YENİ TANIŞTIĞIM ADAM HK

tamam vurmayın adam öldü

bence bu iş aşk işi sevgi işi
adama aşık olursan onun yanında olursun

ne var bende de performans anksiyetesi var
ve eşimle tanışmadan önce hiçbir ortamda söz alamaz konuşamaz bakkaldan ekmek alırken bile heyecanlanır göz teması kuramazdım

eşimle tanıştım onun gözünde öyle bi insanım ki kendi ezik halimden kurtuldum
şu anda özgüvenli bi insanım

Benimde eskiden konuştuğum ama bi türlü sevgili olamadığım biri vardı aklıma o geldi şimdi. ...
5 6 sene hep konuştuk telefonla görüştük arkadaş olarak..
Bi komşumuz aracı olmuştu. .
Herseyini biliyordum babasını bile babam tanirdi o derece düşün. ..
Arkadaş bi türlü olmadı o iş. .
Çocuk tek kelime etmezdi hep ben konuşur sohbet konusu açar dururdum o izne geldiğinde 2 kere filan yüz yüze görüştük. .
Aynen seninki gibi bu da..
Ya inanmazsınız bi görsen uzun boylu kalİpli Allah için çok çok tatlı bi yüzü vardı yakisiyliydi içim giderdi yani o derece. ..
Ya arkadaş ne oldu ise olmadı bu türlü. .
En sonunda patladım bi gün ..
O da askerdi Çukurca da mı Şemdinli mi ne bi karakoldaydi..
Bağırdım dedim neden hep ben kendi kendime konuşuyorum tek kişilik bi dünyada yaşıyorum filan dedim..
Demez olaydim .. bi patladı bu da..
Ben dedi sürekli teröristlerle yüz yüze geliyorum haberin var mı senin..
Namlunun ucunda yaşamaktan ne kadar yoruldum haberin var mı senin .. karanlıkta vücut ısısı belli olmasın biz goremeyelim diye ıslak battaniyelerle karakola saldıran terörist lerle karsilastinmi hiç. .
Bazen bi tehlike olursa diye bi köpeğin havlamasindan medet um dün mu hiç. .
Yarına çıkıp cikamayacagini düşündün mu sen hiç .. annenle konuşman belkide son konuşman olacak aklına geldi mi bunlar hiç yaşadın mi vs vs ... anlattı da anlattı. .....
Sok oldum..
Ne diyeceğimi bilemedim ..
Belki yarım saat konuştu. .
Hala içimde yaradır..
.. sonra koptuk gittik bi şekilde. .
Cok iyi bir insandı ama su an Nerede bilmem.. belki evlendi belki ayrıldı bilmiyorum. .
Ama eminim arada onun aklına geliyorum..
Çünkü biz ne zaman kopsak hep aynı anlarda arardik birbirimizi...
Içimde ona karşı aşk yok ama tuhaf bi duygu var ne olduğunu bendr bilmiyorum. .
Sana şunu yap diyemem ama ben sadece başımdan geçeni anlattım. .

Teşekkür ederim anlatıkların için

Bence devam etme konusmaya..
Ilkk kez bulustunuz ve eve gidince benim olurmusun falan hic hosuma gitmedi.. tamam hoslana bilir ama zamanla olur ve onun haricinde yere bakan adamdan bu sozler entresan geldi.
Bence de bundan cacik olmaz!

tamam vurmayın adam öldü

bence bu iş aşk işi sevgi işi
adama aşık olursan onun yanında olursun

ne var bende de performans anksiyetesi var
ve eşimle tanışmadan önce hiçbir ortamda söz alamaz konuşamaz bakkaldan ekmek alırken bile heyecanlanır göz teması kuramazdım

eşimle tanıştım onun gözünde öyle bi insanım ki kendi ezik halimden

Haklısınız siz evlenince hastalığınızı çözebildiniz mi peki

hala daha sunum vs yaparken hortluyor ama şu an eşim ve çevremdeki insanlarla rahat iletişim kuruyorum :)
mesela ben hiç telefonla konuşamazdım biliyo musun?
birini arayacaksam konuşacaklarımı yaZıp oradan okurdum

hala daha sunum vs yaparken hortluyor ama şu an eşim ve çevremdeki insanlarla rahat iletişim kuruyorum :)
mesela ben hiç telefonla konuşamazdım biliyo musun?
birini arayacaksam konuşacaklarımı yaZıp oradan okurdum

Ne güzek atlatabilmişssiniz...Çok sevindim adınıza..
Ben bu cocugun anlatmadığı başka hastalığı olabilceğinden korkuyorum açıkçası :KK43:

BİOPLAR bozukluk nedir ?:KK17:

Çağın hastalığı maalesef :/ Yani zor bir hastalık, tedavisi yok. İnsanlar arasında utangaç, sıkılgan olurlar ama telde, nette, sanal alemde aslancık olurlar. Tabi bu basit belirtiler.

Utangaçlık huyu olsa her zaman her yerde utangaç olur. Gerçekte de nette de telde de. Ama bu adam yüzüne bile bakmazken telde canım cicimli olunca şüphe duydum sadece.

Kendine sorman lazım sebebini..

Insanlarin ne yasadiklarini bilemiyoeuz ..
Tam tersini düşünürsen . bugun sizinle cok iyi konusan birinin yarin oburgun sus pus olmayacaginin ne garantisi var ki.. insanlar değişebilirler bi şans verin derim. ...

Yüz yüze konuşamayıp telefonda , internette döktüren insanları anlayamıyorum.Size uygun biri değil gibi geldi bana.Sonuçta ilişkiniz hep mesajlaşarak sürmeyecek.İnsanların arasına karıştığınızda sevgiliniz suskun çekingen siz ise konuşkan aktif olacaksınız.

Belki de seni beğendiği için utandı bu sebepten bakamıyor yüzüne. Bir süre daha tanımaya çalış. Uzak dur demek biraz önyargı olur gibime geliyor. Bol şans diliyorum sana :)

Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Dün biriyle tanıştım ilk buluşmamızdan önce telefonla konuşmuştuk telefonda gayet iyi anlaştık doğuda görev yapıyor gitmeden buluşalım istedik ve dün buluştuk.
Buluştuğumuzda bir anda dünkü neşeli sen şakrak adam gitti sessiz yüzüme bile bakmayan bir adam geldi.
Herhalde seni hayal kırıklığına uğrattım ya da çok durgunsun dedim. Kusura bakma bende sosyal fobi var sen üzerine alınma dedi.
Biraz deştiğimde şunları öğrendim ;
annesini lise yıllarına kadar hiç görmemiş lisede tanışmış annesiyle üvey anneyle büyümüş. Üvey annesi sorunlu bir kadınmış zor yıllar geçirmiş şimdide 27 yaşında doğuda görev yapıyor.
Konuşurken yere tuğlalara bakarak konuşuyor yüzüme bakmıyordu eee anlat bir şeyler hep ben konuştum dediğimde ne anlatayım dün telefonda her şeyi anlattım diyordu..Oturdumuz yarım saat süre içerisinde sadece ben konuştum o yere baktı ve ağzını açmadı desem yeridir..

Benim korkum başka psikolojik sorunları var mıdır ,bu sosyal fobi denilen sey nedir sorun olur mu ?
Psikoloji her alana etki eder evlilikte sorunlara yol açar mı ?
En önemlisi sizin fikriniz nedir bana msj atmış eve gidince çok beğendim seni ,seni kaybetmek istemiyorum,benim olur musun gibi...Ee daha 1-2 saat önce yüzüme bakmayan adamın eve gidince mi fobisi geçti anlamadım ben bu işler kızlar yaa Sosyal fobisi olan adam eve gidince benim olur musun çok beğendim prenses gibi cümleler kurabilir mi :KK43: Msjda telde bambaşka bir adam buluştuğumda bambaşka bir adam
Açık konuşmak gerekirse seni beğenmedi veya beklediğini bulamadı gerçi ikiside aynı şey :)) telefonda konuşurken annesini vardida bulusuncami üvey annesinin olduğu aklına geldi ilginç...

X