3 iste bu özellik teli yan tutunca var dik tutunca yok imzada yok
4 klavyem yok telden giriyorum bunlar teldeki sorunlar
teşekkür ederimsağ yukarda kullanıcı adınızın üstüne gelince aşağı dogru açılan seçeneklerde ' açtıgım konular ' seçeneginden görebilirsiniz
mesaj değiştirme özelliği ilk başta vardı sonra yokolmuş geri gelecek mi?
bazen imla hatası ya da anlatım bozukluğu yaptığımı farkediyorum ama değiştiremiyorum bu yüzden
edit : gelmiş bile bu özellik
Kazen konuyu fırçalamak icinmi actin yoksa sorunları yazalım diyemi neyse dun ve bugünkü fircami yedim doydum anladım yorulmussun ama ee konuyu da yazalım diye acmissin neyse yarınki fircam için gelirim gene iyi geceler600 pix genişliğinde bir imzayı cep telefonuna sığdıramadığımız için üzgünüz
Kazen konuyu fırçalamak icinmi actin yoksa sorunları yazalım diyemi neyse dun ve bugünkü fircami yedim doydum anladım yorulmussun ama ee konuyu da yazalım diye acmissin neyse yarınki fircam için gelirim gene iyi geceler
ticker ekleyemiyor muyuz, oğluşumun doğum gününü ekleyemiyorum
işte tek sorunum buuuuuuuuuuuuuuuCepten siteye girdigimizde cok yavas islem yapabiliyoruz ve mobil uygulamaya gire daha fazla sarj harciyo sevgili yoneticim onun disinda sitede sorun yok ama her zaman bilgisayari acmak mumkun olmuyor mobil uygulamaya ihtiyacimiz var
aynenbi kaç konu içi msjlarda okudum da çok kaba üslupla eleştri yapanlar var
kaç gündür site yönetimine bildiğin trip atıyoruz yahu
emege saygı lütfen
Cepten siteye girdigimizde cok yavas islem yapabiliyoruz ve mobil uygulamaya gire daha fazla sarj harciyo sevgili yoneticim onun disinda sitede sorun yok ama her zaman bilgisayari acmak mumkun olmuyor mobil uygulamaya ihtiyacimiz var
Yeni konu açtım ama kimse ilgi göstermedi bende yer işgal etmesin diye silmek istedim aradım aradım sil yok
Kendi konumu rapor ettim
Sil varda ben mi bulamadım?
Birde cevap gönderirken çok sık hata mesajı veriyor
The servet responded....... İle başlayan msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?