Tskler eskiden forum takipte son yazılan mesajları göre biliniyordu şuan buda yokAlıntıda ki hata düzeltildi.
Cep telefonunda ifadeler butonuna basınca mesaj yazdığınız klavyeyi aşağı doğru indirirseniz ifadeleri görebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tskler eskiden forum takipte son yazılan mesajları göre biliniyordu şuan buda yokAlıntıda ki hata düzeltildi.
Cep telefonunda ifadeler butonuna basınca mesaj yazdığınız klavyeyi aşağı doğru indirirseniz ifadeleri görebilirsiniz.
-Önceki sürümde konuların karşısındaki mesaj sayılarına tıklayınca o konuya cevap yazan üyelerin yazdığı cevaplar görünüyordu. O tekrar yapılabilirse çok iyi olur benim gibi bir çok üyenin de işine yarıyordur eminim.
-Bazı üyelerin önceki sürümde yaptıkları gizlilik ayarlarından dolayı profillerine girilmiyor, bence bu genel anlamda bir sıkıntı. Ben üyenin bu foruma açık olarak açtığı konuyu onun profiline girerek bulabilmek isterim. Mesela şu an üyeliği kapalı bir üye var ve onun eskiden açtığı bir konuyu ismini hatırlayamadığım için bulamıyorum, üye de gizlilik ayarlarını önceden ayarladığı için profiline girip bakamıyorum.
Tskler eskiden forum takipte son yazılan mesajları göre biliniyordu şuan buda yok
Forum takibin yerini yeni mesajlar almis benim anlatmak istediğim şey eskiden orda yzilanlari ve konuyu görüyorduk şuan sadece konu basligi var umarim anlatan ilk isimdir:sSite üstünde ki menüyü inceler misiniz ? Orada bir çok eski özellik mevcut.
Teşekkür ederim bakıyorum hememAlıntıda ki hata düzeltildi.
Bu yapıda bu mümkün mü bilemiyorum. Belki hiç ummadığımız bir link bunu yapıyordur. Daha bir çok özelliği biz de çözemedik.
Kişisel gizlilik çok talep gören bir konu ve bunu ancak yapabildik. Bu sebeple kullanıcı ayarlarına saygı duyup bize verdiği bilgiler ile yetinmeliyiz. Anlayışınız için teşekkürler.
Yeni mesajların yanında OFT yazan seçeneğe bakarsanız , online mesajların aktığını görebilirsiniz . ( cepten bu sekilde )Forum takibin yerini yeni mesajlar almis benim anlatmak istediğim şey eskiden orda yzilanlari ve konuyu görüyorduk şuan sadece konu basligi var umarim anlatan ilk isimdir:s
aynı şeyi soruyormuşsuz =)Forum takibin yerini yeni mesajlar almis benim anlatmak istediğim şey eskiden orda yzilanlari ve konuyu görüyorduk şuan sadece konu basligi var umarim anlatan ilk isimdir:s
Bakiyorum hemenYeni mesajların yanında OFT yazan seçeneğe bakarsanız , online mesajların aktığını görebilirsiniz . ( cepten bu sekilde )
aynı şeyi soruyormuşsuz =)[/QUOTQUOSanirim öyle olmuş:)
Oftde görünüyor ama çok gizli akiyor okumak mumkum degilYeni mesajların yanında OFT yazan seçeneğe bakarsanız , online mesajların aktığını görebilirsiniz . ( cepten bu sekilde )
Çoklu alıntıda hala sıkıntı var.
Çoklu alıntı yapmak istediğimde, mesaj altındaki çoklu alıntıya tıklıyorum, "Seçmiş olduğunuz mesaj çoklu alıntıya eklenmiştir" göstergesini alıyorum.
Ancak bir kaç çoklu alıntı daha ekleyip, en sonuncusunda artık mesajımı yazmak için "Cevapla"ya tıkladığımda, sadece ve sadece alıntıladığım son mesaj, mesaj yazma kısmına kopyalanıyor.
Şuanda çoklu alıntı yapmanın tek yolu, "Çoklu alıntı"ya tıklamak, sonra "Cevapla"ya tıklamak, sonra tabii ekran en aşağıya kayacak otomatikman, sonra tekrar yukarı çıkmak, alıntılanmak istenen ikinci mesajı bulup, aynı işlemi bütün istenen mesajlar alıntılanana kadar defalarca tekrar etmek.
Bunun eski sistemde olduğu gibi daha kolay hale getirilmesi gerek![]()
Çoklu alıntıda hala sıkıntı var.
Çoklu alıntı yapmak istediğimde, mesaj altındaki çoklu alıntıya tıklıyorum, "Seçmiş olduğunuz mesaj çoklu alıntıya eklenmiştir" göstergesini alıyorum.
Ancak bir kaç çoklu alıntı daha ekleyip, en sonuncusunda artık mesajımı yazmak için "Cevapla"ya tıkladığımda, sadece ve sadece alıntıladığım son mesaj, mesaj yazma kısmına kopyalanıyor.
Şuanda çoklu alıntı yapmanın tek yolu, "Çoklu alıntı"ya tıklamak, sonra "Cevapla"ya tıklamak, sonra tabii ekran en aşağıya kayacak otomatikman, sonra tekrar yukarı çıkmak, alıntılanmak istenen ikinci mesajı bulup, aynı işlemi bütün istenen mesajlar alıntılanana kadar defalarca tekrar etmek.
Bunun eski sistemde olduğu gibi daha kolay hale getirilmesi gerek![]()
cevapla seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ekle yazan kısma tıklıyomusunuz ?