- 20 Ekim 2009
- 7.428
- 11.071
-
- Konu Sahibi Kafanfilm000
Merhaba kk üyeleri,
Bir kız arkadaşım 5 aydır beni iş arkadaşıyla tanıştırmak istiyordu ama şu anda kpps 'ye hazirladigim için pek yanaşmamıştım.
Sosyal medyadan takip isteği göndermiş ben de kabul ettim. Mesaj atinca konuşmaya başladık. Ortak arkadaşımız olduğu için buluşmakta sakınca görmedim.
Buluştuk, her şey güzeldi. Sohbet etmekten keyif aldım.
Iyi aksamlar deyip tokalsmak icin elimi uzattim. Tokalastik ama elini çekmedi. Elimi kurtarmaya çalışırken kemdine dogru cekip iki yanağimdan öptü. Bu bana pek normal gelmedi sonucta ilk kez görüştük.
Bir de erkek arkadaşımın daha önce olup olmadığını sordu. Şaşırdım çünkü ilk buluşmamizdi... Aynı soruyu ben ona sordum. Eski kız arkadaşına karşı güven probleminin olduğunu söyledi. Hatta telefonunu karıştırıyormus yanında son zamanlarında kız telefonunu vermeyince ve istemediği arkadaşlarıyla görüşünce ayrılmışlar. Eski kız arkadaşının sağlık problemi olduğunu ve ona maddi manevi olarak destek olduğunu söyledi. Ama kız ve ailesi bu yaptıklarına karşı minnet etmemişler(!) Ve ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra eski kız arkadaşı evlenmiş...
Bana göre ilk buluşmada yanaktan da olsa öpmesi, eskileri sorması, eski kız arkadasini bu denli ayrıntılı ve kız arkadasina yaptigi iyilikleri anlatmasi anlamsız geldi...
Sizce bu çocuk hâlâ eski sevgilisini unutamamis olabilir mi?
Bir de kpss 'ye hazırlanıyorum. Tanıştığım çocuğun işi iyi ama kadrolu değil, ben öğretmenim ve eğer atanirsam doğuda 6 yıl görev yapmam gerekiyor. Şu anda ders çalışmama engel olur beni üzer diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim :)))
Bu arada 25 yaşındayım. Yaşı soranlar oluyor malum :)))
Aminnn teşekkür ederim :))))Biz akreplerin kaderi boyle galiba
Saka bir yana hakkinda hayirlisi olsun canim.
Sınava odaklanın lütfen 6 yıl Doğu da çalışmanızın kötü bi tarafı yok.zaten atanınca bu beyi tanıma fırsatınız da olmayacak.gittiğinix yerde hep sizin gibi yeni atanan öğretmenler olacak.orda daha iyi tanıma fırsatınız olan adaylar da illa ki karşınıza çıkacaktır .dolayısıyla böyle aklınızda ?leri bırakan insan yüzünden çalışma motivasyonunuzu düşürmeyinMerhaba kk üyeleri,
Bir kız arkadaşım 5 aydır beni iş arkadaşıyla tanıştırmak istiyordu ama şu anda kpps 'ye hazirladigim için pek yanaşmamıştım.
Sosyal medyadan takip isteği göndermiş ben de kabul ettim. Mesaj atinca konuşmaya başladık. Ortak arkadaşımız olduğu için buluşmakta sakınca görmedim.
Buluştuk, her şey güzeldi. Sohbet etmekten keyif aldım.
Iyi aksamlar deyip tokalsmak icin elimi uzattim. Tokalastik ama elini çekmedi. Elimi kurtarmaya çalışırken kemdine dogru cekip iki yanağimdan öptü. Bu bana pek normal gelmedi sonucta ilk kez görüştük.
Bir de erkek arkadaşımın daha önce olup olmadığını sordu. Şaşırdım çünkü ilk buluşmamizdi... Aynı soruyu ben ona sordum. Eski kız arkadaşına karşı güven probleminin olduğunu söyledi. Hatta telefonunu karıştırıyormus yanında son zamanlarında kız telefonunu vermeyince ve istemediği arkadaşlarıyla görüşünce ayrılmışlar. Eski kız arkadaşının sağlık problemi olduğunu ve ona maddi manevi olarak destek olduğunu söyledi. Ama kız ve ailesi bu yaptıklarına karşı minnet etmemişler(!) Ve ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra eski kız arkadaşı evlenmiş...
Bana göre ilk buluşmada yanaktan da olsa öpmesi, eskileri sorması, eski kız arkadasini bu denli ayrıntılı ve kız arkadasina yaptigi iyilikleri anlatmasi anlamsız geldi...
Sizce bu çocuk hâlâ eski sevgilisini unutamamis olabilir mi?
Bir de kpss 'ye hazırlanıyorum. Tanıştığım çocuğun işi iyi ama kadrolu değil, ben öğretmenim ve eğer atanirsam doğuda 6 yıl görev yapmam gerekiyor. Şu anda ders çalışmama engel olur beni üzer diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim :)))
Bu arada 25 yaşındayım. Yaşı soranlar oluyor malum :)))
Çookkk haklisiniz bir de biraz bu şeyleri kafaya takan biriyim. Sınava az bir süre kaldı. Çok teşekkür ederim :))Sınava odaklanın lütfen 6 yıl Doğu da çalışmanızın kötü bi tarafı yok.zaten atanınca bu beyi tanıma fırsatınız da olmayacak.gittiğinix yerde hep sizin gibi yeni atanan öğretmenler olacak.orda daha iyi tanıma fırsatınız olan adaylar da illa ki karşınıza çıkacaktır .dolayısıyla böyle aklınızda ?leri bırakan insan yüzünden çalışma motivasyonunuzu düşürmeyin
Rica ederim.inşallah atandığınız haberini de burdan yazarsınız ve gittiğiniz yerde iyi bi insan çıkar karşınızaÇookkk haklisiniz bir de biraz bu şeyleri kafaya takan biriyim. Sınava az bir süre kaldı. Çok teşekkür ederim :))
Aminnnn inşallah şimdi yol verdim gitti :)))(Rica ederim.inşallah atandığınız haberini de burdan yazarsınız ve gittiğiniz yerde iyi bi insan çıkar karşınıza
Nedense ayrilinca hep kiz da olur suc zaten erkekler yeni kiz arkadas buldumu hemen maduru oynarlar. Bide kiza sormak lazim acaba neymiş gerçek sebepsize neden bu kadar ayrintili anlatiyor üstelik de ilk buluşmada anlamadim cok gereksiz hele o elinizi bırakmayıp zorla opmesi falan şöyle dusunun kizi baskisiyla bunaltip kaçırmış kpss ye hazırlanıyormussunuz bu size ders falan calistirtmaz
Iyi olmus bencedeAz önce mesaj attım ve bitirdim ohhh kafam rahatladı valla :)))) Böyle şeyleri çok kafaya takıyorum bir de muhabbeti kesince rahatladım gerçekten:)
Doğru şeylere takılmışsınız.
Iyi olmus bencedeSadece Derslerinize odaklanin madem cok takiyorsunuz boyle konulari. Insallah atanmaniz dileğiyle
Hiç üzülme, en doğrusu şuan yaptığın gibi hala mantığını kullanabiliyorken kullanmak. Birkaç görüşme sonra daha zor olurdu.. en baştan sinyalleri vermiş, siz de almışsınız. Sınava odaklanın şuan sadece derim...Açıkçası biraz üzüldüm ama bir taraftan da rahatladım, bakalım her şeyde bir hayır vardir :)))
Evet balık baştan kokar derler, gerçekten de öyle... Sınav için çok fedakarlıklar yaptım inşallah her şey hayirlisiyla olurHiç üzülme, en doğrusu şuan yaptığın gibi hala mantığını kullanabiliyorken kullanmak. Birkaç görüşme sonra daha zor olurdu.. en baştan sinyalleri vermiş, siz de almışsınız. Sınava odaklanın şuan sadece derim...