür etti

vercem oh parayi ama kafam cok karisik, kac günüdür uyku uyamiyom

Türkçe: para sakın verme.

Son düzenleme:

Nasil ya? Allah askina kim yahudisin diye sana hakaret etti? Lütfen burda paylas lutfen.
Ayrica biyolojik babaya niolojik diyemezsin. Biologic zaten Türkçe degil ki. Bunu ben de anlamadim Rachel...
Benim de kendini oyle gosteriyorsun gibi izlenimim var. Hicbir yabanci hukuk kelimesinin yerine hucukcuk gibi sacma bir seyi kullanmaz. Ayni sekilde b ile baslayan biyolojik kelimesine de niolojik demez...

neden para ıstıyor...ne alaka..tanınan bir baban var bunu bilip kullanıyor..bence sakın VERME !

siz nasil görmek istiyorsaniz öyle görün, umrumda deyil, Burda sadece akil almak istedim. yanlislikla n ye b yerine basmis olabilirim, cünkü ben kalviyemde n yle b ayni yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…