• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Kazen
sizden ricam lütfen ama lütfen uygulamayı ya da tapatalk kullanımını aktif hale getirmeniz.
benim telefonum yeni ve stabil model değil. uygulamalarda yine fena değil ama internete girip çıkmak tam bir çile benim için. chrome sürekli çöküyor. hız yüksek olsa da yavaş açılıyor. diğer tarayıcılar için de böyle.
en azndan benim durumum için. ben bana özgü bir sorun olduğunu sanıyordum ama uygulamayı ararken başlıklarda gördüğüm kadarıyla bu konuda genel bir sitem var. dikkate alırsanız çok ama çok mutlu oluruz.

kızlar yorum yaptıktan sonra konuyu takip ediyorum ayrıntılı düzenle deyip konu takibini kaldırıyorum bunun daha basit yok mu ayarlardan direk kaldırayım.yorum yaparken her seferinde ayrıntılı düzenlemek zorunda kalıyorum sinir oluyorum hiç yorum yapmak içimden gelmiyo böyle olunca

kızlar yorum yaptıktan sonra konuyu takip ediyorum ayrıntılı düzenle deyip konu takibini kaldırıyorum bunun daha basit yok mu ayarlardan direk kaldırayım.yorum yaparken her seferinde ayrıntılı düzenlemek zorunda kalıyorum sinir oluyorum hiç yorum yapmak içimden gelmiyo böyle olunca

Üstte sayfa sayılarının en sağında ' konu takip iptal ' seçeneğiyle kolay yoldan halledebilirsiniz .

Başka bir browser ile dener misiniz ? Eğer cookie ayarlarınız doğru değilse bu sorunu yaşayabilirsiniz.
Iphonedan hem safari ile hem de google uygulamasıyla denedim. İkisinde de aynı sorunu yasıyorum.

dünden beri tlfdan giremiyorum KK ya.sayfayı açıyorum giriş yapıyorum giriş yaptığım halde tekrar şifre istiyor bu sürekli tekrar ediyor aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bi tek bende mi oluyor :KK14:

Merhaba alt kısımda online kullanıcılar gözüküyordu
Şimdi kaldırıldı mı yoksa benim ayar mı yapmam lazm

konu açarken bazen tutturamayabiliyorum.ama bazıları da benden beter başlığa bakmadan konuyla ilgisiz muhabbet çıkarmaya uğraşıyorlar.bir de hala anlamış değilim bazı insanlar gerçekten dertlerini döküyor.inatla dalga geçiyor bir kesim.kimisi de yöneticilerin arkasına saklanıp dalga geçende var.ayrıca sadece üreme sağlığı kadına ait değil sağlıksız spermle de olmuyor.bunu düşünen çok az.

Back
X