Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yorum yaptıktan sonra konuyu takip ediyorum ayrıntılı düzenle deyip konu takibini kaldırıyorum bunun daha basit yok mu ayarlardan direk kaldırayım.yorum yaparken her seferinde ayrıntılı düzenlemek zorunda kalıyorum sinir oluyorum hiç yorum yapmak içimden gelmiyo böyle olunca
Aynı sorun bende de var. Ve yaklaşık her 30 saniyede bi tekrarlıyo.Iphone safariden bağlandığım zaman beni atıyor siteden. Üye girişinden yani. Web sayfası görüntülenemiyor diyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Bu sorunu hala yaşıyor musunuz ?Aynı sorun bende de var. Ve yaklaşık her 30 saniyede bi tekrarlıyo.![]()
Msjlar arasi 30 saniye çok fazla flood atmayalim diye zaman koyulmuş güzel ama zaman uzun. Bunu 15 saniyeye dusuremez misiniz?Bu sorunu hala yaşıyor musunuz ?
Maalesef evet. Sayfadan atıyor, Web sayfası görüntülenmiyor diyorBu sorunu hala yaşıyor musunuz ?
ben yaşıyorum ama. ziyaretçi olarak sorun yok ama hesabıma giriş yapınca yavaşlıyor forum.
Dün geceye kadar yaşıyodum. Bugün olursa tekrardan bilgilendiririm :)Bu sorunu hala yaşıyor musunuz ?
Başka bir browser ile dener misiniz ? Eğer cookie ayarlarınız doğru değilse bu sorunu yaşayabilirsiniz.Maalesef evet. Sayfadan atıyor, Web sayfası görüntülenmiyor diyor
Iphonedan hem safari ile hem de google uygulamasıyla denedim. İkisinde de aynı sorunu yasıyorum.Başka bir browser ile dener misiniz ? Eğer cookie ayarlarınız doğru değilse bu sorunu yaşayabilirsiniz.
Cokie ayarlarınız kapalı olabilir.Iphonedan hem safari ile hem de google uygulamasıyla denedim. İkisinde de aynı sorunu yasıyorum.
Hemen deniyorum teşekkürlerCokie ayarlarınız kapalı olabilir.
Merhaba alt kısımda online kullanıcılar gözüküyordu
Şimdi kaldırıldı mı yoksa benim ayar mı yapmam lazm