"Yüzünüze bakmayan adamla evlenmeyi ve evlenince cinsel hayatınızda sorun olur mu ? diye neden düşünüyorsunuz o zaman ?
Yüzünüze bakmayan adam telefonda bülbül gibi şakıyor ancak değil mi ? Hatta sizi ne kadar beğendiğini ve arzuladığını da söyledi muhtemelen. Adamın tuğla izleme değil ama telefon fantezisi olabilir.
Aracı arkadaşınız ne kadar iyi tanıyor kendisini ?
arzuladığını söylemedi tabiii..
Sadece evlilikle ilgili şeyler söylüyor ..niyetim ciddi vs. anlasabilceğimiz düşünyormuş yarım saat içinde nasıl bu kanıya vardıysa..
Şimdi msj attım ben kırmak istemiyorum seni ama olmayacak diye..Telefonda farklısın yüzyüze farklı hangi adama inancagıma sasırdım dedim ayrıca dün prenses demenden rahatsız oldum dedim.
Ben alışınca her şeyin düzelceğini söylemiştim sana lütfen sans ver tanımaya calıs kötü biri olmadığımı anlıcaksın falan dedi :S
eğer eve gidince öyle msjlar atmasaydı diyecektim ki tamam utangaç fobisi var tamam olabilir Allah vermiş hastalığı...Ama telde öyle buluşunca böyle o canımı sıktı,soru işaretlerim arttı.
Ben de bu şekilde düşünüyorum biraz şans ver zaman tanı belki de iyiye gidecek sosyal fobisini sayende aşacak baktın ortada daha kötü durumlar var bırakırsındoğuda ne görevi yapıyor...
canım açıkça fikrimi söylemem gerekirse biraz emek ister bu ilişki...düzelmesi için çok gayret etmesi lazım..psikolojik tedavi olması lazım..muhakkak anlatmadığı şeylerde vardır..
eğer gücün kuvvetin varsa yardımcı ol..
Yürek tüketmeye değmez ya ögretmen misn ki eğitecen yeni sözcükler ögrensinde konuşssun desin diye beklicen aman canım boşver yaa erkekler fobi filan anladıkları yok tek anladıkları işlerine nasıl geliyosa öle davranmak..eger olursan hep böle iklemde kalacaksın adını koymadan dene bakim derimMerhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Dün biriyle tanıştım ilk buluşmamızdan önce telefonla konuşmuştuk telefonda gayet iyi anlaştık doğuda görev yapıyor gitmeden buluşalım istedik ve dün buluştuk.
Buluştuğumuzda bir anda dünkü neşeli sen şakrak adam gitti sessiz yüzüme bile bakmayan bir adam geldi.
Herhalde seni hayal kırıklığına uğrattım ya da çok durgunsun dedim. Kusura bakma bende sosyal fobi var sen üzerine alınma dedi.
Biraz deştiğimde şunları öğrendim ;
annesini lise yıllarına kadar hiç görmemiş lisede tanışmış annesiyle üvey anneyle büyümüş. Üvey annesi sorunlu bir kadınmış zor yıllar geçirmiş şimdide 27 yaşında doğuda görev yapıyor.
Konuşurken yere tuğlalara bakarak konuşuyor yüzüme bakmıyordu eee anlat bir şeyler hep ben konuştum dediğimde ne anlatayım dün telefonda her şeyi anlattım diyordu..Oturdumuz yarım saat süre içerisinde sadece ben konuştum o yere baktı ve ağzını açmadı desem yeridir..
Benim korkum başka psikolojik sorunları var mıdır ,bu sosyal fobi denilen sey nedir sorun olur mu ?
Psikoloji her alana etki eder evlilikte sorunlara yol açar mı ?
En önemlisi sizin fikriniz nedir bana msj atmış eve gidince çok beğendim seni ,seni kaybetmek istemiyorum,benim olur musun gibi...Ee daha 1-2 saat önce yüzüme bakmayan adamın eve gidince mi fobisi geçti anlamadım ben bu işler kızlar yaa Sosyal fobisi olan adam eve gidince benim olur musun çok beğendim prenses gibi cümleler kurabilir miMsjda telde bambaşka bir adam buluştuğumda bambaşka bir adam
gibi olmasi ilginc
canım şans vermek istiyorsan buyur bir kere daha görüş ama hiç birşeyin değişmeyeceğinden emin olabilirsin. ilk buluşma aslında çok önemli bir çok şeyin sinyalini veriyor. Daha da devam ederse içinden çıkılmaz bir hal alabilir durum. Dikkatli ol.
Kötü biri olmadığını biliyorum ama o elektriği alamadım dersin. Elektrik çok moda bu ara malum
Yürek tüketmeye değmez ya ögretmen misn ki eğitecen yeni sözcükler ögrensinde konuşssun desin diye beklicen aman canım boşver yaa erkekler fobi filan anladıkları yok tek anladıkları işlerine nasıl geliyosa öle davranmak..eger olursan hep böle iklemde kalacaksın adını koymadan dene bakim derim
Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Dün biriyle tanıştım ilk buluşmamızdan önce telefonla konuşmuştuk telefonda gayet iyi anlaştık doğuda görev yapıyor gitmeden buluşalım istedik ve dün buluştuk.
Buluştuğumuzda bir anda dünkü neşeli sen şakrak adam gitti sessiz yüzüme bile bakmayan bir adam geldi.
Herhalde seni hayal kırıklığına uğrattım ya da çok durgunsun dedim. Kusura bakma bende sosyal fobi var sen üzerine alınma dedi.
Biraz deştiğimde şunları öğrendim ;
annesini lise yıllarına kadar hiç görmemiş lisede tanışmış annesiyle üvey anneyle büyümüş. Üvey annesi sorunlu bir kadınmış zor yıllar geçirmiş şimdide 27 yaşında doğuda görev yapıyor.
Konuşurken yere tuğlalara bakarak konuşuyor yüzüme bakmıyordu eee anlat bir şeyler hep ben konuştum dediğimde ne anlatayım dün telefonda her şeyi anlattım diyordu..Oturdumuz yarım saat süre içerisinde sadece ben konuştum o yere baktı ve ağzını açmadı desem yeridir..
Benim korkum başka psikolojik sorunları var mıdır ,bu sosyal fobi denilen sey nedir sorun olur mu ?
Psikoloji her alana etki eder evlilikte sorunlara yol açar mı ?
En önemlisi sizin fikriniz nedir bana msj atmış eve gidince çok beğendim seni ,seni kaybetmek istemiyorum,benim olur musun gibi...Ee daha 1-2 saat önce yüzüme bakmayan adamın eve gidince mi fobisi geçti anlamadım ben bu işler kızlar yaa Sosyal fobisi olan adam eve gidince benim olur musun çok beğendim prenses gibi cümleler kurabilir miMsjda telde bambaşka bir adam buluştuğumda bambaşka bir adam
Görüşmeyi haketmesi ya da etmemesi ayrı mesele. Görüşmeyi ya da bir ilişki yaşamayı tabii ki hakediyor her insan. Ama dünyada milyarlarca insan var, sana uygun olan o değil demek ki. Hakediyor ama senin için uygun kişi değil. Bir ilişki insanı mutlu etmeli, artı değer katmalı en ve en kötü ihtimalle nötr etkilemeli. Negatif etkileyecek, mutsuzluk getirecekse ne gereği var böyle bir şeyin? Bence onu da kırmadan, üzmeden görüşmeyi sonlandırırsanız hem onu yaralamamış, hem de kendi vicdanızı kırmamış olursunuz. Doğru insan karşınıza en kısa sürede çıkar zaten.. Sevgiler. :)Bir kez daha görüşmeyi haketmiyor değil mi ?
Ben de kolay şeyler yaşamadım hepimizin hayatı yeterince zor..herkes kendine göre ağır şeyler yaşıyor..Ben dediğiniz gibi beni törpülemesine izin verirsem benliğimi kaybederim yorulurum ..
Ben sıcak kanlı güleç,girişken bir kızım..Sürekli eğlenmek isteyen ..
Geçen gün haberlerde vardı genç kızları subayım ,şuyum buyum diye kandırıp dolandırıyolarmış, nedense anlattığınız kişinin tavırları bana bunu hatırlattı enteresan bir tipmiş
Yani kimseye güven olmuo benim aklıma hemen o geldiokudum haberi belli mi olur ...olur mu olur
Görüşmeyi haketmesi ya da etmemesi ayrı mesele. Görüşmeyi ya da bir ilişki yaşamayı tabii ki hakediyor her insan. Ama dünyada milyarlarca insan var, sana uygun olan o değil demek ki. Hakediyor ama senin için uygun kişi değil. Bir ilişki insanı mutlu etmeli, artı değer katmalı en ve en kötü ihtimalle nötr etkilemeli. Negatif etkileyecek, mutsuzluk getirecekse ne gereği var böyle bir şeyin? Bence onu da kırmadan, üzmeden görüşmeyi sonlandırırsanız hem onu yaralamamış, hem de kendi vicdanızı kırmamış olursunuz. Doğru insan karşınıza en kısa sürede çıkar zaten.. Sevgiler. :)
sürekli yerin dibinden çıkarmaya çalışacağın bi adam. çok zor. uğraşırım dersen psikoloğa filan gitmesi için razı etmen gerekecek sanırım... ben olsam uğraşır mıydım hayır
Yani bazı psikolojik sorunlar da kişiler yüzyüze tutuk ve asosyal, uzaktan, telde, nette son derece azgın olabiliyor.
Bipolar bozukluk falan yoktur umarım.
Bazen de gerçekten insanlar utangaç olabilir.
Tanı zaman ver, telde çok konuyosa telden tanımaya çalış, hastalığı falan var mı öğren... Konu açtığına göre senin de biraz gönlün var gibi gibi..