YENİ TANIŞTIĞIM ADAM HK

tamam vurmayın adam öldü

bence bu iş aşk işi sevgi işi
adama aşık olursan onun yanında olursun

ne var bende de performans anksiyetesi var
ve eşimle tanışmadan önce hiçbir ortamda söz alamaz konuşamaz bakkaldan ekmek alırken bile heyecanlanır göz teması kuramazdım

eşimle tanıştım onun gözünde öyle bi insanım ki kendi ezik halimden kurtuldum
şu anda özgüvenli bi insanım

Teşekkür ederim anlatıkların için

Bence devam etme konusmaya..
Ilkk kez bulustunuz ve eve gidince benim olurmusun falan hic hosuma gitmedi.. tamam hoslana bilir ama zamanla olur ve onun haricinde yere bakan adamdan bu sozler entresan geldi.
Bence de bundan cacik olmaz!

Haklısınız siz evlenince hastalığınızı çözebildiniz mi peki

hala daha sunum vs yaparken hortluyor ama şu an eşim ve çevremdeki insanlarla rahat iletişim kuruyorum :)
mesela ben hiç telefonla konuşamazdım biliyo musun?
birini arayacaksam konuşacaklarımı yaZıp oradan okurdum

hala daha sunum vs yaparken hortluyor ama şu an eşim ve çevremdeki insanlarla rahat iletişim kuruyorum :)
mesela ben hiç telefonla konuşamazdım biliyo musun?
birini arayacaksam konuşacaklarımı yaZıp oradan okurdum

Ne güzek atlatabilmişssiniz...Çok sevindim adınıza..
Ben bu cocugun anlatmadığı başka hastalığı olabilceğinden korkuyorum açıkçası

BİOPLAR bozukluk nedir ?

Çağın hastalığı maalesef :/ Yani zor bir hastalık, tedavisi yok. İnsanlar arasında utangaç, sıkılgan olurlar ama telde, nette, sanal alemde aslancık olurlar. Tabi bu basit belirtiler.

Utangaçlık huyu olsa her zaman her yerde utangaç olur. Gerçekte de nette de telde de. Ama bu adam yüzüne bile bakmazken telde canım cicimli olunca şüphe duydum sadece.

Kendine sorman lazım sebebini..

Insanlarin ne yasadiklarini bilemiyoeuz ..
Tam tersini düşünürsen . bugun sizinle cok iyi konusan birinin yarin oburgun sus pus olmayacaginin ne garantisi var ki.. insanlar değişebilirler bi şans verin derim. ...

Yüz yüze konuşamayıp telefonda , internette döktüren insanları anlayamıyorum.Size uygun biri değil gibi geldi bana.Sonuçta ilişkiniz hep mesajlaşarak sürmeyecek.İnsanların arasına karıştığınızda sevgiliniz suskun çekingen siz ise konuşkan aktif olacaksınız.

Belki de seni beğendiği için utandı bu sebepten bakamıyor yüzüne. Bir süre daha tanımaya çalış. Uzak dur demek biraz önyargı olur gibime geliyor. Bol şans diliyorum sana :)

Açık konuşmak gerekirse seni beğenmedi veya beklediğini bulamadı gerçi ikiside aynı şey :)) telefonda konuşurken annesini vardida bulusuncami üvey annesinin olduğu aklına geldi ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…