Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

kontor mu kaldı ayol artık tl ye geçtik :KK60::KK60: bence vardır iş adamı değilmi sonuçta hem artık - ye düşüyor borç alabiliyorsun :) alıversin oda canım oda yoksa koşa koşa gitsin bi bayiiye :KK52::KK52: bence arıcak bekle..

doğru en azından teşekkür ederdi hiç olmazsa. demek ki ya görmedi yada geçerli başka bir sbebi var. neyse ilerde Allah izin verirde birlikte olursak(amin) bunun acısını çıkartırım. :KK1:

valla msj at canım bak 25 kişi senin msj ı bekliyo de:KK60:

doğru en azından teşekkür ederdi hiç olmazsa. demek ki ya görmedi yada geçerli başka bir sbebi var. neyse ilerde Allah izin verirde birlikte olursak(amin) bunun acısını çıkartırım. :KK1:
Aminn

Belki de sen değil ama o heyecandan başkasına cevap attı:KK1::KK1::KK1:

Adam msjını görünce kalpten gitmiş olmasın gerçi hastanede hemen müdahale ederler bişicik olmaz :KK52:

ya bişey diycem,bence sen gene de araştırmadan evli,nişanlı olup olmadığını,bu işe he deme..
84lü demek 27 yaş demek,çok da erken değil ki evlilik için..
inşallah değildir gerçekten evli..

iş adamı kimm biz kim babası müdürün arkdaşı o yollamış müdüre çocukta eğitimli iyi bir mesleğide var ama onu ilk gördüğünde onun o gamzesine, kirli sakallarına, elinden bırakmadığı şemsiyesine vuruldum :KK1: o cvp atmadığı sürece hiçbirşey yapmam ben yapcağımı yaptım. yarın işe giderken çok güzel olmam lazım bide süpriz yapıp gelirse beni güzel görsün :KK1:

ya bişey diycem,bence sen gene de araştırmadan evli,nişanlı olup olmadığını,bu işe he deme..

Artık erkekler alyansta takmıyorlarki anlayasın evli mi değil mi.....

9 dakika oldu :KK43: ben olsam 9 dk.da 9 msj atmıştım aklımdan bir sürü kötü şey geçiyor birde şuan sevgilisiyle başbaşaysa ve bu msj yüzünden kavga ediyorlarsa, yada arkdaşlarıyla bak kız ne yamış diye dalga geçiyorlarsa, yada hastaneye yattı teli yanında değil görmedi offf saysam 1000 tane şey bulurum .

ah biz kızlar lemiz ya valla :KK70: yavrum bi sakin ol
erkekler kadınalr gibi değiller bekle biraz görmemiştr işi vardr belki. daha gün bitmedi :KK66:

canım en başından beri kafamı bu kurcalıyordu ama sistemimizden tüm kimlik bilgilerine kadar gördüm facesinde buna dair hiçbir belirti yok zaten 200de mezun olmuş hemen askere gitmiş birkız varmış 2009da ayrılmış profilinde bişiler yazmış kız terketmiş galiba. 2009dan beride ilişkiye dair hiçbir şey yazmamış listesindede yarısından çoğu erkek. sevgilisi olsa muhakkak paylaşımlarından belli olurdu heleki nişanlı olsa anlaşılırdı gibime gelior genede bilmiorum dediğin gibi daha iyi araştırmam gerek

X