yeni türkce örendim

belli anitisemitisch olmadin, lütfen bana birdaha yazma, teseküler ve SHALOM

shalom ingizlice schalom hebräisch :)))

beni sucluyup da birdaha yazma demek yok canim , ben ve antisemitismus - kafan bu kadar basiyor galiba yazdiklarimdan bunlari cikariyorsun ...

birde su geliyom gidiyom lari birak bari fake konun ise yarasin ....

maalesef, ben türkleri yardim sever sandim, ama özelden yahudiyim diye küffür eden ve fake sin diye bana üstme gelenler var. yasiklar olsun! bana iyi davranip yol gösteren, arkadaslara tesekür ederim
"Yasiklar olsun"demeyi de öğrenmiş Ayrica gerçek bile olsa siz yahudi degil musevi olabilirsiniz.Daha aradaki farki bilmeden konu açıyorsunuz. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.

ne diyorsun ya sen??? kim oluyorsan benim yahudi ve olmadima karar veriyosun. rahat birakin beni ya, türklerin hepsi sisin gibise ben usak dursunlar

du bist wirklich unglaublich.

hayirda yani ilgi icin boyle luzumsuz bir konu acmana ne gerek var.

neden hala yaziyorsun bana, sen bir almanca yada ingilizce kursuna git , acaba yanlisis 4 sene sora yasabilcekmisin, merrak ediyom

ben avusturya da yasiyorum canim musevi cevremde var ,yani yazdiklarim gerceklerden ibaret biliyorumda yaziyorum , hicbir assaglama yok tu sen antisemit yaptin beni tabiki yazacam , burda yazdiklarin hayel ürünü sadece
evet sonradan ögrenilen dilde asla ana dilindekiler gibi yanlis yapilmiyor !!!!

tesekür ederim yazdiniz icin, cok mulu oldum. ama hala karar vermis deylim, beni büyüten babam( artik burda yazdimda gercek babam dicem) bana birakdi, kizim sen istedikden sora , istedikleri miktari veririz diyor
vay be anneye bak sırf para için kızını bulmuş..ne şerefsizmiş...sakın muhattap olma paçanı kurtaramazsın..türkçende iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…