bu aralar iş yok canım yani.bu hafta ve ayda.sen ama cok calıskan bırısn.durus fılan yanı.bu yıl cok calıskn olacakksn.bu aralar guzel bı haber alacaksın.yakında iyi bi döneme gireceksn.ama biraz sıkıntın olacak bu ara.hep işle ilgili arama yapıyosun.yazın iş bulabilrsn ama belki
soru sorman gerekben genel istiyorum banada bakarmısınız
sana sunu dıyım evet basarılısın canm ama dıkkat et ayagnı kaydrmk ıstıyenler olacakkİşe girdim sayılır zaten :) Haftaya inşallah. Beni neler bekliyor başarılı olabilecek miyim şeklinde sormuştum aslında..
sana sunu dıyım evet basarılısın canm ama dıkkat et ayagnı kaydrmk ıstıyenler olacakk
ne demek canım..Gerginim biraz bazı sebeplerden, rahatlamam lazım..
Hayırlısıyla altından kalkayım da onlara da dikkat etmeye çalışacağım :)
Teşekkür ederim, iyi geceler dilerim...
genel bakım icin bi soru olması gerekkben genel istiyorum banada bakarmısınız
genel mi ilişki mi genelse soru sormn gerekkAyyy bendee istiyorruumm :) iş -eş
bakma hevesm kacıo yavas yavass ona göre karar verAyyy bendee istiyorruumm :) iş -eş
ya bı duzgun sorsan soruna hanı ısemı gircen neeGenl iş
canım kızmıyrm yorgunm ya..dur bakıcm smdıne kiziyon kiz. Sinavlarim var işim olacakmi kazanacakmiyim?
bu haftalar biraz sıkıntılı günler bekliyor seni.hastalanabilirsn soguk algınlıgı gibi bisey olacak.ama sıkıntılarn gececek.bikac ay sonra evlilige giden bi ilisn olacak.bir problemi halledeceksin.zekanı kullanmyı cok iyi bilen birisn.yazın basarının sonuclarını göreceksn ii sonuclar bunlar.önemli bi rüyan gerceklesecek.bu aylarda işinz olsa bile memnun olmayacaksnz iyice bıkkınlk gelms sıze.evlilik düşünüyrsnz ve olacak.işinz olacak ve ilerlemeler de olacak iştene kiziyon kiz. Sinavlarim var işim olacakmi kazanacakmiyim?
bu haftalar biraz sıkıntılı günler bekliyor seni.hastalanabilirsn soguk algınlıgı gibi bisey olacak.ama sıkıntılarn gececek.bikac ay sonra evlilige giden bi ilisn olacak.bir problemi halledeceksin.zekanı kullanmyı cok iyi bilen birisn.yazın basarının sonuclarını göreceksn ii sonuclar bunlar.önemli bi rüyan gerceklesecek.bu aylarda işinz olsa bile memnun olmayacaksnz iyice bıkkınlk gelms sıze.evlilik düşünüyrsnz ve olacak.işinz olacak ve ilerlemeler de olacak işte
olsun onemlı degıl canm ben degl tarot kartları bılıyo bn sadece anlamlrı bırlestrıp yorumluyrmAyy kiz vallaha biliyon haa. Cook tesekkur ederim bi kac ay sonra birseyler olacagida doğrubu arada kusura bakma ben yeni uye oldum kullanmayi bilmiyorum tam.
Olsun canim herkes birlestirip guzelce yorumlayamaz. Sağol canim hersey gonlunce olsun. Hayirli geceler..:*olsun onemlı degıl canm ben degl tarot kartları bılıyo bn sadece anlamlrı bırlestrıp yorumluyrm