Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

titremekten yazamıyorum ki zangır zangırım şuan. çokta korkuyorum terslerse diye. Allahım umarım iyi birşey yazar desteğiniz içinde sizeede çooooook teşekkür ederim.

o da heyecanlanmıştır bence mesajı görünce..
bi şoku atlatsın,yazar :KK64:

benimde onu görünce yüreğim ağzımda atıyor yaa buz kesiliyorum çok iyi anlıyorum seni. yanlız benm onla bakışmaktan öte birşey olduğu yok keşke telf. numarası falan bende de olsa :KK1::KK1:bekliyoruz haberlerini.:KK56:

Son düzenleme:
Sofrayı hazırlamam gerek kocacım gelecek,

Kalkamıyorum ne cevap gelecek diye iyi mi :KK1:

9 dakika oldu :KK43: ben olsam 9 dk.da 9 msj atmıştım aklımdan bir sürü kötü şey geçiyor birde şuan sevgilisiyle başbaşaysa ve bu msj yüzünden kavga ediyorlarsa, yada arkdaşlarıyla bak kız ne yamış diye dalga geçiyorlarsa, yada hastaneye yattı teli yanında değil görmedi offf saysam 1000 tane şey bulurum .

ay bende kalıp gıyınıcem dısarı cıkıcam ama ayrılamadım basından

bence de bekle bıraz belkı uyuyordur musaıt degıldır düşünuyordur bayılmıstır :KK52:

yok yok yokkk nerelerden atsam kendimi acabaaaaa :KK43: acaba yanlış kişiye mi attım diye 50 kez numarasını kontrol ettim doğru kişi Allahım gelsin cevap yoksa bu gecede uyku yok bana

ben bu gece ölmezsem ölmem ölmem hiçbir vakitt :KK1: acaba kontürümü yokk iyi düşüneyim ki iyi olsun

yok yok yokkk nerelerden atsam kendimi acabaaaaa :KK43: acaba yanlış kişiye mi attım diye 50 kez numarasını kontrol ettim doğru kişi Allahım gelsin cevap yoksa bu gecede uyku yok bana

Canım görmemiştir. Merak etme.
Kimse kendine geçmiş olsun diye mesaj atan birini cevapsız bırakacak kadar kaba değildir.
Cevap gelmediyse görmemiştir.

Son düzenleme:
doğru en azından teşekkür ederdi hiç olmazsa. demek ki ya görmedi yada geçerli başka bir sbebi var. neyse ilerde Allah izin verirde birlikte olursak(amin) bunun acısını çıkartırım. :KK1:

pilavı koydum ocağa geldim:KK66:

hadi iyi düşün,iyi olsun hayırlısıyla inşallahhh...

X