Yeni Tarot Bakmaya Başladım

Kıız sen evlwniyonmu yoksa duğune falanmi gidiyon :))

Vallahi ortada ikisi de yok :) İlişkim dahi yok.
Ama sürekli öyle bir şeyler çıkıyor benimle ilgili.
Şak diye ciddiye binecekmiş bir şeyler.
Kim olabilir onu bile bilemiyorum
İş durumum şuan asıl mühim olan aslında :)

Bence yakin zamanda bi yuzuk gorunuyor. Kismetlisin islerin yoluna girecek Allahin izniyle.

Bence yakin zamanda bi yuzuk gorunuyor. Kismetlisin islerin yoluna girecek Allahin izniyle.

Çok ilginç gerçekten. Yani bir anda biriyle ciddi düşünmem, böyle büyük bir karar alma ihtimalim, ona güvenmem vs..
Merakla bekliyorum ne olacağını Hayırlısı inşallah, doğrusu olsun..
İnşallah girer.. Teşekkür ederim :)

insallah sekerim. Rica ederim.Bu işler boyle bacim aniden gelisiyor . Hakkinda hayirkisi. hıh bi de cok bilmisim gibi

insallah sekerim. Rica ederim.Bu işler boyle bacim aniden gelisiyor . Hakkinda hayirkisi. hıh bi de cok bilmisim gibi

Ben bir de zor anlaşırım, uyumsuz olmaz hiç, çokça da kırıldım, büyük aşık olmam lazım o da zor, hata yapmayacaksam Allah tarafından bulacak beni demek ki
Bakalım...
İyi geceler dilerim :)

Ben bir de zor anlaşırım, uyumsuz olmaz hiç, çokça da kırıldım, büyük aşık olmam lazım o da zor, hata yapmayacaksam Allah tarafından bulacak beni demek ki
Bakalım...
İyi geceler dilerim :)
İnsallah cook mutlu huzurlu sorunsuz bir evlilik nasip olur canim. Sanada iyi geceler

hea evrakların bir kısmı dün hal olmuş zaten :) bide haklısın 8ay sonrasına falan bir evrak işim daha olucak...
hepsi hayati önem taşıyor :):)
boşanma veya çocuk konusuunda bişi diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…