- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
-
- Konu Sahibi Kafanfilm000
Son ana gelene kadar dedimki bu kız endişelerinde çok haklı. Ama acikcasi şu yukaridaki kisma gelince hersey degisti. Sen onun kadrosuna kadar didikliyor bunu kafana takiyorsan o adamda senin gozunun ustundeki kaşı dert etse haklidir yani.
Biliyorumda bunun adamin kadrosu ile alakasi ne onu anlamadim. Eger kadrosu sizin 6 yil gorevde ayri kalmaniza engel olacaksa elbette haklisiniz.Doğuda öğretmenlerin görevinin 6 yıl olduğunu ve eş durumundan gelemediklerini biliyor musunuz?
Atanirsam 6 yıl görevde hizmet vericem ama o batıda çalışıyor olacak.
Annem ve babam 10 yıldır ayrı. İleride hayatımın bundan sonrasını eşimle çocuğumla ayrı ayrı yasamak istemem...
cüss cüss cüsss tamam modern olalım falan filan ama ne demek beraber oldun mu sacmalık bence bidaha görüsme bileMerhaba kk üyeleri,
Bir kız arkadaşım 5 aydır beni iş arkadaşıyla tanıştırmak istiyordu ama şu anda kpps 'ye hazirladigim için pek yanaşmamıştım.
Sosyal medyadan takip isteği göndermiş ben de kabul ettim. Mesaj atinca konuşmaya başladık. Ortak arkadaşımız olduğu için buluşmakta sakınca görmedim.
Buluştuk, her şey güzeldi. Sohbet etmekten keyif aldım.
Iyi aksamlar deyip tokalsmak icin elimi uzattim. Tokalastik ama elini çekmedi. Elimi kurtarmaya çalışırken kemdine dogru cekip iki yanağimdan öptü. Bu bana pek normal gelmedi sonucta ilk kez görüştük.
Bir de erkek arkadaşımın daha önce olup olmadığını sordu. Şaşırdım çünkü ilk buluşmamizdi... Aynı soruyu ben ona sordum. Eski kız arkadaşına karşı güven probleminin olduğunu söyledi. Hatta telefonunu karıştırıyormus yanında son zamanlarında kız telefonunu vermeyince ve istemediği arkadaşlarıyla görüşünce ayrılmışlar. Eski kız arkadaşının sağlık problemi olduğunu ve ona maddi manevi olarak destek olduğunu söyledi. Ama kız ve ailesi bu yaptıklarına karşı minnet etmemişler(!) Ve ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra eski kız arkadaşı evlenmiş...
Bana göre ilk buluşmada yanaktan da olsa öpmesi, eskileri sorması, eski kız arkadasini bu denli ayrıntılı ve kız arkadasina yaptigi iyilikleri anlatmasi anlamsız geldi...
Sizce bu çocuk hâlâ eski sevgilisini unutamamis olabilir mi?
Bir de kpss 'ye hazırlanıyorum. Tanıştığım çocuğun işi iyi ama kadrolu değil, ben öğretmenim ve eğer atanirsam doğuda 6 yıl görev yapmam gerekiyor. Şu anda ders çalışmama engel olur beni üzer diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim :)))
Bu arada 25 yaşındayım. Yaşı soranlar oluyor malum :)))
Normal arkadaş gibi bak şimdilik hem tanı. Hemde kpss icin de odaklanabilirsin. Ecele yok ecele yok diyor ya rahmetli kemal sunal. Senin icin daha hayirli olur. Az kalmış. Eğitimini bitir. Okadar zahmet boşa gitmesin.
Karakteri hakkinda baya ipucu vermis erkek arkadasiniz. Baya kaba biri oncelikle. Yanaktan öpmek nedir ya? Daha ilk bulusmada ? Eskileri sormasi da hic normal gelmedi. Kiskanc biri sanirim. Ilk bulusmaya gore cok fazla bu hareketler. Sizin yerinizde olsam zamanimi cope atmazdim. Bu gunler geri gelmez. Soru isaretleriyle kafanizi doldurup kpss den uzaklasmayin. Kibar biri falan olsa neyse ama adam ne oldugunu belli etmis ilk bulusmada.Merhaba kk üyeleri,
Bir kız arkadaşım 5 aydır beni iş arkadaşıyla tanıştırmak istiyordu ama şu anda kpps 'ye hazirladigim için pek yanaşmamıştım.
Sosyal medyadan takip isteği göndermiş ben de kabul ettim. Mesaj atinca konuşmaya başladık. Ortak arkadaşımız olduğu için buluşmakta sakınca görmedim.
Iyi aksamlar deyip tokalsmak icin elimi uzattim. Tokalastik ama elini çekmedi. Elimi kurtarmaya çalışırken kemdine dogru cekip iki yanağimdan öptü. Bu bana pek normal gelmedi sonucta ilk kez görüştük.
Bir de erkek arkadaşımın daha önce olup olmadığını sordu. Şaşırdım çünkü ilk buluşmamizdi... Aynı soruyu ben ona sordum. Eski kız arkadaşına karşı güven probleminin olduğunu söyledi. Hatta telefonunu karıştırıyormus yanında son zamanlarında kız telefonunu vermeyince ve istemediği arkadaşlarıyla görüşünce ayrılmışlar. Eski kız arkadaşının sağlık problemi olduğunu ve ona maddi manevi olarak destek olduğunu söyledi. Ama kız ve ailesi bu yaptıklarına karşı minnet etmemişler(!) Ve ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra eski kız arkadaşı evlenmiş...
Bana göre ilk buluşmada yanaktan da olsa öpmesi, eskileri sorması, eski kız arkadasini bu denli ayrıntılı ve kız arkadasina yaptigi iyilikleri anlatmasi anlamsız geldi...
Bir de kpss 'ye hazırlanıyorum. Tanıştığım çocuğun işi iyi ama kadrolu değil, ben öğretmenim ve eğer atanirsam doğuda 6 yıl görev yapmam gerekiyor. Şu anda ders çalışmama engel olur beni üzer diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Anlattıklarınız bende iyi bir izlenim oluşturmadı, bence sizin için doğru olacak bir kişi değil bu çocuk. Karşınıza oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen size layık biri mutlaka çıkar, bu çocuk densiz benceMerhaba kk üyeleri,
Nedir ya ben de cok merak ettim. Tüyo lütfennBişey dicem onu peşinden koşturmak için elinde öyle bir koz varki offf
Belki üstüme vazife değil ama arkadaş cevap vermeyince yazayım dedim. Arkadaş atanınca direk doğuya gidecek ve 6 yıl oradan gelemeyecek. Erkek arkadaşı da eğer ilerde evlenirlerse kadrolu olmadığı için arkadaşın yanına gelemeyecek tayin isteyemeyecek. Yani evlenseler de 6 yıl ayrı kalacaklar.Biliyorumda bunun adamin kadrosu ile alakasi ne onu anlamadim. Eger kadrosu sizin 6 yil gorevde ayri kalmaniza engel olacaksa elbette haklisiniz.
Karakteri hakkinda baya ipucu vermis erkek arkadasiniz. Baya kaba biri oncelikle. Yanaktan öpmek nedir ya? Daha ilk bulusmada ? Eskileri sormasi da hic normal gelmedi. Kiskanc biri sanirim. Ilk bulusmaya gore cok fazla bu hareketler. Sizin yerinizde olsam zamanimi cope atmazdim. Bu gunler geri gelmez. Soru isaretleriyle kafanizi doldurup kpss den uzaklasmayin. Kibar biri falan olsa neyse ama adam ne oldugunu belli etmis ilk bulusmada.
Cok fena bir durum eski kiz arkadasinin tel ine bakmasi. Tam uzaklasilacak biri. Dusunsenize arkadaslarinizla ya da ailenizle yaptiginiz watsap konusmasini bile silmek zorundasiniz. Kasıl kasıl ömrü cürür insanin. Benim de yükselenim akrep bu arada:))İkimizin burcu da akrep bir de :))) ben o kadar kıskanç değilim yükselmenin yay, ama bu direkt eski kız arkadasinin telefonuna arkadaşlarına müdahale etmiş
İkimizin burcu da akrep bir de :))) ben o kadar kıskanç değilim yükselmenin yay, ama bu direkt eski kız arkadasinin telefonuna arkadaşlarına müdahale etmiş
Evet çok kötü bir durum bu adamla ömür geçmez zaten. Sanılanın aksine akrepler candır aslında :))) ama bu çocuk fena kıskanç birine benziyorCok fena bir durum eski kiz arkadasinin tel ine bakmasi. Tam uzaklasilacak biri. Dusunsenize arkadaslarinizla ya da ailenizle yaptiginiz watsap konusmasini bile silmek zorundasiniz. Kasıl kasıl ömrü cürür insanin. Benim de yükselenim akrep bu arada:))
Ben de akrebim akrepler hep yalniz mi oluyor ya ??
+20Karşındaki kıza senin de önceden sevgilin oldu mu de sonra ilk buluşmadan kız istememesine rağmen öp
Ohhhh erkek değil mi istediğini yapsın ama kadınlar edepli olsun kafasında
Ben hiç beğenmedim saçma sapan bir tip ilk buluşmadan saçmalamış artık güvensiz mi paranoyak mı ezik mi ne naneyse ben çekemezdim
Akrep in kizlariyla iyi anlastim hep. Ama erkekleri degisikti:)Evet çok kötü bir durum bu adamla ömür geçmez zaten. Sanılanın aksine akrepler candır aslında :))) ama bu çocuk fena kıskanç birine benziyor
İlk defa erkek bir akreple karşılaştım gerçekten değişikAkrep in kizlariyla iyi anlastim hep. Ama erkekleri degisikti:)
Üni bittiğinden beri 4 yıldır yalnız bir akrebim maalesef :))))