- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Yazzzz kızBen galiba anladım ajsjxjssjsjsjs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazzzz kızBen galiba anladım ajsjxjssjsjsjs
Olay mı olmuş siz açtınız konuyu ve konunuz sevişmek üzerine zatenDaha cok sevisirim umarim baksana sevismem bile olay olmus 13 sayfalik
Zaten üye tanıdık Nihal. Şimdi mune konuyu geri ekler bu da tekrar üyelik açıp gelir burayaEvet calci konuyu silmiş. Sen alıntı yapmasan sayfalarca boş boş okuyacağız. Yazıyorlar, işlerine gelmeyince siliyorlar.
Arap seni almadıgında çünkü belli ki mal gibi alınıp verilebiliyorsun bakalım gülecekmisinSuan guluyorum ahahahha
Tek seansla mı ?Yok ya ben ıpl yaptırdım 7 yıl oldu bir tane bile geri çıkmadı
Arap misin? Arap olsan cikardi belkiYok ya ben ıpl yaptırdım 7 yıl oldu bir tane bile geri çıkmadı
adam evli olmasınn?o zaman ne yapacaksın?var mı bir b planın c planın?Dogru ama
Simdi boyle dusunuyorum enazinda hoslandigim biriyle sevisiyorum
Sevdin bu konuyuKonuyu yatarken raporlarsınız arkadaşlar, hemen silinmiş diye raporlamayın. Az daha bekaret soppeti edek ahshs
Tatlim, tarzin cok kotu yaEvet calci konuyu silmiş. Sen alıntı yapmasan sayfalarca boş boş okuyacağız. Yazıyorlar, işlerine gelmeyince siliyorlar.
Evli degil cicimadam evli olmasınn?o zaman ne yapacaksın?var mı bir b planın c planın?
Sevdin bu konuyu
14 seanslaTek seansla mı ?
Kucağına çocuk verecek yeni konu hamiş miyim acabaaArtık verilecek bekarette kalmadı , sırada ne var acaba
Kızlık zarı diktirme topikleri 10 binlerce mesaj kaynıyor yavrum.Arap seni almadıgında çünkü belli ki mal gibi alınıp verilebiliyorsun bakalım gülecekmisin
aaa çok iyi o zaman.sen gelinlik bakmaya başlaEvli degil cicim
Sana tek emojiyle anlatcamYazzzz kız
Cooookkkmuş14 seansla
Özledim yine sevişelim diyor yani anlasana.Evet sormam lazim ama tehdit eder seklinde degil. Onun amacini ogrenmek istiyorum ama bana seni ozledim vs soyler, yakin davranir ama bana karsi duygulari nedir? Duygularini acmiyor bende ondan bekliyorum
Ay millet 4 5 yıl gidiyor lazere. Benimki çok iyi aslındaC
Cooookkkmuş