Canım çok sevindim beğenmene.Afiyet bal şeker olsun.. hihoyyytyaptım,yaptım,yaptım.....hihoyyyt dediğim gibi hemen denedim....ve sonuç mükemmel....herkese denemesini tavsiye ediyorum,fakat ben biraz daha az pişirdim...yani üstü daha az kızardı...tarif için tekrar teşekkürler canım....
Şeniz
mutlaka denemeliyim ellerine emegine saglik canima.s.
annemde yapıyorbundna çok guzel oluyor egrcektn çokta pratık elıne sağlık çok lezzetlı görunuyor
canım kıvamı kek hamuru gibimi olacak fırına atmadan önce??????????
ya seviyorum ben kkdan tarifleri denemeyi... dün bayat ekmeklerden pizzamsı bişi yapmıştım...
yarın da bu böreği yaparım... :)
teşekkürler tarif için... yapayım sonucu yazarım ...
ben yaptım dün :) gayet güzel oldu ... evdekiler de beğendi...annem yok da bu ara kendimi yemek yapmaya verdim... evdekiler de nasipleniyor işte ...
ben patatesleri rendeledim ; pişmez diye korktum... peynir biraz az vardı ; yoğurdu arttırdım biraz... susam da yokmuş evde ... öle sade oldu ama gayet yumuşak ve lezzetliydi... çok da kolay gerçekten ...
ben yaptım canım görüntüs aynı resimdeki gibi ama içi çiğ hamur gibi oldu seninkide öylemi oluyor?????????
çokk güzel ve kolay bi tarif ilk fırsatta deniycem ellerine sglk cnma.s.
Üfffff olsada yesem keşke yaaa şutarafagitti
Ellerinize sağlık harika görünüyor,kesinlikle deneyeceğim canım:lepi:
Evet annem yapıyor arada çok leziz oluyor ve hemen bayatlamıyor.Annem patatesli kek olarak yapıyor bunu.
Biliyorum bunun tadini..
Biraz icine ince kiyilmis kusbasi etle harika oluyor..
hanımlar bende denedim tarifi tadı güzel aslında ama içi biraz çiğ kaldı sanki ve resimdeki gibide kabarmadı
neyi yanlış yaptım acaba öneriniz var mı:uhm:
İçine ne koyarsan yakışacak bir pizza bu. Evde kalanları değerlendirmenin bi yolu.. Sosis sucuk hatta soğan koyanlar bile var. Damak tadına bağlı yani.
Deneyip beğenmene de çoook sevindim.. Ev halkı yemeklerinden memnun kalırsa belki annen gelince de sen yemek yaparsın.. :icecream:
şimdi fırına koydum oturdum bilg başına ellerine sağlık :)