- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- Konu Sahibi Rachel1986
(Konu Dışı)
Bu KİB butonunun açılımı ne kızlar ya
Kötü içerik bildirimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
(Konu Dışı)
(Konu Dışı)
Her neyse :)) "buluyorsun ki" ki de dahil olmak üzere çok doğru bir kullanım bu. Buluyonki demedin tebrikler, iyi günler :))hocalara neden suc buluyorsun ki, belki benim ögrendim bukadar . ögrendimin g si yumusak g,
Kötü içerik bildirimi
Kötü İçerik Bildirimi
Şikayet etmek için kullanılır
bu konuda kötü ne ? merrak ettimKötü İçerik Bildirimi
Şikayet etmek için kullanılır
belli anitisemitisch olmadin, lütfen bana birdaha yazma, teseküler ve SHALOM
shalom ingizlice schalom hebräisch :)))
beni sucluyup da birdaha yazma demek yok canim , ben ve antisemitismus - kafan bu kadar basiyor galiba yazdiklarimdan bunlari cikariyorsun ...
birde su geliyom gidiyom lari birak bari fake konun ise yarasin ....[/QUOTE
brauchst du Aufmerksamkeit? bunun türkcesi "ilgiye mi ihtiyacin var???
ya isin e gelmiyosa, bana antisemitisim mesajlari yagdirma , rahat birak beni , seni engeliyecem
birak bu aya, mesela senYahudisin diye kim sana hakaret etti merak ettim açıkcası.
"Yasiklar olsun"demeyi de öğrenmiş Ayrica gerçek bile olsa siz yahudi degil musevi olabilirsiniz.Daha aradaki farki bilmeden konu açıyorsunuz. İnsanlarla dalga geçiyorsunuz.maalesef, ben türkleri yardim sever sandim, ama özelden yahudiyim diye küffür eden ve fake sin diye bana üstme gelenler var. yasiklar olsun! bana iyi davranip yol gösteren, arkadaslara tesekür ederim
birak bu aya, mesela sen
ne diyorsun ya sen??? kim oluyorsan benim yahudi ve olmadima karar veriyosun. rahat birakin beni ya, türklerin hepsi sisin gibise ben usak dursunlar
neden hala yaziyorsun bana, sen bir almanca yada ingilizce kursuna git , acaba yanlisis 4 sene sora yasabilcekmisin, merrak ediyom
İftira atmayin lutfen.birak bu aya, mesela sen
vay be anneye bak sırf para için kızını bulmuş..ne şerefsizmiş...sakın muhattap olma paçanı kurtaramazsın..türkçende iyitesekür ederim yazdiniz icin, cok mulu oldum. ama hala karar vermis deylim, beni büyüten babam( artik burda yazdimda gercek babam dicem) bana birakdi, kizim sen istedikden sora , istedikleri miktari veririz diyor