- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bende vallaaz önce dakikada kaç kez giriş yaptımçok sinirliyim şu an
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende vallaaz önce dakikada kaç kez giriş yaptımçok sinirliyim şu an
![]()
yasakım ben çıkıyomBende vallaoffff lütfen bi bakın neden oluyo
![]()
Offf bende çıkıyorum çekilmez bu durumda kkyasakım ben çıkıyomsinir oldum iyice
![]()
Giriş yaparken beni hatırlaya tıklamıyorsunuzdur..bi mesaj yazabilmek için 5 defa giriş yapıyorumbu neyaa sade ikimizmi varız koca kk da
![]()
Giriş yaparken beni hatırlaya tıklayarak girmeyi deneyin..Sorun bundan kaynaklı olabilir..Offf bende çıkıyorum çekilmez bu durumda kk![]()
Aslında hep hatırla tikliydi.ama düzeldi şimdi olmuyo.Teşekkürler .Giriş yaparken beni hatırlaya tıklayarak girmeyi deneyin..Sorun bundan kaynaklı olabilir..
sorun düzeldi teşekkürlerGiriş yaparken beni hatırlaya tıklamıyorsunuzdur..
Şuan bir yavaşlık yok.forumda önemli bir yavaşlık söz konusu şu an. geçicimi acaba?
Güzel bir noktaya barnak basmışsınız tebriklerMerhabalar,
Forum Seçeneklerindeki yazi ile ilgili ayarlara yazinin kalinliginida kaydedebilcegimiz bi özellik getirebilir misiniz?
Yani mesela ben yazinin kalin(bold) olmasi için her seferinde yaziyi seçip B tusuna basmadan gönderemiyorum..
Simdiden tesekkürler ilginiz için...
Şuan bir yavaşlık yok.
Hangi tarayıcı kullanıyorsunuz acaba tarayıcıda mı sorun var,geçmişi sil istersen.Ben de sorun yok çünkü.ben yaşıyorum ama. ziyaretçi olarak sorun yok ama hesabıma giriş yapınca yavaşlıyor forum.
Güzel bir noktaya barnak basmışsınız tebriklerher seferinde bold yap renk seç çok yorucu ya
O seçenek sadece Pro üyeler için geçerli canım.tesekkür ederim
Renk seçimini kalici yapabilirsiniz, yukarida isminizin üzerine tiklayip Forum Seçeneklerinden istediginiz rengi ayarlayin o kalici oluyor ama Bold olmasi için her seferinde tek tek yapiyorum![]()
O seçenek sadece Pro üyeler için geçerli canım.![]()