• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

bi mesaj yazabilmek için 5 defa giriş yapıyorum :mad::mad::mad:bu neyaa sade ikimizmi varız koca kk da:cool::cool::cool::cool:

Merhabalar,

Forum Seçeneklerindeki yazi ile ilgili ayarlara yazinin kalinliginida kaydedebilcegimiz bi özellik getirebilir misiniz?
Yani mesela ben yazinin kalin(bold) olmasi için her seferinde yaziyi seçip B tusuna basmadan gönderemiyorum..

Simdiden tesekkürler ilginiz için...

Merhabalar,

Forum Seçeneklerindeki yazi ile ilgili ayarlara yazinin kalinliginida kaydedebilcegimiz bi özellik getirebilir misiniz?
Yani mesela ben yazinin kalin(bold) olmasi için her seferinde yaziyi seçip B tusuna basmadan gönderemiyorum..

Simdiden tesekkürler ilginiz için...
Güzel bir noktaya barnak basmışsınız tebrikler :KK9: her seferinde bold yap renk seç çok yorucu ya

ben yaşıyorum ama. ziyaretçi olarak sorun yok ama hesabıma giriş yapınca yavaşlıyor forum.
Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz acaba tarayıcıda mı sorun var,geçmişi sil istersen.Ben de sorun yok çünkü.

Güzel bir noktaya barnak basmışsınız tebrikler :KK9: her seferinde bold yap renk seç çok yorucu ya

tesekkür ederim :KK48:

Renk seçimini kalici yapabilirsiniz, yukarida isminizin üzerine tiklayip Forum Seçeneklerinden istediginiz rengi ayarlayin o kalici oluyor ama Bold olmasi için her seferinde tek tek yapiyorum :eek:

tesekkür ederim :KK48:

Renk seçimini kalici yapabilirsiniz, yukarida isminizin üzerine tiklayip Forum Seçeneklerinden istediginiz rengi ayarlayin o kalici oluyor ama Bold olmasi için her seferinde tek tek yapiyorum :eek:
O seçenek sadece Pro üyeler için geçerli canım.:KK48:

Kişisel bilgilerime her girdiğimde daha önce seçmiş olduğum yerler sıfırlanıyor, meslek, eğitim durumu, yaşadığım yer vs.. Açılan listelerin en başındaki mesleği, eğitim durumunu vs. kabul ediyor değiştirmezsem.
İlişki durumu da seçili olmuyor her kaydet dediğim de uyarı alıyorum.

Back
X