Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Sizler neyin kafasini yasiyorsunuz? Benim merak ettigim konu, beni sadece cinselik icinmi yakin davraniyor yoksa duygulari varmi bana karsi bunu merak ediyorum.
Bunu senle o bilmeyecek de kim bilecek yavru? Biz ne bilelim F*** buddy misiniz love buddy misiniz friends with benefits bilmem ne misiniz

Senin kadar güzel kafamız yok sorii. Yav adamla yüz yüze buluşan sensin seven erkek çok net belli eder zaten kendini cinsellik dışında iletişim kuruyor mu seninle?
Evet cinselik disinda kuruyor seni ozledim diyor, ama ozlemekten ote gitmiyor. Benden hoslaniyor mu hoslanmiyor mi emin olamiyorum yakin davraniyor. Ama ne istedigini bilmiyorum.

Saçma sapan kafalar ben anlamıyorum zaten iki gün tanıdığı adamın evine gidiyor ne bekliyorsun yani öldürip atsa manyak çıksa arasın dursun ailesi sadece dua etsin adam bekaretini "almış "
Çok şükür başına bir şey gelmemiş o yüzden kk halkı olarak ceremesini biz cekecez maalesef

Korunmadan ilişki yaşadınız dimi?şimdi hamilelik riski var

hoşlaniyormuşsun sevişmişsin niye bu kadar deşiyosun ki olayi ?
sevgili olsan ne olmasan ne cok önemli mevzu olsa ne olduğunu bilmeden sevişmezdiniz sonucta değilmi.
sefanız olsun

Cok tesekur ederim, cok guzel bir kalbe sahipsiniz. Hak veriyorum size mantikliki soyledikleriniz ama iste kafam karisiyor bazen ne yaptigini anlamiyorum bana yakin davraniyor hoslaniyor bunu belli ediyor, ama tam olarak kafasinda nasil geciyor bilmiyorum sadece cinsel objesimi goruyor beni yoksa bana karsi cidden bir hoslantisi varmi bunu daha fazla merak ediyorum

Charissaaa olmuş evitaaa

Yaratıcılık da zayıf

böyle hemen şak diye sunuyosunuz tanımadığınız adamlara sonra seviyomu bir sonraki konuda hamilemiyim aceba bir sonraki kızlık zarı diken güvenilir doktor arıyorum en son bi bakmışsın kullan at yapmayın kndinize saygınız olsun verdim aldım bu ne yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…