hayırlı geceler tatlımOlsun canim herkes birlestirip guzelce yorumlayamaz. Sağol canim hersey gonlunce olsun. Hayirli geceler..:*
maddi olarak bakabilirmisiniz acabagenel bakım icin bi soru olması gerekk
bi soru dusgun olarakmaddi olarak bakabilirmisiniz acaba
evdekiler yatsın sakin ordamda bakıcamilişki açılımı yapabilir misin bana lütfen
şimdiden teşekkürler
sakinlesince bakıcam canmBende ıstıyorum mümkünmü
İliski olan
tamam bekliyorum :) özellikle evlilik ile ilgili tarih görsen ne iyi olurevdekiler yatsın sakin ordamda bakıcam
tamm canm birazdn ama siraylaCanım Jun_Jandi.. Kız dün baktırdıydım ama yine bakarmısınn yarın sınavım var ben geçecek miyim. Kazanacakmıyımooof off
Kiiiz naptin seni bekliyorum uyuyacam haa :))tamm canm birazdn ama sirayla
canim birazdan ortam hazirliyrm sakinn anladınnKiiiz naptin seni bekliyorum uyuyacam haa :))
Tamam şekerimcanim birazdan ortam hazirliyrm sakinn anladınn
sevgilin varsa veya sevdign biri tartisma yasayacksın ykın zamanda.ama sen sorunları cozebılen bırısn.icinden gelen sese kulak ver derim ben.canım senin iliskn varsa veya konustgn biri 3.kisiş var aranzda tedbir almazsan zarar göreceksn ilisknde.bu durum bu haftalarda veya yazın olacak.ilişki açılımı yapabilir misin bana lütfen
şimdiden teşekkürler
canım bikac ay sonra yaza dogru yeni bi baslangıc yapacaksın iliski olarak.büyük bi ask olacak ve evlilige adım atacaksın gibi gördüm.etrafına askın getırdıgı iyimserlik ve hosgoru ıle pozıtf enerjı sacacaksın.bir haber alıcaksın belkide bu iliskine biri vesile olacak.gelecegin güzel olacak ve bi onemli ruyan gerceklesecek.ama eski bi sevgilin varsa eger o senin karsına cıkıcak ama atlatacaksn gibi grdüm bennBende ıstıyorum mümkünmü
İliski olan
kaderinde durgunlk gordum bu aralar.kaderde kötü dönem canım.beklenmeyen durum degisikligi var.ayrılık var sana.is yerinde birileryle tartısma var canım.ama bunlar gelip gecici barısacaksn geri ve nisan ya da evlilik var sana bikac ay icindebana da ilişki için bakar mısın? evlencek miyiz?
canımm dun dedim ya kazanacaksn is var sanaaCanım Jun_Jandi.. Kız dün baktırdıydım ama yine bakarmısınn yarın sınavım var ben geçecek miyim. Kazanacakmıyımooof off