• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

Ben takip ettiğim konuları bir tuşla erişmek istiyorum başka derdim yok

Birde ben fotolar yükleyemiyorum
foto paylaşımım olmuyor

Eski sistemdeki ' aboneliklerim ' i kastediyorsanız eğer , yukarda ' izlenen konular ' başlığı altında yer alıyor .

Dün bahsettiğim iki farklı uyarı:

bir başlığı okurken çok beklediğimde, iki sayfayı birleştirip :Gösterilebilecek daha fazla mesaj var. Görmek istiyor musunuz? diyor. Bende görmek istiyoruma tıklayıp, tek tek nerdeyim diye bakıyorum:KK53: ama başka kimse şikayet etmediğine göre sanırım bu sadece benim için sorun olmuş, o yüzden boşverin diyorum:KK22:

cevap yazarken başkası benden önce yazdığında: Bu sayfayı en son ziyaret ettiğinizden beri gönderilmiş mesajlar. Görmek istiyor musunuz? diyor, bunda bi sorun yok zaten

sonuç itibariyle sorun yok yine de kopyalayıp not alcam dediyimden yazdım

İmzam gorunmuyor ama asagida onu yapamiyorum:KK51: illa bilgisayari mi acmam lazim

eger imzadan kasıt buysa ben görüyorum :KK53: telden görünmüyo olabilir mi ?

"adsız yerlerden geldim.. toprağım yok.. anavatanım belirsiz..
ateşler yakıyorum parmaklarımla..ve sana şarkılar söylüyorum kalbimle..
Filistin’de doğdum..yerim yok, toprağım yok, yurdum yok.."

bi de benim avatar hala düzelmedi, vezirimin kafası yok:KK53: o konuda yapılacak bir şey yoksa değiştireyim

Bildirimi açman gerekiyor bazen bu bildirim açılıyor bazen açılmıyor, telefonun symbian

takip etmek istediginiz konuyu
izlemeye alınca her yorum
yapıldıgında bildirim geliyor

Cepten site hep böylemi olacak acaba bir cevap verseniz patron yarım site gibi ne imza görünüyor ne bişey illa yan mı çeviricez telefonu farkındaysanız bi çok kişinin (cepten girenlerin) sorunu bundan kaynaklanıyor

Kazen Kazen bey , o anda okumaktan olduğumuz konu içinde mesajlarda gecen kelime araması yapabiliyor muyuz ?

Telden yapınca arama sonucları çıkmıyor , ben mı yapamadım bir türlü bilemiyorum .
Eski sistemdeki bu özellik , sayfası cok ilerlemiş konularda ciddi kolaylık sağlıyordu .

Telden bunun testini yapmadım ama PC de bu konuda veya bu kategoride arat gibi seçenekler var.

Çoklu alıntıda hala sıkıntı var.
Çoklu alıntı yapmak istediğimde, mesaj altındaki çoklu alıntıya tıklıyorum, "Seçmiş olduğunuz mesaj çoklu alıntıya eklenmiştir" göstergesini alıyorum.
Ancak bir kaç çoklu alıntı daha ekleyip, en sonuncusunda artık mesajımı yazmak için "Cevapla"ya tıkladığımda, sadece ve sadece alıntıladığım son mesaj, mesaj yazma kısmına kopyalanıyor.
Şuanda çoklu alıntı yapmanın tek yolu, "Çoklu alıntı"ya tıklamak, sonra "Cevapla"ya tıklamak, sonra tabii ekran en aşağıya kayacak otomatikman, sonra tekrar yukarı çıkmak, alıntılanmak istenen ikinci mesajı bulup, aynı işlemi bütün istenen mesajlar alıntılanana kadar defalarca tekrar etmek. :KK12:

Bunun eski sistemde olduğu gibi daha kolay hale getirilmesi gerek :KK51:

soru

cevapla seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ekle yazan kısma tıklıyomusunuz ?

ve cevap :)

OFT ekranına saat bilgisini de eklemek mümkün olur mu acaba ? o_O

Bu güzel öneri, notumuzu aldık ama çok gerekli mi ?

Birkaç tanede ben yazayim
1 üyelerin online olduğunu gösteren yeşil ışık gelebilir mi
2 oft nin durdurma butonu yok çok hızlı akiyo
3 üyelerin üyelik tarihi ve mesaj sayisi gorunsun lütfen
4 yazarken imleç kullandığımız ifadenin sağına geçmiyor bi turlu
5 imzalar geri gelebilir mi
6 konuların altında kimler konuyu okuyor o özellikte gelsin lütfen
Simdilik bu kadar:p

1 olabilir ama emin değilim
2 biraz bekleyin durur :)
3 soldaki profil fotoğrafınızın altında bu var
4 klavyenizi bir temizletmenizi öneririm, büyük ihtimalle o tuş bozuk
5 imzalar geri geldi
6 bu özelliği nereden aktif edeceğimizi bulamadık hala ama olacak diye umuyoruz.

En üstteki menüde "İzlenen Konular" yazısının üzerine farenin okunu getirip tıklarsanız tek tuşta gitmiş olursunuz.

İlk başta ve hala üstteki yazıların küçüklüğü dışında bir problem yok bence:)

Ve gerçekten arayüzü çok kullanışlı bir site olmuş çok beğendim alıştıkça daha güzel geleceğine eminim :)

Cepten site hep böylemi olacak acaba bir cevap verseniz patron yarım site gibi ne imza görünüyor ne bişey illa yan mı çeviricez telefonu farkındaysanız bi çok kişinin (cepten girenlerin) sorunu bundan kaynaklanıyor

Sayın Bibibella Bibibella
Amacınız forumu kullanmak mı ? Yoksa imzalara bakıp çıkmak mı ? Kusura bakmayın size denk geldi hışım ama inanın dalga geçer gibi sorunca dayanamadım. Cep telefonuna imzayı sığdıramadık, bunun için üzgünüz sığmasını istiyorsanız sizin de söylediğiniz gibi cep telefonunu yan çevirin.

Telden bunun testini yapmadım ama PC de bu konuda veya bu kategoride arat gibi seçenekler var.

soru

ve cevap :KK66:

Bu güzel öneri, notumuzu aldık ama çok gerekli mi ?

1 olabilir ama emin değilim
2 biraz bekleyin durur :KK66:
3 soldaki profil fotoğrafınızın altında bu var
4 klavyenizi bir temizletmenizi öneririm, büyük ihtimalle o tuş bozuk
5 imzalar geri geldi
6 bu özelliği nereden aktif edeceğimizi bulamadık hala ama olacak diye umuyoruz.

En üstteki menüde "İzlenen Konular" yazısının üzerine farenin okunu getirip tıklarsanız tek tuşta gitmiş olursunuz.
3 iste bu özellik teli yan tutunca var dik tutunca yok imzada yok
4 klavyem yok telden giriyorum bunlar teldeki sorunlar

Back
X