YENİ TANIŞTIĞIM ADAM HK

eğer eve gidince öyle msjlar atmasaydı diyecektim ki tamam utangaç fobisi var tamam olabilir Allah vermiş hastalığı...Ama telde öyle buluşunca böyle o canımı sıktı,soru işaretlerim arttı.
sosyapat da olsa dengesiz davranmış utangaçta olsa dengesiz davranmış dakka bir gol bir ama aklında kalmasın bi kaç daha görüş bence iyice gör durumunu

Onun bahsettiği de aynın şekildeydi kalabalık ortama girmeye çekinirmiş,karşı cinsle konuşurken çekinirmiş..
Ama msjda hiiiç öyle değil ben cvp vermediğim halde prenses vs dedi bile

sosyapat da olsa dengesiz davranmış utangaçta olsa dengesiz davranmış dakka bir gol bir ama aklında kalmasın bi kaç daha görüş bence iyice gör durumunu

görüşüp görüşmeme konusunda çok kararsızım..Ne derece değişebilir diye...
O ise 2.buluşma böyle olmayacak inan bana alışırım dedi ama

Bana yeni tanıştığınız için böyle olmuş gibi geliyor.. Bazı insanlar girişken olamayabiliyor.. Telefonda konuşmak internette sohbet etmek herkes için çok kolaydır.. Kolay iletişim kurarsın... Yüzyüze geldiğinde aynısı olmayabilir.. Daha ortak noktanız yok, konuşacak çok fazla bişeyde yok.. Ee telefonda da konuşulmuş bişeyler paylaşılmış... Utanmış çekinmiş geri planda kalmak istemiş olabilir.. Daha ilk buluşmanızmış.. Ben olsam biraz izlerdim.. Hep böyleyse zor senin için.. Ama zamanla geçebilir de bu durum...

zaten bu hafta doğuya gidiyor 4-5 ay görüşemicez telefonda da anlamam imkansızlaşcak emin değilim ama ...

Güzel laflara takılmayın, adamın psikolojik durumuna bakın. Hem 1-2 saat tanımayla kim kimin olmuş ki?
Tedavi oluyor muymuş? Olmuyorsa, o bu şekildeyken bir ilişki kurmanız çok zor, sancılı olur.

Güzel laflara takılmayın, adamın psikolojik durumuna bakın. Hem 1-2 saat tanımayla kim kimin olmuş ki?
Tedavi oluyor muymuş? Olmuyorsa, o bu şekildeyken bir ilişki kurmanız çok zor, sancılı olur.

bununla alakalı kitaplar almış kendine aşmaya çalışıyormuşş

Böyle bir yazı buldum kızlar ..

SOSYAL FOBİ HANGİ YAŞLARDA BAŞLAR?

Sosyal fobi alt tipine göre değişmekle birlikte erken ve geç ergenlik dönemi arasında başlar (10-17 yaş) Yaygın tipin daha erken yaşta başladığına dair bilgiler vardır.

KİMLERDE DAHA SIK GÖRÜLÜR?

Maddi durumu ve sosyal konumu , yetersiz ? , hiç evlenmemiş, işsiz ve eğitim düzeyi yüksek olmayanlarda sık görülmekle birlikte, hastalığın erken dönemlerinde toplum içine yeterince çıkmama de risk etmenleri arasındadır. Kalıtımdan daha çok, çocuk yetiştirme tarzı, ailenin başkalarıyla yeterince görüşmemesi ve ebeveyn modeli önemlidir. Çocukluk çağından itibaren aşırı çekingen olan kişilerde, gelecekte SF gelişme riski daha yüksektir
Ne yapmalıyım?

Her şeyden önce SF’nin bir hastalık olduğunun kabul edilmesi gerekmektedir. Çekingen kişilik bozukluğu ile birlikte sık görülmesi, toplum tarafından bu özelliklerin genellikle efendilik olarak kabul edilmesi kişileri tedavi arayışından alıkoymaktadır.

Oysa kaybettikleriniz neler? İyi bir iş, bir arkadaş, yalnız olmamak, kendine güvenmemek ve bir çok şey daha sıralayabiliriz. Bunun için en yakın zamanda ve yakınınızda olan bir psikiyatriste başvurun.

Sosyal fobisi olan bir bayan vardı forumda kendisini çalışmaya zorladıkları için eşine ve babasına düşman olmuş.
İlerde bu konuda sıkıntı yaşama.

hemen evlilikmi aklına geldi yeaaaa bir tanısan bacım

Onun bahsettiği de aynın şekildeydi kalabalık ortama girmeye çekinirmiş,karşı cinsle konuşurken çekinirmiş..
Ama msjda hiiiç öyle değil ben cvp vermediğim halde prenses vs dedi bile

Ben aynı durumu yaşayan biri olarak bunları yapamam. Daha yeni tanıştığı birine nasil böyle şeyler söylüyor anlamış değilim.

Bir şey sorcam bu sosyal fobi ileride evlensek bile cinselliğe de etkisi olucak belki değil mi ?
Belki evde oturmak isteyecek sürekli ki ben gezmeyi seven biriyim

Ben aynı durumu yaşayan biri olarak bunları yapamam. Daha yeni tanıştığı birine nasil böyle şeyler söylüyor anlamış değilim.

Ben de anlamadım dün gece geç olunca cvp yazamadım bir de şehitlerimiz olunca üzgündüm zaten ..
Bugün yine aynı seyi yaparsa uyarıcam kendisini...!

Ha
Sosyal fobisi olan bir bayan vardı forumda kendisini çalışmaya zorladıkları için eşine ve babasına düşman olmuş.
İlerde bu konuda sıkıntı yaşama.

Hadi yaa okumadım o konuyu denk gelemiş demek ki ..Allahım beterlerinden korusun hepimizi ya valla

İleride evlenirseniz ve evliliğinizi ayrı ayrı evlerden mesajlaşma yolu ile yürütecekseniz sorun olmaz gibi geliyor bana

Bir de gezmeyi sever mi demissin.Yanında tanıdığı kişiler oldukça gezmeyi sever heralde.Yanı benim için öyle arkadaşlarımla her yere giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…