- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Biz düzenli olarak kocamıza veriyoruz sayılır mıHahaha
enazinda suan bir adama verdim siz kac kisiye Verdonks acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz düzenli olarak kocamıza veriyoruz sayılır mıHahaha
enazinda suan bir adama verdim siz kac kisiye Verdonks acaba
Haaaa hahahahaha kız ben hep hazırim ayrıca ön sevisme uzun uzun opüsmede sevmem hiçde gerek duymam
Şüphe kalmasın diye kardeş demiş inceliğe bakar mısınKuzenim dese daha fazla inanırdım.
Ay günlerdir aramayan adamın şimdi arayası tutmuş, yersek.Hadi gözün aydın inşallah sorabilirsin bu sefer ne olduğunuzu. Ha gayret .
Konuda Yok yokkonuda metres mi var yoksa?yettimmmmm
Suratımı gizlemiyorum ki bak acık acık pp de duruyor ama sen değişik değişik nickler alıp ayni konuyu açıp ağlamaya devam et cici kısssMutsuzlugun okadar yansimis ki suratina gizlesende yuzun malesef ele veriyor pembis
soğuk su içecek üstüne ne olacak?O değil de senin bekaret ne olacak şimdi.
Mantıksal verme amaBiz düzenli olarak kocamıza veriyoruz sayılır mı
Yakında gelecektir yine , ondan aramıştır.Ay günlerdir aramayan adamın şimdi arayası tutmuş, yersek.
Artık verilecek bekarette kalmadı , sırada ne var acabaBak cidden beni boşver sen şaaaakkkk diye verdiğin bekaretine kafayı yor
Karısından ayırmaArtık verilecek bekarette kalmadı , sırada ne var acaba
Suan guluyorum ahahahhaSuratımı gizlemiyorum ki bak acık acık pp de duruyor ama sen değişik değişik nickler alıp ayni konuyu açıp ağlamaya devam et cici kısss
e amacın da buydu zaten.tebrikler popüler oldun bak bir günde sitedesuan kopuyorum gulmekten benim sevismem resmen 233 yorum maal oldu 15 sayfa edindi hahahaha
Hangi kadın böyle cümle kurar bilemedim bekaretimi aldı ne yaw
Ahhahahhahah ay ben de guleyim deli deliSuan guluyorum ahahahha
Calci alıntılamasa konuyu okuyamayacağız. Konu silmek yasak. Kaç kere yazıldı.Sizi hatırlardım. Arap zengin bir adamdı bu dimi? Sonunda adamla seviştiniz yani
Evet sizin gibi bos uyeyler sagolsune amacın da buydu zaten.tebrikler popüler oldun bak bir günde sitede