Merhaba kk üyeleri,
Bir kız arkadaşım 5 aydır beni iş arkadaşıyla tanıştırmak istiyordu ama şu anda kpps 'ye hazirladigim için pek yanaşmamıştım.
Sosyal medyadan takip isteği göndermiş ben de kabul ettim. Mesaj atinca konuşmaya başladık. Ortak arkadaşımız olduğu için buluşmakta sakınca görmedim.
Buluştuk, her şey güzeldi. Sohbet etmekten keyif aldım.
Iyi aksamlar deyip tokalsmak icin elimi uzattim. Tokalastik ama elini çekmedi. Elimi kurtarmaya çalışırken kemdine dogru cekip iki yanağimdan öptü. Bu bana pek normal gelmedi sonucta ilk kez görüştük
Bir de erkek arkadaşımın daha önce olup olmadığını sordu. Şaşırdım çünkü ilk buluşmamizdi... Aynı soruyu ben ona sordum. Eski kız arkadaşına karşı güven probleminin olduğunu söyledi. Hatta telefonunu karıştırıyormus yanında son zamanlarında kız telefonunu vermeyince ve istemediği arkadaşlarıyla görüşünce ayrılmışlar. Eski kız arkadaşının sağlık problemi olduğunu ve ona maddi manevi olarak destek olduğunu söyledi. Ama kız ve ailesi bu yaptıklarına karşı minnet etmemişler(!) Ve ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra eski kız arkadaşı evlenmiş...
Bana göre ilk buluşmada yanaktan da olsa öpmesi, eskileri sorması, eski kız arkadasini bu denli ayrıntılı ve kız arkadasina yaptigi iyilikleri anlatmasi anlamsız geldi...
Sizce bu çocuk hâlâ eski sevgilisini unutamamis olabilir mi?
Bir de kpss 'ye hazırlanıyorum. Tanıştığım çocuğun işi iyi ama kadrolu değil, ben öğretmenim ve eğer atanirsam doğuda 6 yıl girev yapmam gerekiyor. Şu anda ders çalışmama engel olur beni üzer diye de korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şimdiden teşekkür ederim :)))