- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
tmm çok teşekkür ederim bi tane daha sonsam oluyo mu, erkek arkadaşımla ayrılacak mıyım acaba?Ortam sakınlessın bakıcam canım
canm snra bakıcam yzarımtmm çok teşekkür ederim bi tane daha sonsam oluyo mu, erkek arkadaşımla ayrılacak mıyım acaba?
emeğine sağlıkcanm snra bakıcam yzarım
A tamam bilemedim soru sormam gerektiğini. Yakında çoluk çocuk olacak mı?nasıl bir aile hayatı bekliyor beni?soru sorman gerek
tamam ortam ayarlayıp bakacagımA tamam bilemedim soru sormam gerektiğini. Yakında çoluk çocuk olacak mı?nasıl bir aile hayatı bekliyor beni?
teşekküür ederim, beklemedeyim.tamam ortam ayarlayıp bakacagım
bu haftalarda bir basarı yakalaycaksın.emeklerin basarıyla sonlanacak.maddi hırslarını yeneceksin.canım eger kocanla aran kotu olursa bosanma var.hedeflerine ulasacakasn.valla kartlar evliliğinin kotuye gıttıgnı söylüyor.altı ay snra olacak gbi.bu altı ay snra kotu gunler var.ama islerin hep iyi olack.umudun bittigi bi yerdde umut dogack.kariyerin basarılı olacak.bir cocuk olma ihtimli var.belkide evliligni kurtaracksnkuzu hadi bide normal tarot bak...
sorum da....malum evrak işlerim hal olacak mı ? veya bu konuda ne görüyorsun...
sence yorumum nasıl???Teşekkür ederım
eh iste senMerhaba ttlim. Kahve fali biliyonmu?
seninkini yarin bakıcam tatlim enerjim bitti sırayla ya cok yooruluyorm bu aralarteşekküür ederim, beklemedeyim.
yarın bakıcam canımmtmm çok teşekkür ederim bi tane daha sonsam oluyo mu, erkek arkadaşımla ayrılacak mıyım acaba?
Yok kiz atiyom bende oyleeh iste sen
suan cok yorgnm tatlm bana bakan olursa bn bktırcmMerhaba ben de kahve rica etmiştim önceden.
Yüklüyorum dursun, uygun olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim..
Eki Görüntüle 1435441 Eki Görüntüle 1435442 Eki Görüntüle 1435443 Eki Görüntüle 1435444 Eki Görüntüle 1435445 Eki Görüntüle 1435446
bana atsanaaYok kiz atiyom bende oyle
suan cok yorgnm tatlm bana bakan olursa bn bktırcm
Kıız sen evlwniyonmu yoksa duğune falanmi gidiyon :))Merhaba ben de ukahve rica etmiştim önceden.
Yüklüyorum dursun, uygun olduğunuzda bakabilirseniz sevinirim..
Eki Görüntüle 1435441 Eki Görüntüle 1435442 Eki Görüntüle 1435443 Eki Görüntüle 1435444 Eki Görüntüle 1435445 Eki Görüntüle 1435446
At kiz seni mi kiracam ama bak bilmiyom ha ona gorebana atsanaaıctım kahve fotosunu atarm