İmza kismini goremiyorum ben. Nerde ki? Onun disinda hersey 10 numara
İmzam gorunmuyor ama asagida onu yapamiyorumyukarda kullanıcı adınızın üstüne gelince aşağı doğru açılan seçeneklerde imza ayarları yazıyor ordan yapabilirsiniz
Eski sistemdeki ' aboneliklerim ' i kastediyorsanız eğer , yukarda ' izlenen konular ' başlığı altında yer alıyor .Ben takip ettiğim konuları bir tuşla erişmek istiyorum başka derdim yok
İmzam gorunmuyor ama asagida onu yapamiyorumilla bilgisayari mi acmam lazim
Ben takip ettiğim konuları bir tuşla erişmek istiyorum başka derdim yok
Kazen bey , o anda okumaktan olduğumuz konu içinde mesajlarda gecen kelime araması yapabiliyor muyuz ?
Telden yapınca arama sonucları çıkmıyor , ben mı yapamadım bir türlü bilemiyorum .
Eski sistemdeki bu özellik , sayfası cok ilerlemiş konularda ciddi kolaylık sağlıyordu .
Çoklu alıntıda hala sıkıntı var.
Çoklu alıntı yapmak istediğimde, mesaj altındaki çoklu alıntıya tıklıyorum, "Seçmiş olduğunuz mesaj çoklu alıntıya eklenmiştir" göstergesini alıyorum.
Ancak bir kaç çoklu alıntı daha ekleyip, en sonuncusunda artık mesajımı yazmak için "Cevapla"ya tıkladığımda, sadece ve sadece alıntıladığım son mesaj, mesaj yazma kısmına kopyalanıyor.
Şuanda çoklu alıntı yapmanın tek yolu, "Çoklu alıntı"ya tıklamak, sonra "Cevapla"ya tıklamak, sonra tabii ekran en aşağıya kayacak otomatikman, sonra tekrar yukarı çıkmak, alıntılanmak istenen ikinci mesajı bulup, aynı işlemi bütün istenen mesajlar alıntılanana kadar defalarca tekrar etmek.
Bunun eski sistemde olduğu gibi daha kolay hale getirilmesi gerek
cevapla seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ekle yazan kısma tıklıyomusunuz ?
OFT ekranına saat bilgisini de eklemek mümkün olur mu acaba ?
Birkaç tanede ben yazayim
1 üyelerin online olduğunu gösteren yeşil ışık gelebilir mi
2 oft nin durdurma butonu yok çok hızlı akiyo
3 üyelerin üyelik tarihi ve mesaj sayisi gorunsun lütfen
4 yazarken imleç kullandığımız ifadenin sağına geçmiyor bi turlu
5 imzalar geri gelebilir mi
6 konuların altında kimler konuyu okuyor o özellikte gelsin lütfen
Simdilik bu kadar
Ben takip ettiğim konuları bir tuşla erişmek istiyorum başka derdim yok
Cepten site hep böylemi olacak acaba bir cevap verseniz patron yarım site gibi ne imza görünüyor ne bişey illa yan mı çeviricez telefonu farkındaysanız bi çok kişinin (cepten girenlerin) sorunu bundan kaynaklanıyor
3 iste bu özellik teli yan tutunca var dik tutunca yok imzada yokTelden bunun testini yapmadım ama PC de bu konuda veya bu kategoride arat gibi seçenekler var.
soru
ve cevap
Bu güzel öneri, notumuzu aldık ama çok gerekli mi ?
1 olabilir ama emin değilim
2 biraz bekleyin durur
3 soldaki profil fotoğrafınızın altında bu var
4 klavyenizi bir temizletmenizi öneririm, büyük ihtimalle o tuş bozuk
5 imzalar geri geldi
6 bu özelliği nereden aktif edeceğimizi bulamadık hala ama olacak diye umuyoruz.
En üstteki menüde "İzlenen Konular" yazısının üzerine farenin okunu getirip tıklarsanız tek tuşta gitmiş olursunuz.
Açtığım konuları göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?