Yeni tanıştığım erkekte sizce sıkıntı mı var

layel2009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
32
-3
1
40
İki sene önce bir erkekle kurum eğitimimiz tanıştım. O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü. Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını gerekirse evlenmek istediğini söyledi.cok şaşırdım ama çocuktan etkilenmedigimi de inkar edemem.1 aydır flörtlesiyoruz.ona biz neyiz dedim sevgili mi arkadaş mi bu ilişkinin adı ne dedim sevgili olalim dedi.farkli şehirlerdeyiz benimle ciddi anlamda tanışmak için bulunduğum şehire gelecek ama benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi. Ben konuşma bitince iyi gclr çıkıyorum ben dedim.sana ozel bisey sormak istiyorum dedi.sor dedim.Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi tutuldum kaldım hicbisey yazamadım.sizce ilk ayda bu konuları konuşmak normal mi ?

Adamın genel hali tavrı sorunlu. "Gerekirse evlenmek istediğini söyledi" ne demek mesela ? Ne demek gerekirse ? Kurum eğitiminde tanıştığınız bu adamdan uzak durmanızı öneririm. Evinize de almayın.

Profildeki yaşınız doğru mu ? Adam kaç yaşında ?

Sizin de konuşmak istediğiniz konularsa ilk aylarda bunları konuşmak normal ama siz uzak dururken damdan düşer gibi konular buraya geliyorsa normal değil. Zaten belli değil mi “gerekirse” evleniriz demiş. Yani bu evlilik lafı sizi kandıracaksa onun da sözünü veririm ne olacak demiş işte baştan.

Gerekirse evlenirim demek ne demek tam olarak?
Ayrıca adam kusura bakmayın ama
abazanın teki niyeti belli değil mi sizce? bu kadar saf olamazsınız.

Keko abazanın önde gideni.

Abazanın akıllısı tehlikeli olur, sizin şansınıza aptalı denk gelmiş ama hala anlamamışsınız olabilir mi modundasınız.

Tek gecelik ilişkiye okeyseniz buyrun diyeceğim ama bunun için de kurum eğitiminden birini seçmeyin bence.

Sigridin dediği gibi de yaşınız 40sa ve bunları hala yiyorsanız çok çok üzücü.

O zamanlar bana hisleri olduğunu farkettim ama bana açılamadı bir türlü.

Arada bana mesaj atıyordu bende onu kendimden uzaklastirdim.aradan 1 yıl geçti ve bu çocuk bana mesaj attı benden çok hoşlandığını

gerekirse evlenmek istediğini söyledi.

benim evimde kalmak için çok ısrar ediyor.

benim istemediğim hiçbir şeyi yapmayacağını söylüyor.

Dün gecede benden çok hoşlandığını beni çok arzuladığını ve beni seksi bulduğunu söyledi.

Kendine hiç dokunuyormusun masturbasyon yapiyormusun dedi

Sgshshsh ay pardon kendimi tutamadım
Yaş kaç 20 falan mı?
Bu arada o kişi de sapık bilmiş ol

Adamdan midem bulandı.

Cinsellik yaşamak veya konuşmak istediği için değil, tavrı davranışları yüzünden. İğrenç birisi bence. Bu yaşta ne saçma laflar, gerekirse evlenmek, ille sende kalacagım diye ısrar etmeler, önce açılıp yaklaşıp 1 ay geçmiş hala bari sevgili olalım demeler. Ya zaten kendi gelmiş 1 ayda ilişkinin ne halt olduğunu anlayacak bir adım bile atmadı mı, bence bir gün daha harcamaya degmez.

Gerekirse evlenmek istediğini söyledi ve muhatap olmaya devam ediyorsunuz.

konu fake değilse, gerçekse bu kişi sırtlan. amacı da yatmak. avına adım adım giden çok sabırlı sırtlan. asla ama asla evine alma. asla diyorum bak. sakın böyle bir hata yapma. niyeti sadece senle yatmak. sen onun için skorsun. seni sevdiği falan da yok. pisliğin teki.

Çok normal.kesin evlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…