• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Bu sorunu hala yaşıyor musunuz ?

Curly telde opera miniden ve normal tarayıcıdan giriş yapamıyorum şifreyi ve kullanıcı adını giriyorum giriş yapmıyor tekrar aynısını istiyor tekrar tekrar devam ediyor.

Yukarı da bi arkadaşta yazmış bu durumu, hoş ben genelde pcden giriyorum da yine de telden bağlanan arkadaşlar için haberiniz olsun

Curly telde opera miniden ve normal tarayıcıdan giriş yapamıyorum şifreyi ve kullanıcı adını giriyorum giriş yapmıyor tekrar aynısını istiyor tekrar tekrar devam ediyor.

Yukarı da bi arkadaşta yazmış bu durumu, hoş ben genelde pcden giriyorum da yine de telden bağlanan arkadaşlar için haberiniz olsun
Opera mini harici bir browser ile denediniz mi ?
Bu tekrar tekrar giriş yapmanızı istemesinin sebebi kullandığınız tarayıcının cookie özelliğini kapatmış olmanızdır.(büyük ihtimalle)
Bunu kontrol edebilirsiniz veya kullandığınız tarayıcıyı genelde default/varsayılan ayarlara getirmeniz sorununuzu çözecektir.

Baş bir browser / tarayıcı kullandığınızda bu sorun kalkıyorsa, problem kullandığınız browser/ tarayıcının ayarları ile alakalıdır

bı sey de ben sorayım cıkısı bulamıyorum:KK23:
Bak burda Azerin'cim:KK19:

kk.webp

kızlaar yardım edermisiniz lütfen.
sitenin önceki halinde bir sayfada bi sürü mesaj oluyodu.şimdi çok az var sürekli sayfa atlamak zorunda kalıyorum.
bunu tekrardan nasıl ayarlayabilirim acaba???

kızlaar yardım edermisiniz lütfen.
sitenin önceki halinde bir sayfada bi sürü mesaj oluyodu.şimdi çok az var sürekli sayfa atlamak zorunda kalıyorum.
bunu tekrardan nasıl ayarlayabilirim acaba???

tekrar ayarı yok, yeni sitede bu şekilde her sayfada 10 mesaj :KK51:

online kişileri görebilir miyiz?

yukarıda ki forumlar yazan yere tıklarsanız sağ köşe online kullanıcılar gözüküyor :KK28:

Ya ne kadar gerekli bilmiyorum ama, benim şöyle bir önerim var. Konular içinde KİB butonu koyulsa. Çünkü bazı konular gerekli gereksiz uzuyor yada uzatılıyor. Yada fake oluyor. Hatta bazı konularda üyeler seviyesiz bir şekilde tartışıyor, gerçi siz bu durumda direk müdahale ediyosunuz ama o kişiler ban yese bile diğerleri uzatıyor gibi gibi...

Belki saçma düşünmüş olabilirim, ama içimde kalmasından iyidiro_O

Ya ne kadar gerekli bilmiyorum ama, benim şöyle bir önerim var. Konular içinde KİB butonu koyulsa. Çünkü bazı konular gerekli gereksiz uzuyor yada uzatılıyor. Yada fake oluyor. Hatta bazı konularda üyeler seviyesiz bir şekilde tartışıyor, gerçi siz bu durumda direk müdahale ediyosunuz ama o kişiler ban yese bile diğerleri uzatıyor gibi gibi...

Belki saçma düşünmüş olabilirim, ama içimde kalmasından iyidiro_O

Bu zaten mevcut ..

Back
X