tamm tatlmYarın uygun olduğunuzda :)
olsun canm allah askını hangımz biliozkiiAt kiz seni mi kiracam ama bak bilmiyom ha ona gore
Kıız sen evlwniyonmu yoksa duğune falanmi gidiyon :))
Bence yakin zamanda bi yuzuk gorunuyor. Kismetlisin islerin yoluna girecek Allahin izniyle.Vallahi ortada ikisi de yok :) İlişkim dahi yok.
Ama sürekli öyle bir şeyler çıkıyor benimle ilgili.
Şak diye ciddiye binecekmiş bir şeyler.
Kim olabilir onu bile bilemiyorum
İş durumum şuan asıl mühim olan aslında :)
Bence yakin zamanda bi yuzuk gorunuyor. Kismetlisin islerin yoluna girecek Allahin izniyle.
bi bugun ictigm fal bide dun icitigm var ondan oncede var ben hepsini gonderym sen at biselerBence yakin zamanda bi yuzuk gorunuyor. Kismetlisin islerin yoluna girecek Allahin izniyle.
insallah sekerim. Rica ederim.Bu işler boyle bacim aniden gelisiyor . Hakkinda hayirkisi. hıh bi de cok bilmisim gibiÇok ilginç gerçekten. Yani bir anda biriyle ciddi düşünmem, böyle büyük bir karar alma ihtimalim, ona güvenmem vs..
Merakla bekliyorum ne olacağınıHayırlısı inşallah, doğrusu olsun..
İnşallah girer.. Teşekkür ederim :)
Bugun ictiğini gonder bakemmbi bugun ictigm fal bide dun icitigm var ondan oncede var ben hepsini gonderym sen at biseler
dur canım ucunude sectm ama bnBugun ictiğini gonder bakemm
insallah sekerim. Rica ederim.Bu işler boyle bacim aniden gelisiyor . Hakkinda hayirkisi. hıh bi de cok bilmisim gibi
İnsallah cook mutlu huzurlu sorunsuz bir evlilik nasip olur canim. Sanada iyi gecelerBen bir de zor anlaşırım, uyumsuz olmaz hiç, çokça da kırıldım, büyük aşık olmam lazım o da zor, hata yapmayacaksam Allah tarafından bulacak beni demek ki
Bakalım...
İyi geceler dilerim :)
canım hala bakıyor musun tarot?Yeni tarot bakmaya başladım istiyenler bakarım.Günde en az 3 kişiye bakarım yalnız.Genel 7 li tarot ve 4 lü ilişki açılımı yapıyorum.tek gereken hangi açılımı istiyor olmanız..
yarın bakıcamcanım hala bakıyor musun tarot?
Tamam canım bana da bakar mısın diyecektimyarın bakıcam
olurrTamam canım bana da bakar mısın diyecektim
1.falımİnsallah cook mutlu huzurlu sorunsuz bir evlilik nasip olur canim. Sanada iyi geceler
bu haftalarda bir basarı yakalaycaksın.emeklerin basarıyla sonlanacak.maddi hırslarını yeneceksin.canım eger kocanla aran kotu olursa bosanma var.hedeflerine ulasacakasn.valla kartlar evliliğinin kotuye gıttıgnı söylüyor.altı ay snra olacak gbi.bu altı ay snra kotu gunler var.ama islerin hep iyi olack.umudun bittigi bi yerdde umut dogack.kariyerin basarılı olacak.bir cocuk olma ihtimli var.belkide evliligni kurtaracksn
sabırsızlıkla bekliyorum :*yarın bakıcam canımm
seninkini yarin bakıcam tatlim enerjim bitti sırayla ya cok yooruluyorm bu aralar