Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Sizler neyin kafasini yasiyorsunuz? Benim merak ettigim konu, beni sadece cinselik icinmi yakin davraniyor yoksa duygulari varmi bana karsi bunu merak ediyorum.
Bunu senle o bilmeyecek de kim bilecek yavru? Biz ne bilelim F*** buddy misiniz love buddy misiniz friends with benefits bilmem ne misiniz🥴

Senin kadar güzel kafamız yok sorii. Yav adamla yüz yüze buluşan sensin seven erkek çok net belli eder zaten kendini cinsellik dışında iletişim kuruyor mu seninle?
Evet cinselik disinda kuruyor seni ozledim diyor, ama ozlemekten ote gitmiyor. Benden hoslaniyor mu hoslanmiyor mi emin olamiyorum yakin davraniyor. Ama ne istedigini bilmiyorum.

Saçma sapan kafalar ben anlamıyorum zaten iki gün tanıdığı adamın evine gidiyor ne bekliyorsun yani öldürip atsa manyak çıksa arasın dursun ailesi sadece dua etsin adam bekaretini "almış "
Çok şükür başına bir şey gelmemiş o yüzden kk halkı olarak ceremesini biz cekecez maalesef 🤣

Ilk basta tesekur ederim mantikli sorular sordugun icin. Konusmadik, sadece halen soktayim illerledik bukadar diye. Oda bende oyle ama kendimi ali koyamadim sana dedi. Konu oyle kapandi. Gercekten salagim ben ben neden bukadar sustum pustum kaldim agzimi bile acamiyorum . Belkide sormaktan korkuyorum. Bana: ben sevgili istemiyorum, vsvs gibi seylerin soylemesinden kisacasi hayalkirikligindan korkuyorum
Korunmadan ilişki yaşadınız dimi?şimdi hamilelik riski var

hoşlaniyormuşsun sevişmişsin niye bu kadar deşiyosun ki olayi ?
sevgili olsan ne olmasan ne cok önemli mevzu olsa ne olduğunu bilmeden sevişmezdiniz sonucta değilmi.
sefanız olsun ☺️

İstemişsin bişeyler yaşamışsın. Bu yaşananlar sen istediğin için.. İstemesen eğer karşı koyardın. İsteyerek yaptığın bişey için geriye dönüp pişman olmana gerek yok.. Tek bir hayatın var ve canın öyle istediği için öyle olmuş oluyor bu da..
Akışına bırak ve acaba ondaki yerim nedir diye de beynini fazla yorma.. Belki daha özel biri ile daha özel bir gece yaşayabilirdim diye düşündün ama dediğim gibi tamamen tercihin doğrultusunda sevişmiş oldun..
Bekaret zarını kaybetmen değerini kaybettiğin anlamına gelmiyor. Bekaretimi verdim ya beni terkederse diye düşüncelere de girme.. Hem zar yüzünden kendini neden bağlı hissedeceksin ki ?
Bir zar için değil, gerçekten kalpten istediği için seninle olmalı.. Sen de öyle..
Cok tesekur ederim, cok guzel bir kalbe sahipsiniz. Hak veriyorum size mantikliki soyledikleriniz ama iste kafam karisiyor bazen ne yaptigini anlamiyorum bana yakin davraniyor hoslaniyor bunu belli ediyor, ama tam olarak kafasinda nasil geciyor bilmiyorum sadece cinsel objesimi goruyor beni yoksa bana karsi cidden bir hoslantisi varmi bunu daha fazla merak ediyorum

Charissaaa olmuş evitaaa 😂😂😂

Yaratıcılık da zayıf

X