• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Bence birini alintiladigimizda kisi eger o alintilanan mesaji tekrar editliyorsa bize bilgi gelmeli. Benim ufak bi onerim tabiki bunun bilgisayar dilinda karsiligi var mi bilemiyorum...

Sitenin yeni halini begenmedim.. sağ taraf bıraz daha küçültülüp ,konu kısmı genişletşlenilir..
Saygılar sayın Mune Mune 'm

Sitenin yeni halini ben de beğenmedim. Ayrıca siz bi güncelleme/bakım gibi bişey yaptınız ve siz bunu yaptıktan sonra site yavaşladı. Mune Mune Kazen Kazen

Sağ tarafa bi özelleştirme gibi bişey eklesek de bari genişliğini kendimiz ayarlayabiliyor olsak olmuyor mu? Bana göre yeni eklenen sağ taraf çok gereksiz. Akış gibi bişey olmuş ama hoşuma gitmedi.

sag taraftakı akıs zaten mevcut bulundugumuz sayfanın aynısı.. ılgılı topıktede sıralamayı son msj olarak ayarladıgımızda aynı seyler yanyaana cıkıyordu ve artık bosu bosuna sayfa küçülüyor..
Mune Mune Kazen Kazen

sag taraftakı akıs zaten mevcut bulundugumuz sayfanın aynısı.. ılgılı topıktede sıralamayı son msj olarak ayarladıgımızda aynı seyler yanyaana cıkıyordu ve artık bosu bosuna sayfa küçülüyor..
Mune Mune Kazen Kazen
O akış orada olmak zorundaysa o halde farklı forumlardaki mesajlar gözükse daha iyi olur. Bulunduğumuz sayfa, mesela bdv'deyiz, sağ taraftaki akışta da bdv konuları yer alıyor. Bunun yerine bdv sayfası açıkken sağ taraftaki akışta diğer forumlara yazılan mesajlar olabilir mesela siyaset, geyik, tavsiyeler, güzellik vs yani akışta da o an bulunduğumuz mevcut sayfanın olması anlamlı değil bence. Mune Mune Kazen Kazen

Hangi bölümden bahsettiğinizi anlayamadım desem ?

Hangi bölümden bahsettiğinizi anlayamadım desem ?
Adsız.webp

bulundugumuz topıktekı konular aynı sıralamayla boyle duracagına (aynı anda son msjı alan konu yukarı cıkıyor) ;
madem son msjları gorebılecegımız bır alan acmak ıstıyoruz o zaman tüm konulardakı yenı msjları gosterır bır tablo olsa.
su anda 2 aynı sayfayı eş zamanla guncellemıs olmaktasınız.

O akış orada olmak zorundaysa o halde farklı forumlardaki mesajlar gözükse daha iyi olur. Bulunduğumuz sayfa, mesela bdv'deyiz, sağ taraftaki akışta da bdv konuları yer alıyor. Bunun yerine bdv sayfası açıkken sağ taraftaki akışta diğer forumlara yazılan mesajlar olabilir mesela siyaset, geyik, tavsiyeler, güzellik vs yani akışta da o an bulunduğumuz mevcut sayfanın olması anlamlı değil bence. Mune Mune Kazen Kazen
güzel paint becerimle anlatmaya çalıştım ama umarım becerebılmısımdır :KK24:

Sitenin yeni hali çok kötü ve çok yavaş nedense konular minnacık kalmış yan taraftada yeni msj kısmı diğerinin kopyası şeklinde Bence eski haline dönse çok iyi olur.
Siteye giresim gelmiyor:KK43:

artık çizelgeleri yapamıyoruz galiba, eski çizelgem kalmış, silsem silinmiyor, değiştirsem değiştirilmiyor. çizelgelerimizi yeniden oluşturabilelim

mesela 1200 sayfalık bir konu var ve ben 507.sayfayı bulmak istiyorum,ok işaretiyle 10 ar 10 ar gidiliyor ya oraya bir yere mesela bir kutucuk yapılsa,direkt gitmek istediğimiz sayfanın numarasını yazıp entere bassak ve 507.sayfa karşımıza çıksa?

Eskiden banlaninca bi mesajla su konudaki su yorumundan su sebeple banlandiniz diye dogru duzgun bi bildirim gelirdi, simdi banlandigimda tek kelime yaziyo "uslup" "polemik" vs. Nerde ne yazmisim da ne olmus hicbi bilgilendirme yok. Kizlar sizde de boyle mi

Toplu mesaj atmak mümkün değil mi? özel mesaj atmak istiyorum ama 15 üyeyi ilgilendiren bir konu/ soru. Bu durumda hepsine birden ulaşmak mümkün değil mi?

Dün telefonumda kk ekranı kendiliğinden değişti , böyle olunca kullanışlı gelmedi . Yeni mesajlar , izlenen konular vs, bu şekilde açılıyor . Ekranı yan çevirsemde fayda etmiyor . Ayarlarla oynamadım , eski haline nasil gelir acaba ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
eskiden profilimizi kim ziyaret etmiş görüyoduk şimdi o yokmu aradım ama bulamadım

Birde burada tv programlarının tartışıldığı dizilerle programlarla ilgili bi topik vardı bulamıyorum yardımcı olabilecek biri yazarmı acaba.
Edit:buldum arkadaşlar

Son düzenleme:
Back
X