• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Site Eksikler, Talepler

-Önceki sürümde konuların karşısındaki mesaj sayılarına tıklayınca o konuya cevap yazan üyelerin yazdığı cevaplar görünüyordu. O tekrar yapılabilirse çok iyi olur benim gibi bir çok üyenin de işine yarıyordur eminim.

Bu yapıda bu mümkün mü bilemiyorum. Belki hiç ummadığımız bir link bunu yapıyordur. Daha bir çok özelliği biz de çözemedik.

-Bazı üyelerin önceki sürümde yaptıkları gizlilik ayarlarından dolayı profillerine girilmiyor, bence bu genel anlamda bir sıkıntı. Ben üyenin bu foruma açık olarak açtığı konuyu onun profiline girerek bulabilmek isterim. Mesela şu an üyeliği kapalı bir üye var ve onun eskiden açtığı bir konuyu ismini hatırlayamadığım için bulamıyorum, üye de gizlilik ayarlarını önceden ayarladığı için profiline girip bakamıyorum.

Kişisel gizlilik çok talep gören bir konu ve bunu ancak yapabildik. Bu sebeple kullanıcı ayarlarına saygı duyup bize verdiği bilgiler ile yetinmeliyiz. Anlayışınız için teşekkürler.

Bu yapıda bu mümkün mü bilemiyorum. Belki hiç ummadığımız bir link bunu yapıyordur. Daha bir çok özelliği biz de çözemedik.

Kişisel gizlilik çok talep gören bir konu ve bunu ancak yapabildik. Bu sebeple kullanıcı ayarlarına saygı duyup bize verdiği bilgiler ile yetinmeliyiz. Anlayışınız için teşekkürler.

Anladım, peki o zaman googledan aratmaya devam. :KK48: Teşekkür ederim.

Forum takibin yerini yeni mesajlar almis benim anlatmak istediğim şey eskiden orda yzilanlari ve konuyu görüyorduk şuan sadece konu basligi var umarim anlatan ilk isimdir:s
Yeni mesajların yanında OFT yazan seçeneğe bakarsanız , online mesajların aktığını görebilirsiniz . ( cepten bu sekilde )

Konuda kaç kişi var
ve hangi üye hangi konuyu okuyor
yanlış hatırlamıyorsam üye ismi ve okuduğu konu ismi vardı

Kazen Kazen bey , o anda okumaktan olduğumuz konu içinde mesajlarda gecen kelime araması yapabiliyor muyuz ?

Telden yapınca arama sonucları çıkmıyor , ben mı yapamadım bir türlü bilemiyorum .
Eski sistemdeki bu özellik , sayfası cok ilerlemiş konularda ciddi kolaylık sağlıyordu .

Çoklu alıntıda hala sıkıntı var.
Çoklu alıntı yapmak istediğimde, mesaj altındaki çoklu alıntıya tıklıyorum, "Seçmiş olduğunuz mesaj çoklu alıntıya eklenmiştir" göstergesini alıyorum.
Ancak bir kaç çoklu alıntı daha ekleyip, en sonuncusunda artık mesajımı yazmak için "Cevapla"ya tıkladığımda, sadece ve sadece alıntıladığım son mesaj, mesaj yazma kısmına kopyalanıyor.
Şuanda çoklu alıntı yapmanın tek yolu, "Çoklu alıntı"ya tıklamak, sonra "Cevapla"ya tıklamak, sonra tabii ekran en aşağıya kayacak otomatikman, sonra tekrar yukarı çıkmak, alıntılanmak istenen ikinci mesajı bulup, aynı işlemi bütün istenen mesajlar alıntılanana kadar defalarca tekrar etmek. :KK12:

Bunun eski sistemde olduğu gibi daha kolay hale getirilmesi gerek :KK51:

Çoklu alıntı yapmak istediğimde, mesaj altındaki çoklu alıntıya tıklıyorum, "Seçmiş olduğunuz mesaj çoklu alıntıya eklenmiştir" göstergesini alıyorum.
Ancak bir kaç çoklu alıntı daha ekleyip, en sonuncusunda artık mesajımı yazmak için "Cevapla"ya tıkladığımda, sadece ve sadece alıntıladığım son mesaj, mesaj yazma kısmına kopyalanıyor.
Şuanda çoklu alıntı yapmanın tek yolu, "Çoklu alıntı"ya tıklamak, sonra "Cevapla"ya tıklamak, sonra tabii ekran en aşağıya kayacak otomatikman, sonra tekrar yukarı çıkmak, alıntılanmak istenen ikinci mesajı bulup, aynı işlemi bütün istenen mesajlar alıntılanana kadar defalarca tekrar etmek. :KK12:

cevapla seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ekle yazan kısma tıklıyomusunuz ?

Alıntılamak istediğin mesajlarda tek tek çoklu alıntıya tıklayıp alttaki hızlı mesaj bölümüne gel ve alıntıları ekleyi tıkla. En pratiği bu şekilde.

OFT ekranına saat bilgisini de eklemek mümkün olur mu acaba ? o_O

Son düzenleme:
Birkaç tanede ben yazayim
1 üyelerin online olduğunu gösteren yeşil ışık gelebilir mi
2 oft nin durdurma butonu yok çok hızlı akiyo
3 üyelerin üyelik tarihi ve mesaj sayisi gorunsun lütfen
4 yazarken imleç kullandığımız ifadenin sağına geçmiyor bi turlu
5 imzalar geri gelebilir mi
6 konuların altında kimler konuyu okuyor o özellikte gelsin lütfen
Simdilik bu kadar:p

Back
X