Yeni tanıştığım biri hakkında, soru işaretleri?

Doğuda öğretmenlerin görevinin 6 yıl olduğunu ve eş durumundan gelemediklerini biliyor musunuz?

Atanirsam 6 yıl görevde hizmet vericem ama o batıda çalışıyor olacak.

Annem ve babam 10 yıldır ayrı. İleride hayatımın bundan sonrasını eşimle çocuğumla ayrı ayrı yasamak istemem...

Normal arkadaş gibi bak şimdilik hem tanı. Hemde kpss icin de odaklanabilirsin. Ecele yok ecele yok diyor ya rahmetli kemal sunal. Senin icin daha hayirli olur. Az kalmış. Eğitimini bitir. Okadar zahmet boşa gitmesin.

Biliyorumda bunun adamin kadrosu ile alakasi ne onu anlamadim. Eger kadrosu sizin 6 yil gorevde ayri kalmaniza engel olacaksa elbette haklisiniz.

cüss cüss cüsss tamam modern olalım falan filan ama ne demek beraber oldun mu sacmalık bence bidaha görüsme bile

Normal arkadaş gibi bak şimdilik hem tanı. Hemde kpss icin de odaklanabilirsin. Ecele yok ecele yok diyor ya rahmetli kemal sunal. Senin icin daha hayirli olur. Az kalmış. Eğitimini bitir. Okadar zahmet boşa gitmesin.

Kemal Sunal repliği beni güldürdü :))) by çocuğun hareketleri ileride ders çalışmama mani olur mu diye endişeleniyorum sadece

Karakteri hakkinda baya ipucu vermis erkek arkadasiniz. Baya kaba biri oncelikle. Yanaktan öpmek nedir ya? Daha ilk bulusmada ? Eskileri sormasi da hic normal gelmedi. Kiskanc biri sanirim. Ilk bulusmaya gore cok fazla bu hareketler. Sizin yerinizde olsam zamanimi cope atmazdim. Bu gunler geri gelmez. Soru isaretleriyle kafanizi doldurup kpss den uzaklasmayin. Kibar biri falan olsa neyse ama adam ne oldugunu belli etmis ilk bulusmada.

Anlattıklarınız bende iyi bir izlenim oluşturmadı, bence sizin için doğru olacak bir kişi değil bu çocuk. Karşınıza oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen size layık biri mutlaka çıkar, bu çocuk densiz bence

Biliyorumda bunun adamin kadrosu ile alakasi ne onu anlamadim. Eger kadrosu sizin 6 yil gorevde ayri kalmaniza engel olacaksa elbette haklisiniz.
Belki üstüme vazife değil ama arkadaş cevap vermeyince yazayım dedim. Arkadaş atanınca direk doğuya gidecek ve 6 yıl oradan gelemeyecek. Erkek arkadaşı da eğer ilerde evlenirlerse kadrolu olmadığı için arkadaşın yanına gelemeyecek tayin isteyemeyecek. Yani evlenseler de 6 yıl ayrı kalacaklar.

İkimizin burcu da akrep bir de :))) ben o kadar kıskanç değilim yükselmenin yay, ama bu direkt eski kız arkadasinin telefonuna arkadaşlarına müdahale etmiş

İkimizin burcu da akrep bir de :))) ben o kadar kıskanç değilim yükselmenin yay, ama bu direkt eski kız arkadasinin telefonuna arkadaşlarına müdahale etmiş
Cok fena bir durum eski kiz arkadasinin tel ine bakmasi. Tam uzaklasilacak biri. Dusunsenize arkadaslarinizla ya da ailenizle yaptiginiz watsap konusmasini bile silmek zorundasiniz. Kasıl kasıl ömrü cürür insanin. Benim de yükselenim akrep bu arada:))

Evet çok kötü bir durum bu adamla ömür geçmez zaten. Sanılanın aksine akrepler candır aslında :))) ama bu çocuk fena kıskanç birine benziyor

+20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…