canım bende onla yaşıtım. Olabilir yaşı küçüktür daha henüz kendini öyle bir sorumluluğun altına girmeye hazır hissetmiyordur aslında kızmıyorum bu açıdan ona. Sadece üzüldüğüm için hiddetleniyorum. beni kandırıp çok uzun bir süre sonrada bunları söyleyebilirdi. Ben hergün biriyle birilte olan biri değilim. Şimdiye kadar kimseyi aldatmadım ama onlarada aldatmam yada aldatırım demedimki ama aldatmadımda dedi. İyi de bunu söyleyip aklıma kuşku düşürmenein ne gereği var yani. Bundan sonra ararsa ki arayacağını düşünüyorum bende napacağımı hiç bilmiyorum. eğer kendimi kaptırmadan bende onun gibi herşeyi olurunu bırakarak devam ediyim takmıyım hiç olanları diye düşünürsem devame derim ama kimse böyle olamazki. Tamam oluruna bırakmak gerekir anlaşamayabilirz evlenecez diye bir şey yok. Zaman göstercek ama kafama şüphe soktu şimdi. Güven sorunu yaşarım ve buda her gün her dakika aklımdan çıkmaz. Bir taraftanda düşünüyorum arasa denemek istese bir şans versem güvenimi kazanması için eğer baktım gene aynı ozaman bırakırım denedim olmadı derim en azından çok karışık kafam bilmiyorum aramadıda zaten.