- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani aslinda benim demek istedigim sey, ben onun icin tam olarak neyim? Benimle sevgili olmak istiyor mu yoksa sadece cinselik icinmi yakin davraniyorHoşuna gitmiş beraber olmuşsun , kimse sana zorla bişey yaptırmamış. Bundan sonra net olur ilişki durumunu sorgularsın. Ya ileri gider yada biter. Kendini seks objesi olarak kullandırtma sakın !
Benim burdan anladığım hayır istemiyor , seninle sadece buluşup sevişmek istiyor.Yani aslinda benim demek istedigim sey, ben onun icin tam olarak neyim? Benimle sevgili olmak istiyor mu yoksa sadece cinselik icinmi yakin davraniyor
Dert ediyorsan gidip 2 günde tanıştığın adama vermiceksin cicim hadi git ağla simdiSizin icin eskide kalmis olabilir oda Senin bakis acik.
Benim dert ettigim konu bana karsi hissleri varmi yoksa sadece cinselik icinmi bana yakin davraniyor
Hem ayranım dökülmesin hem de tatsız şeyler yaşanmasın kafası buBen bu konuları açanların iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum kadınlar kullanılan birşeyleri alınan ve mağdur olan varlıklar mi ? Çatır çatır seviştim de madem yok aldı bilmem ne Tobe ya . Aklınız var değil mi ?
Onu da sen bileceksin mağdur edebiyatı yapman tuhaf . Cinsellik içinse bile "karşılıklı " yaşanmış değil mi ? İlişki devam edebilir bitebilir birden bekaretimi aliverdi deyip mağdur , bir şekilde istismara uğramış gibi konuyu anlatma olur muSizin icin eskide kalmis olabilir oda Senin bakis acik.
Benim dert ettigim konu bana karsi hissleri varmi yoksa sadece cinselik icinmi bana yakin davraniyor
Ben değil siz takılmışsınız.Tek takildigin bu konu mu
Ya isteyen istediğini yaşasın sonra gelip sanki istismara uğramış erkekler pis kaka biz kullanılan bir maliz gibi konuşmaları beni çıldırtıyor . Niye sadece erkekler mi zevk alıyor ilişkiden . Bekareti niye "alıyorlar "Hem ayranım dökülmesin hem de tatsız şeyler yaşanmasın kafası bu
Bunu niye ona sormuyorsun cidden? İçinde kendini mutlu, huzurlu hissetmedigin ilişkide yaşama motivasyonunu nereden buluyorsun, yokluk mu boşluk mu ne buYani aslinda benim demek istedigim sey, ben onun icin tam olarak neyim? Benimle sevgili olmak istiyor mu yoksa sadece cinselik icinmi yakin davraniyor
Ilk basta tesekur ederim mantikli sorular sordugun icin. Konusmadik, sadece halen soktayim illerledik bukadar diye. Oda bende oyle ama kendimi ali koyamadim sana dedi. Konu oyle kapandi. Gercekten salagim ben ben neden bukadar sustum pustum kaldim agzimi bile acamiyorum . Belkide sormaktan korkuyorum. Bana: ben sevgili istemiyorum, vsvs gibi seylerin soylemesinden kisacasi hayalkirikligindan korkuyorumher buluşmada sevişiyor musunuz
50 dk lık yolu sevişmek için mi geliyor
kan vs gelince tepkisi noldu
hiç bu konuyu konuşmadınız mı
bekaret sizin için bu kadar önemliyken neden hiç lafı geçmiyor aranızda anlamadım açıkçası
Senin tek takıldığın konu bu bu kadar önem veriyosan bi zara sonucunu kaldıramıycağın şeyler yapmasaydın.Tek takildigin bu konu mu
sadece bir defa mı olduIlk basta tesekur ederim mantikli sorular sordugun icin. Konusmadik, sadece halen soktayim illerledik bukadar diye. Oda bende oyle ama kendimi ali koyamadim sana dedi. Konu oyle kapandi. Gercekten salagim ben ben neden bukadar sustum pustum kaldim agzimi bile acamiyorum . Belkide sormaktan korkuyorum. Bana: ben sevgili istemiyorum, vsvs gibi seylerin soylemesinden kisacasi hayalkirikligindan korkuyorum
Bunu ona direk sorsana ben sadece sürekli cinsel birliktelik yaşayacağın birisi değilim ciddi değilsen seninle işim olmaz diyeceksin bu kadar basit.Yani aslinda benim demek istedigim sey, ben onun icin tam olarak neyim? Benimle sevgili olmak istiyor mu yoksa sadece cinselik icinmi yakin davraniyor