Hamur İşleri Yeni takıntım patates pizzası (Resimli)

evet cnm ben zaten öncedende yapıodum ama patases ve soğanlı hoş oluyor ellerinesağlık

Bende yaptim bugün ama susamini unutmusum üzerine dökmeye...olsun, yinede cooook harika oldu! :lepi:

Bende yaptım şu güzelim pizzadan tepsim de hemen hemen aynı ama çok ince oldu neden acaba?? Ayrıca ellerine saglık harika görünüyorrrrrr=))

emeğine sağlık canım . Sorularım olacak. Tarifinde bardak kullanmışsın ama su br. mı çay br. mı belirtmemişsin. Borcama dökün yazmışsın ama resimde sanki fırın tepsisine dökülmüş gibi gördüm. Bu detayları yazarsan sevinirim. Deniyeceğim çünkü. Bazan çok küçük bir ayrıntı bile önemli oluyor. Teşekkürlercevabını bekliyorum.

ellerine saglik cok guzel gorunuyor, deniycem bunu da sagol
bu arada benim de annemin ayni tabaklari var, corumdan acaba varmidir ki bunlar ?
cunku cogu kirildi ve cok seviyorn ariyor ariyor bulamiyor

eline sağlık hemen defterime not ettim

Afiyet olsun cnm

Bende yaptım şu güzelim pizzadan tepsim de hemen hemen aynı ama çok ince oldu neden acaba?? Ayrıca ellerine saglık harika görünüyorrrrrr=))

Patateslerin küçüktüyse az olmuş olabilir cnm.. Patates miktarını artırarak denemeni tavsiye ederim.

az önce yaptım tarifi güzel oldu.aynı sizinki gibi... ellerine sağlık, paylaşımın için saol
Çok sevindim cnm .Afiyet bal şeker olsun.. kaydirigubbakcemile5

emeğine sağlık canım . Sorularım olacak. Tarifinde bardak kullanmışsın ama su br. mı çay br. mı belirtmemişsin. Borcama dökün yazmışsın ama resimde sanki fırın tepsisine dökülmüş gibi gördüm. Bu detayları yazarsan sevinirim. Deniyeceğim çünkü. Bazan çok küçük bir ayrıntı bile önemli oluyor. Teşekkürlercevabını bekliyorum.

Cnm su bardağı kullanacaksın. Ben malzemesini biraz fazla koyduğum için mini fırın tepsisine döktüm ama verdiğim ölçüler borcama göre. Hatta keke kalıbında da yapılabilir belki. Eğer 2 ölçü yapacaksan sen de mini fırın tepsisini kullanabilirsin. Umarım deneyince memnun kalırsın. hihoyyyt

Canım eline sağlık, hamileyim okudum, hemen kalkıp yaptım. Şimdi de yiyorum. Çok pratik bişey, tadı da çok güsel oldu. Yalnız yaparken hamuru kalın gibi geldi de unu yarım bardak az koydum. Orjinalini bilmiyorum ama bu hali güsel olmuş opuyorumnanaktan

arkadaşım ben bu tarifi yaptım tadı güzel oldu ama öyle puf puf olmadı sıkı oldu biraz. Öyle olmasımı gerekiyor yoksa benmi beceremedim.

kızlar bu tarifi birde çifte kabartma tozuyla deneyin ben bunun içinde sosiste olanını yapıyodum bu tariften önce ve çift kabartma tozu koyuyodum... ama nolursa olsun patates oturtuyo biraz kek gibi kabar kabar olmuyo....

çok güzel olur bu tarif hele çayın yanınaaa miss gibiii bi daha gece bakmayacam bu tariflere baktıkça acıkıyorum:))))))

X