Yeni tanıştığım birine duygusal bir şeyler hissediyorum.Sizce ilk adım ne yapmalıyım?

Cnm senin adına çok sevindim inş hakkınızda hayırlısı neyse o olurr çokda ağırdan alma kendini cnm :86::86:

inanmıyorummmmmmm cok sevndim :))))))

her mesajı yüzümde tebessümle okudum. konu sahibi kadar heyecanlandım (bana ne oluyorsa artık.) Sonucun bu şekilde çok olmasına sevindim.

Son düzenleme:
aaaa ıkı gun gırmedım nete neler olmuş yaa,valla işyerindeyim heyecanla okudum,biyandan okuyorum biyandan işlem yapıyorum,bitane yanlıs işlem yaptım hatta:)hayırlısı canım hakkında cok sevındım

çok sevindim ya.işte kk yı bu yüzden seviyorum.beraber heyecanlandık,berarber mutlu olduk,belkide sonu güzel bitecek bir ilşkinin temelini hep beraber attık...neyse artık cecile cim bu güzel olayı nikahla noktalarsan albümünüde paylaşırsın inşallah....hadi sana mutluluklar

her sayfayı heyecnla okudum msj attı mı aradımı diye ve sonucuna çok sevindim. İşllah mutlu bir evliliğe adım atarsınız zmanı gelince onuda burdan takip ederiz yine

off bütün gün aklımdaydı bu konu valla. aramış olduğunu duyunca bastım ofiste zafer çığlığını :)) canım çok sevindimm :) bence çok ağırdan satma; ama hemen atlama da, orta yolu duruma göre sen bulursun zaten :) ay süper oldu yaaa mutluluklar dilerim canımmm :) düğününüze biz de geliriz ama bak :))))

ayy süper olmuş ya dizi izler gibi okuyorum yani
tüm gelişmeleri böyle yaz bize emi okumak bile çok heyecanlı oluyo seni düşünemiyorum şu an

Son düzenleme:
Ne güzel umuduna sevincine hepimiz ortak olduk burda,
Umarım devamı da çooook güzel olurda ileride anlatırsın bi mesajını 20 kişinin dakikalarca pür dikkta beklediğini,

çok sevindim ben dee..
dün gece beklerken göbeğimiz çatladı ama değdiii
umarım herşey hayal ettiğinden daha güzel olur

konunun giris ,gelisme kisimlarini atlayarak okudum meraktan, yoksa midemdeki kelebekelr ucup agzimdan cikacaklardi..

iliskide yasanabilecek en guzel seyler, oldu mu olmadimi ? o da hoslaniyor mu ?derken cekilen karin agrilari ya , tadini cikarin diyorum

insallah guzel bir iliskinin baslangicidir, ilerde beraber oturup, bu satirlari okuyup .bu zamanlari hatirlarsiniz beraber, cok guzel bir hatiraniz oldu bu iliskiye dair..

hadi devamini bekliyoruz artik

şimdi çıkıcam işten evden açarım tekrar valla bugün mutluluktan doğru düzgün çalışamadım da. iyi dilekleriniz için sağolun. Daha daha güzel mutluluklarıda sizlere yaşatsın işllah (amin.) tekrardan aramasını beklicem artık. çünkü arıcağını söyledi msj atmaktan pek hoşlanmıyormuş şimdi yorucu birgündü bitti ama şükür falan die bişiler yazsam bilmiorum ki yolda düşünürüm artık. eve gidiyim girerim gene.

ay cok sevındım ..

ıcıme hep guzel seeyler dogdu zaten olacagını bılıyordum

cokta agırdan satma kendını

ay ne guzel ya telefon elınde beklemek mesaj geldı mı dıye ıkı de bır tele bakmak
off

gunun bırınde evlenıyoruz dersın ınsallah cnım ..

konuyu da okutursun mustakbel esıne

Hadi hayırlısı..Ben de sayfaları okurken nasıl heyecanlandım anlatamam:) Çooook özledim bu heyecanları,keşke tekrar yaşayabilsem..

Bayıldım bu topice kızlar ya süpersinizHer sayfayı heyecanla okudum.Mesaj geldiğini aradığını görünce yüzümde kocaman bir gülümseme :86:
Ahh ahhh ne güzel heyecanlar bunlar.Elinde telefon mesaj beklemek özendim valla :97::97:Gidip kocama mesaj atayım bari

Arkadaşım inşallah istediğin gibi gönlüne göre olur her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…