Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

kızlar iyi geceler diye yazdım yolladım. ama hata verdi birkez daha denedim gene hata verdi. Allahın hakkı 3tür dedim birkez daha dene dedim gene hata verdi. vardır bununda bir hikmeti vazgeçtim yollamadım. şimdi ondan bir ses gelene kadar hiçbir şey yapmıcam.

bide hata vermesine ragmen 3 defa ust uste iyi geceler, iyi geceler, iyi geceler diye mesaj gitmis olmasin sakin:KK1::KK1::KK1:

kızlar yolladım şimdi iyi geceler yazdım gitmez sanıyordum nasılsa sorun varya ve pat mesajınız gönderilmiştir. :KK1: daha iletilmedi ama onda sorun devam ediyor demek.

msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım :KK69:

ay cok sevındııııııııııııııım :KK69:

valla kaılmdaydı hep..

bu arada depremı fena hıssettık ya <İzmir..

msjını geç gördüm k.bakma, çok teşekkürler bu arada ....... ben (noktalı yere adını yazmı) biliorsundur belki ama memnun oldum çok yarın müdürü arıcaktım bende. ig yazmış ama o ig ne anlamadım ayy heyecanlandım :KK69:

hadi gözün aydın canım merak ettim bakamadımda eşim evde yanında açmayayımdedim ama oda iş yaparken baktım hadi şimdi rahat rahat uyu iyi geceler

kızlar eskişehirde deprem oldu sizin oralardada oldumu.heryerde olmuş herhalde

Kızlar klavyelerı birleştırıp öyle bir enerjı yaydınızkı

adam msj atsın dıye ,frekans karıştı bak deprem e sebebiyet verdınız :KK1:

Konu sahıbı arkadsım gözün aydın artık hepimize lokma döker dağıtırsın inşallah:KK1:

öncelikle hastalığı neymiş ögrenebildiniz mi ?
yani önemli bir hastalıksa sevdikten sonra üzülüceğiniz ve onu reddebileceğiniz bir hastalk değildir inşallah.ve sizin aramanızı uygun bulmuyorum .sonuçta erkekler bu tarz kızlar için pek de iyi düşünmüyorlar.ve kendi ulaştıkları kızlar cazip geliyor.eger olacağı varsa olur zaten.bence ön plana çıkmayın.arkadaşınıza sorar yine sizi bulur.bulmak istedikten sonra ipucu çokkkkk .:KK34:

en son yazıyı okumamışım arkadaşım sen ulaşmışsın ve ona msj vermişsin sizle ilgileniyorum uygundur diye :KK61: inşallah hakkında hayırlısı olur.arka planda durmanızı tavsiye ederim.yoksa bir ilişki yaşayacaksan da hep sen ilgili olursun demedi deme .

ay bu kk hatunlarına hayranım valla
sabah sabah yüzümü güldürdünüz
çocuk bilse bukadar insanın ondan msj beklediğini
hemen daha saniyesinde atardı konu sahibi arkadaşım
senin adınada çok sevindim ama bence artık bişey yapma yapman gerekeni
yapmışsın zaten isminide teline biliyormuş
isterse o seni arar sen sürekli üzerine düşersen olmaz erkek milleti hemen sıkılır
bu sefer kaçar boşver sen uzak dur bırak o seni kovalasın
inşallah mutlu huzurlu bir ilişkinin başlagıcıdır ve bugün yaşananlar size güzel bir anı olarak kalır:KK61:

kızlar iyi geceler diye yazdım yolladım. ama hata verdi birkez daha denedim gene hata verdi. Allahın hakkı 3tür dedim birkez daha dene dedim gene hata verdi. vardır bununda bir hikmeti vazgeçtim yollamadım. şimdi ondan bir ses gelene kadar hiçbir şey yapmıcam.

canım ay çok sevindim bütün gece seni düşündüm valla:KK60:evde nette yok dün msj ın gitmemiştir çünkü deprem oldu hatlar kitlendi:KK53: bundn sonrası oan bırak bence artık ismini cismini öğrendi sen msj felan atma :26:

Heyoooo:KK66::KK66::KK66::KK66:

ay dün eşim geldi sofra hazır değil rezil oldum.

Aniden çıkmak durumunda kaldım.

Çok sevindim mesajına cevap gelmesine:KK69:

Gece giremedim diye çatladım resmen.

Şimdi olumlu gelişmeyi okuyunca sevindim.

İnşallah devamıda gelir:KK69:

ayyy varya az önce gördüm konuyu ve her sayfayı merakla okudum hee.
cecile84 umarım hakkında hayırlısı olur gelişmeleri yaz buraya merak ediyoruz yani :81:

pembe dizi gibi geldi biraz bana valla baştan sona kadar okudum sayfaları ay inş istediğiniz gibi olur herşey hayırlısıyla:KK69::KK69:

inşallah hakkında hayırlısı olur canım gözlerim ağrıdı okuya okuya merakla bekledim sonunu inş iyi olur daha sonradan pişman olacağına içinde kalacağına mesej çekmen iyi oldu sonra üzülürdün keşke konuşsaydım adım atsaydım diye kaybedecek birşeyimiz yok aslında ama gelgelelim adım atamıyoruz işte.

ay bu kk hatunlarına hayranım valla
sabah sabah yüzümü güldürdünüz
çocuk bilse bukadar insanın ondan msj beklediğini
hemen daha saniyesinde atardı konu sahibi arkadaşım
senin adınada çok sevindim ama bence artık bişey yapma yapman gerekeni
yapmışsın zaten isminide teline biliyormuş
isterse o seni arar sen sürekli üzerine düşersen olmaz erkek milleti hemen sıkılır
bu sefer kaçar boşver sen uzak dur bırak o seni kovalasın
inşallah mutlu huzurlu bir ilişkinin başlagıcıdır ve bugün yaşananlar size güzel bir anı olarak kalır:KK61:

bende kesinlikle katılyorum

eeee son durum nedir başka gelişmeler oldumu bende merak ettim şimdi bide hastalığı neymiş onu anlamadım

X