- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
bakire oldugumu biliyor. Sonra ne olduysa oldu, bekaretimi aldi kan geldi.
Hangi kadın böyle cümle kurar bilemedim bekaretimi aldı ne yawBekaretimi almadan oncede fazla mesaj atan biri degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakire oldugumu biliyor. Sonra ne olduysa oldu, bekaretimi aldi kan geldi.
Hangi kadın böyle cümle kurar bilemedim bekaretimi aldı ne yawBekaretimi almadan oncede fazla mesaj atan biri degil
Heeh ayıkla pirincin taşınıEvet maalesef suan hafif kan akintisi geliyor haftaya aslinda regl olmam lazim
Sebişmişler ağızdan öbüşmüşlerBen aynı konuyu okumuştum ya, lazere gelen adam falan...yine böyle kapanma pandemi muhabbetleri vardı, O zaman sıcağı sıcağına yazmıştıniz.
Gecen onca zaman bir adım ileri gitmediyseniz daha da olmaz sizden ya
İnsanların kafasının içinden tam olarak neler geçiyor bilemeyiz :) Evli çiftler bile bunu bilemez.. Kafasının içindekinin bir önemi yok. Önemli olan sizin ne istediğiniz.. Seviyosanız belli edin. Derin düşünmek insanı yorar.Cok tesekur ederim, cok guzel bir kalbe sahipsiniz. Hak veriyorum size mantikliki soyledikleriniz ama iste kafam karisiyor bazen ne yaptigini anlamiyorum bana yakin davraniyor hoslaniyor bunu belli ediyor, ama tam olarak kafasinda nasil geciyor bilmiyorum sadece cinsel objesimi goruyor beni yoksa bana karsi cidden bir hoslantisi varmi bunu daha fazla merak ediyorum
Vallaha kendini tutamamış sevişmiş derdi bizi aldıÇok şükür başına bir şey gelmemiş o yüzden kk halkı olarak ceremesini biz cekecez maalesef
Peki ona nasil sora bilirim?İnsanların kafasının içinden tam olarak neler geçiyor bilemeyiz :) Evli çiftler bile bunu bilemez.. Kafasının içindekinin bir önemi yok. Önemli olan sizin ne istediğiniz.. Seviyosanız belli edin. Derin düşünmek insanı yorar.
Tanımadığın biriyle de korunmasız seks yapmazsın ya. Bekarete takacağına git cinsel yolla bulaşan hastalıkları bir araştır derim.Evet maalesef suan hafif kan akintisi geliyor haftaya aslinda regl olmam lazim
Sen cinsel obje misin ?Cok tesekur ederim, cok guzel bir kalbe sahipsiniz. Hak veriyorum size mantikliki soyledikleriniz ama iste kafam karisiyor bazen ne yaptigini anlamiyorum bana yakin davraniyor hoslaniyor bunu belli ediyor, ama tam olarak kafasinda nasil geciyor bilmiyorum sadece cinsel objesimi goruyor beni yoksa bana karsi cidden bir hoslantisi varmi bunu daha fazla merak ediyorum
Uzulecegine sevinsin bence,ne güzel ilk deneyimini tutku duyduğu biriyle, ağrısız acısız zevk içinde yasamis. Millet sevdiğinden,sevildiginden emin olduğu nikahlı kocaisyla aylarca yapamıyor, iki asgari ücret parası veriyorlar tedaviye, acı yaşıyorlar falan. Zehir oluyor ilk deneyimleri.Sebişmişler ağızdan öbüşmüşler
Eyvah hamilemiyim konusu gelicek bundan sonraEvet maalesef suan hafif kan akintisi geliyor haftaya aslinda regl olmam lazim
Hay ağzınıBu bekareti surekli bir kutu lokum gibi verip verip aliyormusunuz..
Bayramlarda da ikram ediyormusunuz..
Tovbe Tovbe..
Birlikte geçirdiğiniz anlarda anlarsınız verdiği değeri..Peki ona nasil sora bilirim?
Uzulecegine sevinsin bence,ne güzel ilk deneyimini tutku duyduğu biriyle, ağrısız acısız zevk içinde yasamis. Millet sevdiğinden,sevildiginden emin olduğu nikahlı kocaisyla aylarca yapamıyor, iki asgari ücret parası veriyorlar tedaviye, acı yaşıyorlar falan. Zehir oluyor ilk deneyimleri.
Olmuş bitmiş işte ne güzel hayata olumlu tarafından bakmak lazım. Atalarımız sıkılmış limonun davası olmaz demisler
Kocası aslan burcu olan benEvetttttt aslan burcu = ırz düşmanı
Hamis misin sennn. Boyle seyler okuma sen yavruya zarar verirHay ağzını
Degene veriyor oyle gozukuyor ama mesajlasma konusunda biraz zor. Fazla mesajlasan biri degil. Hani normal hal hatir sorar, ama oyle telefondan aramaz, bazen gunlerdir konusmayiz sonra ozledim mesaji atar. Bende ozledim diyince ben seni daha fazla ozledim diyor… ozleyen insan oysa arayip sorar bir gun mesajlasma oldu mu kaldi mi dusunurBirlikte geçirdiğiniz anlarda anlarsınız verdiği değeri..