• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

3 iste bu özellik teli yan tutunca var dik tutunca yok imzada yok
4 klavyem yok telden giriyorum bunlar teldeki sorunlar

600 pix genişliğinde bir imzayı cep telefonuna sığdıramadığımız için üzgünüz :)

mesaj değiştirme özelliği ilk başta vardı sonra yokolmuş geri gelecek mi?
bazen imla hatası ya da anlatım bozukluğu yaptığımı farkediyorum ama değiştiremiyorum bu yüzden

edit : gelmiş bile bu özellik :KK76:

mesaj değiştirme özelliği ilk başta vardı sonra yokolmuş geri gelecek mi?
bazen imla hatası ya da anlatım bozukluğu yaptığımı farkediyorum ama değiştiremiyorum bu yüzden

edit : gelmiş bile bu özellik :KK76:

Mesaj düzenleme hakkı şu anda aktif. 30 dakika içinde yazım hatası yaptığınız mesajları düzenleyebilirsiniz.

600 pix genişliğinde bir imzayı cep telefonuna sığdıramadığımız için üzgünüz :KK66:
Kazen konuyu fırçalamak icinmi actin yoksa sorunları yazalım diyemi neyse dun ve bugünkü fircami yedim doydum anladım yorulmussun ama ee konuyu da yazalım diye acmissin neyse yarınki fircam için gelirim gene iyi geceler:KK72:

Cepten siteye girdigimizde cok yavas islem yapabiliyoruz ve mobil uygulamaya gire daha fazla sarj harciyo sevgili yoneticim onun disinda sitede sorun yok ama her zaman bilgisayari acmak mumkun olmuyor mobil uygulamaya ihtiyacimiz var :(

Kazen konuyu fırçalamak icinmi actin yoksa sorunları yazalım diyemi neyse dun ve bugünkü fircami yedim doydum anladım yorulmussun ama ee konuyu da yazalım diye acmissin neyse yarınki fircam için gelirim gene iyi geceler

Aynı soruyu dün soruldu cep telefonunu yan çevirince imza çıkacaktır dedim ve çıktı. Lakin "ben öyle yoruluyorum" diyince ve arkasından bugün aynı soru gelince ne yapayım ?

cep telefonundan imzayı görmek istiyorsan telefonu yan çevireceksin. Bu kadar basit ve imzayı görmek bu kadar önemlimi ? O kadar önemli sorun varken. Lütfen biraz da bizim yerimize koyun kendinizi 3 gündür cevaplanmış sorular geliyor. Israrla üşenmeden cevap veriyoruz ama el insaf ...

Yeni konu açtım ama kimse ilgi göstermedi bende yer işgal etmesin diye silmek istedim aradım aradım sil yok
Kendi konumu rapor ettim
Sil varda ben mi bulamadım?

bi kaç konu içi msjlarda okudum da çok kaba üslupla eleştri yapanlar var :KK43:
kaç gündür site yönetimine bildiğin trip atıyoruz yahu :KK53:
emege saygı lütfen :KK9::KK9::KK9:

Birde cevap gönderirken çok sık hata mesajı veriyor
The servet responded....... İle başlayan msj

Cepten siteye girdigimizde cok yavas islem yapabiliyoruz ve mobil uygulamaya gire daha fazla sarj harciyo sevgili yoneticim onun disinda sitede sorun yok ama her zaman bilgisayari acmak mumkun olmuyor mobil uygulamaya ihtiyacimiz var :(

Mobil uygulama çok yetersiz maalesef.

Yeni konu açtım ama kimse ilgi göstermedi bende yer işgal etmesin diye silmek istedim aradım aradım sil yok
Kendi konumu rapor ettim
Sil varda ben mi bulamadım?

Yasal olarak konuları saklamak zorunda olduğumuzdan konu silme seçeneği maalesef bulunmuyor.

Birde cevap gönderirken çok sık hata mesajı veriyor
The servet responded....... İle başlayan msj

Şu anda bir çalışma var bu sebeple bu hatayı alıyorsunuz.

Kuşlara ne oldu geri gelmeyecekmi ..çok şirinlerdi

Üyelerin çizelgelerini görme seçeneğim kapalı.

Bazı arkadaşların takvimleri gözükmezken bazılarınınki takoz gibi yer kaplıyor, acaba bir çeşit hata mı? Kendi çabamla sadece resimlerin gözükmesini engelleyebiliyorum, umarım tamamen bir düzeltme söz konusu olur.

lRdHHZP.png

QUbQ19I.png

Ben mi yaşlanmışım ne, bu yeni uygulama bana biraz zor geldi. Önceki daha kullanışlıydı, bana göre tabi.

Back
X