Yeni tanistigim kisiye bekaretimi verdim pismanim :’(

Bekareti almak ne ? Burcu kaplan olsa ne aslan olsa ne farkeder? Yani bekaret alınan birşey mi ? Bu nasıl bir bakış açısı kendinizi kadın olarak niye bu kadar düşürüyorsunuz? Yani biriyle birlikte olunca o beni " kullandı ,bekaretimi aldı" bakış açısı normal değil eski filmlerde kaldı . istemişsiniz olmuş . Gerçekten sinirim yükseliyor şu cümleleri okuyunca .
Ya evet buna çok katılıyorum. Kendi arzusuyla yapıp edip sonra da kullandı beni diye suç atıyolar 🙄

Ya isteyen istediğini yaşasın sonra gelip sanki istismara uğramış erkekler pis kaka biz kullanılan bir maliz gibi konuşmaları beni çıldırtıyor . Niye sadece erkekler mi zevk alıyor ilişkiden . Bekareti niye "alıyorlar "
Daha önce bir konuda demiştik zaten bu abuk subuk hymen ameliyati olanlar erkeklerden daha çok bekaret meraklısı o yüzden de "bekâret verince" erkek kulu kölesi olacak sanıyorlar ama evdeki hesap çarşıya uymuyor.

Bunu ona direk sorsana ben sadece sürekli cinsel birliktelik yaşayacağın birisi değilim ciddi değilsen seninle işim olmaz diyeceksin bu kadar basit.
Evet sormam lazim ama tehdit eder seklinde degil. Onun amacini ogrenmek istiyorum ama bana seni ozledim vs soyler, yakin davranir ama bana karsi duygulari nedir? Duygularini acmiyor bende ondan bekliyorum

Daha önce bir konuda demiştik zaten bu abuk subuk hymen ameliyati olanlar erkeklerden daha çok bekaret meraklısı o yüzden de "bekâret verince" erkek kulu kölesi olacak sanıyorlar ama evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Sizler neyin kafasini yasiyorsunuz? Benim merak ettigim konu, beni sadece cinselik icinmi yakin davraniyor yoksa duygulari varmi bana karsi bunu merak ediyorum.

Saçma sapan kafalar ben anlamıyorum zaten iki gün tanıdığı adamın evine gidiyor ne bekliyorsun yani öldürip atsa manyak çıksa arasın dursun ailesi sadece dua etsin adam bekaretini "almış "

Sizler neyin kafasini yasiyorsunuz? Benim merak ettigim konu, beni sadece cinselik icinmi yakin davraniyor yoksa duygulari varmi bana karsi bunu merak ediyorum.
Senin kadar güzel kafamız yok sorii. Yav adamla yüz yüze buluşan sensin seven erkek çok net belli eder zaten kendini. Cinsellik dışında iletişim kuruyor mu seninle?

Nerden bilelim küreye mi bakalım mesela, ben bile duygum olmadan sırf beğendiğimden sevisebilen biriyim adamın nerden bilicez ne düsündüğünü lazer yaparken nasıl göz süzdüysen direk telefon istemiş

Yani aslinda benim demek istedigim sey, ben onun icin tam olarak neyim? Benimle sevgili olmak istiyor mu yoksa sadece cinselik icinmi yakin davraniyor
İstemişsin bişeyler yaşamışsın. Bu yaşananlar sen istediğin için.. İstemesen eğer karşı koyardın. İsteyerek yaptığın bişey için geriye dönüp pişman olmana gerek yok.. Tek bir hayatın var ve canın öyle istediği için öyle olmuş oluyor bu da..
Akışına bırak ve acaba ondaki yerim nedir diye de beynini fazla yorma.. Belki daha özel biri ile daha özel bir gece yaşayabilirdim diye düşündün ama dediğim gibi tamamen tercihin doğrultusunda sevişmiş oldun..
Bekaret zarını kaybetmen değerini kaybettiğin anlamına gelmiyor. Bekaretimi verdim ya beni terkederse diye düşüncelere de girme.. Hem zar yüzünden kendini neden bağlı hissedeceksin ki ?
Bir zar için değil, gerçekten kalpten istediği için seninle olmalı.. Sen de öyle..

X