yeni türkce örendim

Hmm.... alman musevi bir aile asla musluman / turk cocuk evlat edinmez ..ve almanyada ki kanun evlatlik verilen aileleri asla aciklamiyor ..hadi varsayalim siz buldunuz normalde bile bir kisinin bilgilerini hicbir kurum vermez insan haklari nedeniyle yasaktir özele gecer.

para istemesi için önce sana annelik yapması gerekirdi.sende vefa borcun olduğundan istemeden verirdin.bence verme amacı sadece para. maddi imkansızlıklardan evlatlık vermesini anlayabilirim ama çocuğundan kopamaz insan seninle görüşmesi gerekirdi az da olsa.böyleleri bi kez sen vicdan yapıp verince yapışır yakana bırakmaz.

Parayı alıp bir daha arayıp sormayacak hikayenin sonu boyle
Ben verme derim canım
Para olunca mı aklına gelmişsin ?

içinden nasıl geliyorsa öyle davran

Tabi ki vermeyeceksin. Doğurmakla anne olunmuyor ki. Annen değil yani o sadece kan bağın olan bir insan.

:) Musevi ailenin yetiştirmiş olduğu bir çocuk "slm millet"demez.Bu bir. 2)Asla ama asla onların kanunları bizim gibi işlemez evlatlık işleri sır gibidir. 3)Annen seni bulmuş ve seni büyüten baba "Ne işi varmış onun burda!(Türk aile yapısını konuştum sen anlarsın diye)Demesi lazımken " para verebilirsin" diyor.Pes!Bence ders çalış!

Sakın verme,arkası kesilmeyecek isteklerinin.Boşuna rahatını bozma,çünkü gerçekten seni sevseydi ,önce iletişime geçerdi,arasını düzeltir,sonra para isterdi.Bu kadın bayağı yüzsüzmüş.Seni gerçekten seviyorsa parasız görüşür,kaybettiğiniz zamanı telafi etmek ister.

pazar günü gidim görüscem, ama yalniz deyil babamin yeni esile gitcem, aslinda babamla gidecektim ama biolojik annem yabanci bir adamla bir masada oturup konusmak istemiyor , islamda günah mis. neyse kararimi vardim, parayi vercem, ama beni birdaha hic birsey icin aramasin sormasin

Çok ilginç konusuyorsun
Resmen fake tarzi biliyor bilmezden geliyor gibi ilginc

ne kadar bir para istedi ve ne için istedi yani ne için kullanacakmış bu parayı?
yani onca sene sonra para için diyaloga geçmesi garip bir durum.

Sizi bulan kadın anneniz felan değil, annelik öyle olmuyor kusura bakmasında... Minicik çocuğu evlatlık verecek sonra da bulup para isteyecek hangi yüzle...

biolojik babam erkek cocugu istiyormus, ondan beni vermisler, simdiki öz babamin yeni esinden iki tane oglu var, ama kizmin yerini onlar hayatda tutmazdiyor, iste fark burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…