Hamur İşleri Yeni takıntım patates pizzası (Resimli)

Canım çok sevindim beğenmene.Afiyet bal şeker olsun.. hihoyyyt

mutlaka denemeliyim ellerine emegine saglik canima.s.

annemde yapıyorbundna çok guzel oluyor egrcektn çokta pratık elıne sağlık çok lezzetlı görunuyor

Teşekkürler kızlar..Umarım dener ve tadınca da beğenirsiniz...

canım çok güzel görünüyo ellerine ve emeğine sağlık

bende yapıyorum aynısından + 1veya 2yumurta koyuyorum ben.. (birinin sarısını az sıvı yağ ile çırpıp içine çörek otu + susam koyup tekrar karıştırıp üstüne döktürüyom)

ya seviyorum ben kkdan tarifleri denemeyi... dün bayat ekmeklerden pizzamsı bişi yapmıştım...
yarın da bu böreği yaparım... :)

teşekkürler tarif için... yapayım sonucu yazarım ...

ben yaptım dün :) gayet güzel oldu ... evdekiler de beğendi...annem yok da bu ara kendimi yemek yapmaya verdim... evdekiler de nasipleniyor işte ...

ben patatesleri rendeledim ; pişmez diye korktum... peynir biraz az vardı ; yoğurdu arttırdım biraz... susam da yokmuş evde ... öle sade oldu ama gayet yumuşak ve lezzetliydi... çok da kolay gerçekten ...

ya seviyorum ben kkdan tarifleri denemeyi... dün bayat ekmeklerden pizzamsı bişi yapmıştım...
yarın da bu böreği yaparım... :)

teşekkürler tarif için... yapayım sonucu yazarım ...

İçine ne koyarsan yakışacak bir pizza bu. Evde kalanları değerlendirmenin bi yolu.. Sosis sucuk hatta soğan koyanlar bile var. Damak tadına bağlı yani.
Deneyip beğenmene de çoook sevindim.. Ev halkı yemeklerinden memnun kalırsa belki annen gelince de sen yemek yaparsın.. :icecream:

ben yaptım canım görüntüs aynı resimdeki gibi ama içi çiğ hamur gibi oldu seninkide öylemi oluyor?????????

çokk güzel ve kolay bi tarif ilk fırsatta deniycem ellerine sglk cnma.s.

Üfffff olsada yesem keşke yaaa şutarafagitti
Ellerinize sağlık harika görünüyor,kesinlikle deneyeceğim canım:lepi:

çokk güzel ve kolay bi tarif ilk fırsatta deniycem ellerine sglk cnma.s.

Üfffff olsada yesem keşke yaaa şutarafagitti
Ellerinize sağlık harika görünüyor,kesinlikle deneyeceğim canım:lepi:

Ne kadar mutlu oldum güzel yorumlarınızla.. kaydirigubbakcemile2 Teşekkürler. Umarım deneyince de beğenirsiniz..

Evet annem yapıyor arada çok leziz oluyor ve hemen bayatlamıyor.Annem patatesli kek olarak yapıyor bunu.

Evet annem yapıyor arada çok leziz oluyor ve hemen bayatlamıyor.Annem patatesli kek olarak yapıyor bunu.

Evet canım patatesli kek de diyorlar. Zaten tarifi de keke tarifine çok benziyor.

Biliyorum bunun tadini..
Biraz icine ince kiyilmis kusbasi etle harika oluyor..

Valla içine ne koyarsan koy herşeyle çoook güzel oluyor bu. Yapanın damak tadına ve hayal gücüne bağlı olarak malzemeler genişletilebilir.. cokacimcoook :icecream:

çok pratik bir pizza malzemelerde değerleniyor
çok saol canımzemuszemus

hanımlar bende denedim tarifi tadı güzel aslında ama içi biraz çiğ kaldı sanki ve resimdeki gibide kabarmadı
neyi yanlış yaptım acaba öneriniz var mı:uhm:

hanımlar bende denedim tarifi tadı güzel aslında ama içi biraz çiğ kaldı sanki ve resimdeki gibide kabarmadı
neyi yanlış yaptım acaba öneriniz var mı:uhm:

Cnm un miktarını biraz azaltarak dene. Bi de fırının turboysa ondan dolayı da pişmemiş olabilir. Aynı kek gibi olacak...

sorma valla çok memnunlar... ben yemek yapmayı seviyorum hele değişik tarifler denemeyi daha çok seviyorum... arada bir yapınca güzel oluyor tabii...

annem yazık hergün yapınca biraz tabi kolaya kaçıyor haklı olarak ...

ama annecim düşmüş mensiküsü yırtılmış gelince de bana kalıcak biraz işler... ama olsun iyileşsin de :)))

ben de tarif yazayım bari ... belki benim gibi deneyip de memnun kalanlar olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…