- 2 Şubat 2013
- 2.693
- 519
- 28
böyle bi soruya bakılmıyo tarotta malesefBen tekrar istesem olursa.. Yarın işle ilgili bir yere gidip gitmeme konusunda kararsızım, gitmezsem bir sorun olacak mı diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bi soruya bakılmıyo tarotta malesefBen tekrar istesem olursa.. Yarın işle ilgili bir yere gidip gitmeme konusunda kararsızım, gitmezsem bir sorun olacak mı diye düşünüyorum
böyle bi soruya bakılmıyo tarotta malesef
bu soru ıcın olmaz canım.ve hergün fal bakılınca olan veya olacak seylerr bozulur daha da uzulursn canmEvet/hayır şeklinde olmaz mı?
bu soru ıcın olmaz canım.ve hergün fal bakılınca olan veya olacak seylerr bozulur daha da uzulursn canm
bence fazla takılma canım cunku takılınca ınsan olmayacı yoksada kotu durumlar oluyoAy nasıl sorsak takıldım bu duruma
Neyse artık, teşekkür ettim.
bence fazla takılma canım cunku takılınca ınsan olmayacı yoksada kotu durumlar oluyo
hmm hayırlısıİş durumumu etkileyebilir biraz ama işte emin olamıyorum
Bakalım..
hmm hayırlısı
Suan bakamam sonraKahve falı rica etsem ? :)
Teşekkür ederımcanım bikac ay sonra yaza dogru yeni bi baslangıc yapacaksın iliski olarak.büyük bi ask olacak ve evlilige adım atacaksın gibi gördüm.etrafına askın getırdıgı iyimserlik ve hosgoru ıle pozıtf enerjı sacacaksın.bir haber alıcaksın belkide bu iliskine biri vesile olacak.gelecegin güzel olacak ve bi onemli ruyan gerceklesecek.ama eski bi sevgilin varsa eger o senin karsına cıkıcak ama atlatacaksn gibi grdüm benn
soru sorman gerekBana da bakabilir misiniz?
ilişki istemiyorum, sadece tarot.
canım ortamın sakın olması lasım ortam sakınlesınce bakıcamkuzu hadi bide normal tarot bak...
sorum da....malum evrak işlerim hal olacak mı ? veya bu konuda ne görüyorsun...
bende genel istiyorum ama mümkünse eğer 7liYeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
soru sor canım soruya odaklanmayla bakılıyor.bende genel istiyorum ama mümkünse eğer 7li
7 li bakayım sana ve bi soru sorBen de tek kart yorumu rica edebilir miyim? Duygusal bir konunun sonucuyla ilgili. ..
iş değişikliğim olacak mı?7 li bakayım sana ve bi soru sor
Ortam sakınlessın bakıcam canımiş değişikliğim olacak mı?