Yeni tanıştığım biri hakkında, soru işaretleri?

Kalitesiz birine benziyor.
Eskiyi kötüleme
Size eskiyi sorma cüreti gösterme noktalarında direkt ofsayt.

Sınava odaklanın lütfen 6 yıl Doğu da çalışmanızın kötü bi tarafı yok.zaten atanınca bu beyi tanıma fırsatınız da olmayacak.gittiğinix yerde hep sizin gibi yeni atanan öğretmenler olacak.orda daha iyi tanıma fırsatınız olan adaylar da illa ki karşınıza çıkacaktır .dolayısıyla böyle aklınızda ?leri bırakan insan yüzünden çalışma motivasyonunuzu düşürmeyin

Çookkk haklisiniz bir de biraz bu şeyleri kafaya takan biriyim. Sınava az bir süre kaldı. Çok teşekkür ederim :))

Tum yorumlari okumadim, ama bence bos ver sinavina odaklan... herşeyden önemlisi senin kariyerin. Adam hem kaba hem garip geldi. Eskisinide unutamamış olabilir. Ben olsam hemen kaçardım.

Nedense ayrilinca hep kiz da olur suc zaten erkekler yeni kiz arkadas buldumu hemen maduru oynarlar. Bide kiza sormak lazim acaba neymiş gerçek sebep size neden bu kadar ayrintili anlatiyor üstelik de ilk buluşmada anlamadim cok gereksiz hele o elinizi bırakmayıp zorla opmesi falan şöyle dusunun kizi baskisiyla bunaltip kaçırmış kpss ye hazırlanıyormussunuz bu size ders falan calistirtmaz

Az önce mesaj attım ve bitirdim ohhh kafam rahatladı valla :)))) Böyle şeyleri çok kafaya takıyorum bir de muhabbeti kesince rahatladım gerçekten:)

Bence seni begendigini kanitlamak adina biraz da samimiyet kurmak adina yanaktan opmesinde bir mahsur gormedim.

Kiz arkadasini da anlatmasi bana abes gelmedi.

Kpps yi etkiler mi bilemem orasini sen ayarlayacaksin icine sindiyse

Açıkçası biraz üzüldüm ama bir taraftan da rahatladım, bakalım her şeyde bir hayır vardir :)))
Hiç üzülme, en doğrusu şuan yaptığın gibi hala mantığını kullanabiliyorken kullanmak. Birkaç görüşme sonra daha zor olurdu.. en baştan sinyalleri vermiş, siz de almışsınız. Sınava odaklanın şuan sadece derim...

Evet balık baştan kokar derler, gerçekten de öyle... Sınav için çok fedakarlıklar yaptım inşallah her şey hayirlisiyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…