- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
sosyapat da olsa dengesiz davranmış utangaçta olsa dengesiz davranmış dakka bir gol bir ama aklında kalmasın bi kaç daha görüş bence iyice gör durumunueğer eve gidince öyle msjlar atmasaydı diyecektim ki tamam utangaç fobisi var tamam olabilir Allah vermiş hastalığı...Ama telde öyle buluşunca böyle o canımı sıktı,soru işaretlerim arttı.
Bende sosyal fobi var mi bilmiyorum ama aşırı utangaç biriyim.Kalabalık ortamlara girmeye,yeni insanlarla tanışmaya cekinirim ve bu mesajda da bu forum sitesinde de aynı.Yeni tanıştığım kisiye mesaj atarken de aynı şekilde çekinirim.Bana tutarsız geldi açıkçası.
sosyapat da olsa dengesiz davranmış utangaçta olsa dengesiz davranmış dakka bir gol bir ama aklında kalmasın bi kaç daha görüş bence iyice gör durumunu
Bir kez daha görüşmeyi haketmiyor değil mi ?
Ben de kolay şeyler yaşamadım hepimizin hayatı yeterince zor..herkes kendine göre ağır şeyler yaşıyor..Ben dediğiniz gibi beni törpülemesine izin verirsem benliğimi kaybederim yorulurum ..
Ben sıcak kanlı güleç,girişken bir kızım..Sürekli eğlenmek isteyen ..
Bana yeni tanıştığınız için böyle olmuş gibi geliyor.. Bazı insanlar girişken olamayabiliyor.. Telefonda konuşmak internette sohbet etmek herkes için çok kolaydır.. Kolay iletişim kurarsın... Yüzyüze geldiğinde aynısı olmayabilir.. Daha ortak noktanız yok, konuşacak çok fazla bişeyde yok.. Ee telefonda da konuşulmuş bişeyler paylaşılmış... Utanmış çekinmiş geri planda kalmak istemiş olabilir.. Daha ilk buluşmanızmış.. Ben olsam biraz izlerdim.. Hep böyleyse zor senin için.. Ama zamanla geçebilir de bu durum...
Güzel laflara takılmayın, adamın psikolojik durumuna bakın. Hem 1-2 saat tanımayla kim kimin olmuş ki?
Tedavi oluyor muymuş? Olmuyorsa, o bu şekildeyken bir ilişki kurmanız çok zor, sancılı olur.
bu ilişki seni çok yorar.
dertsiz başına iş alırsın.
hemen evlilikmi aklına geldi yeaaaa bir tanısan bacımMerhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Dün biriyle tanıştım ilk buluşmamızdan önce telefonla konuşmuştuk telefonda gayet iyi anlaştık doğuda görev yapıyor gitmeden buluşalım istedik ve dün buluştuk.
Buluştuğumuzda bir anda dünkü neşeli sen şakrak adam gitti sessiz yüzüme bile bakmayan bir adam geldi.
Herhalde seni hayal kırıklığına uğrattım ya da çok durgunsun dedim. Kusura bakma bende sosyal fobi var sen üzerine alınma dedi.
Biraz deştiğimde şunları öğrendim ;
annesini lise yıllarına kadar hiç görmemiş lisede tanışmış annesiyle üvey anneyle büyümüş. Üvey annesi sorunlu bir kadınmış zor yıllar geçirmiş şimdide 27 yaşında doğuda görev yapıyor.
Konuşurken yere tuğlalara bakarak konuşuyor yüzüme bakmıyordu eee anlat bir şeyler hep ben konuştum dediğimde ne anlatayım dün telefonda her şeyi anlattım diyordu..Oturdumuz yarım saat süre içerisinde sadece ben konuştum o yere baktı ve ağzını açmadı desem yeridir..
Benim korkum başka psikolojik sorunları var mıdır ,bu sosyal fobi denilen sey nedir sorun olur mu ?
Psikoloji her alana etki eder evlilikte sorunlara yol açar mı ?
En önemlisi sizin fikriniz nedir bana msj atmış eve gidince çok beğendim seni ,seni kaybetmek istemiyorum,benim olur musun gibi...Ee daha 1-2 saat önce yüzüme bakmayan adamın eve gidince mi fobisi geçti anlamadım ben bu işler kızlar yaa Sosyal fobisi olan adam eve gidince benim olur musun çok beğendim prenses gibi cümleler kurabilir miMsjda telde bambaşka bir adam buluştuğumda bambaşka bir adam
Onun bahsettiği de aynın şekildeydi kalabalık ortama girmeye çekinirmiş,karşı cinsle konuşurken çekinirmiş..
Ama msjda hiiiç öyle değil ben cvp vermediğim halde prenses vs dedi bile
Ben aynı durumu yaşayan biri olarak bunları yapamam. Daha yeni tanıştığı birine nasil böyle şeyler söylüyor anlamış değilim.
Sosyal fobisi olan bir bayan vardı forumda kendisini çalışmaya zorladıkları için eşine ve babasına düşman olmuş.
İlerde bu konuda sıkıntı yaşama.
İleride evlenirseniz ve evliliğinizi ayrı ayrı evlerden mesajlaşma yolu ile yürütecekseniz sorun olmaz gibi geliyor bana
zaten bu hafta doğuya gidiyor 4-5 ay görüşemicez telefonda da anlamam imkansızlaşcak emin değilim ama ...